Показати повну версію : Колективне замовлення AquariumGlaser 2010.1
mazapura
17.02.2010, 10:57
Шановні учасники Українського форуму акваріумістів!
Пропоную зробити колективне замовлення тварин у відомого імпортера "Акваріум Глазер".
Фото до риб нема, тому купуємо "на осліп" - лише за назвою.
З цього приводу, прошу зауважити, що претензій до екcтер'єру я не прийматиму - надія на репутацію відправника (з досвіду попередньої оказії - якість риби чудова).
НАГОЛОШУЮ:
а) Ви повинні мати уявлення про умови й особливості утримання гідробіонтів, що купуєте;
б) маєте можливість і можете створити такі умови;
в) розумієте, що зобов'язані карантинувати гідробіонтів, що купуєте;
г) розумієте ризик покупки, пов'язаний зі смерттю з будь-яких причин або необхідністю знищення придбаних гідробіонтів у випадку їх зараження карантинними захворюваннями або шкідниками.
Тварини надходять з дороги БЕЗ КАРАНТИНУ! Тобто ОБОВ'ЯЗКОВО РОБІТЬ КАРАНТИНУВАННЯ ТВАРИН
Доставка здійснюється в максимально короткий термін. Термін доставки у Рівне - близько 12 годин.
Тварини доставляються в Рівне, затим — прямим сполученням по Україні за рахунок покупця.
Тварини пакуються в пакети на термін 48 годин, пакети пакуються у термокоробки.
Збитки пов'язані зі смерттю тварин у дорозі на шляху Рівне-покупець не відшкодовуються.
Ризики на шляху до Рівного я беру на себе.
Орієнтовна вартість доставки пакунку 30х15х15см з Рівного:
потяг Ковель-Сімферополь - 20-30грн,
Київ (маршрутка) - 10-20грн,
Львів (автобус) - 10-20грн,
Одеський потяг - 20-30грн,
Харків (Полтава) - 20-30 грн,
потяг Львів-Баку - 50грн.
Перелік доступних тварин змінюється що-понеділка.
Поточний перелік тварин з цінами доступний на сторінці http://uniten.com.ua/files/price.html
Найменування в колонці "Наукова назва" - спроба ідентифікувати тварин/риб за переліком з "California Academy of Sciences" (http://researcharchive.calacademy.org/research/ichthyology/catalog/fishcatmain.asp)
Цифра в колонці "Мінімум" - це чверть стандартної коробки, мінімальна кількість виду, що відправляється постачальником.
Мінімальне замовлення одного виду, що приймається до виконання — вказано в колонці “мінімум”!
Вітаються колективні замовлення. Поточний список буде розміщено в темі "Колективне замовлення".
При замовленні достатньо вказати номер з першої колонки "Код" і кількість тварин.
Вказуйте додаткові позиції на випадок відсутності замовлених у момент замовлення.
Замовлення приймаються лише електронною поштою за адресою office(равлик)uniten.com.ua
"(равлик)" - замініть на символ @
Види, що не наберуть мінімального значення по кількості доставлені не будуть.
У випадку, якщо певного виду "N" буде замовлено менше, ніж вказано в колонці "Мінімум" І, за дивним збігом обставин, саме цього виду "N" на складі постачальника буде мало, то є шанс такий вид придбати й привезти.
Кожні 4 (чотири) мінімальних замовлення "в одні руки" — зі знижкою 10%.
Замовлення 4 (чотирьох) мінімумів (коробка) - знижка 10%, навіть 4 різних види.
Співвідношення самців і самок у поставці - лише при 100% визначенні статі "на око".
Про необхідність такого співвідношення попереджайте заздалегіть - необхідно уточнювати в постачальника про можливість визначення статі.
Апістограми розведені в Німеччині, що мають розмір LG (великі) поставляються виключно парами.
Усі кілі-рибки німецького розведення поставляються парами.
Iriatherina werneri поставляються парами.
L-номери в маленькому розмірі не можуть бути доставлені парами, бо не можливо визначити стать.
Стосовно середньорозмірних цихлід в розмірі 4-5см можна лише спробувати відправити пари.
Для гуппі - без проблем, хля "харацинок" - неможливо для більшості видів.
Цифра в колонці "Ціна" - це кінцева ціна для споживача (з оплатою податків, митниці, доставки).
Всі ціни вказані в євро з доставкою в Рівне.
Гроші збираються перед самим замовлення у імпортера, банківським переказом або поповненням картки, 100% передплата у гривнях по курсу продажу євро ПриватБанком на день переказу коштів.
Після підтвердження замовлення гроші не повертаються.
У випадку надходження меншої кількості тварин, першими отримують ті, хто першими здали гроші.
В цьому випадку (отримання меншої кількості тварин) гроші за недоданих тварин можливо повернути при поверненні їх (грошей) від постачальника (термін - 1-2 місяці).
Дата поставки - поставка планується на першу половину березня.
Точна дата - відкрита/не визначена.
З повагою, Сергій Мацапура,
координатор замовлення.
Це продовження "Колективне замовлення AquariumGlaser 2" чи початок нової "Оказії"?
mazapura
17.02.2010, 18:50
це - "продовження початку" :) - 12 сторінок читати з минулого року досить тяжко...
Chaiinik
18.02.2010, 09:28
Найменування в колонці "Наукова назва" - спроба ідентифікувати тварин/риб за переліком з "California Academy of Sciences"
как вариант, поиск с "другой стороны":) - ITIS : http://www.catalogueoflife.org/search.php
Дискофил
18.02.2010, 17:34
mazapura,спасибо не надо,ибо я в Питере.
Мы потихоньку учимся сами заказывать из Перу.
mazapura
18.02.2010, 18:11
Дискофил, это к чему? Я предлагаю завезти рыбу в Украину, Россию просили "не трогать" :)
mazapura
18.02.2010, 19:18
Только Украина. С вашей таможней никак не удаётся договориться :)
MasterWind
18.02.2010, 19:40
эээххх.... блин :)))))
Только Украина. С вашей таможней никак не удаётся договориться :)Очень жалко.code27
А потяга до Брэста няма? Та ж Ви можете з Ковеля забрати, це ж не так далеко.
Та ж Ви можете з Ковеля забрати, це ж не так далеко.Ну да Ковель близко,мой сосед раз в неделю ездит за покупками,надо у него узнать,как там таможня.:)
Років 6 назад я їздив в Брест із Ковеля електричкою , то "таможня" ходила по вагонах і перекупників трусила, а на решту 0 уваги. Цього року знайомий відпочивав на Свитязі, і на авто вирішив до Вас на екскурсію з'їздити, все без проблем тільки в нього маленький телевізор був в багажнику(побоявся в пансіонаті залишати надовго), то виникла проблемка, у Вас там якась напівофіційна заборона на ввіз техніки, чи щось таке, одним словом не хотіли його з тим телевізором пускати, а він старенький у нього, такий собі кухонний варіант, вже хотів в лісі залишити, щоб на зворотні дорозі забрати, в пансіонат ж бо далеченько вертатись, але якось домовився на митниці залишити, правда часу потратив:).
PS Класна у Вас моваcode69.
Snigur_pavel
19.02.2010, 10:09
а ціна вказана в якій валюті євро?
mazapura
19.02.2010, 10:17
Цифра в колонці "Ціна" - це кінцева ціна для споживача (з оплатою податків, митниці, доставки).
Всі ціни вказані в євро з доставкою в Рівне.
В ціннику рядок 7 "Всі ціни вказані в євро на складі в Рівному. Доставка по Україні — прямим сполученням за рахунок покупця."
:)
Snigur_pavel
19.02.2010, 10:29
mazapura, поняв
mazapura
22.02.2010, 15:09
оновленний перелік/цінник (http://uniten.com.ua/files/last-price.zip)
Вадим Колдышев
22.02.2010, 15:21
а какой минимальный заказ?
mazapura
22.02.2010, 16:34
Мінімальне замовлення одного виду, що приймається до виконання — вказано в колонці “мінімум”!
В першому повідомленні я постарався відповісти на більшість питань :)
mazapura,
Сереж,
сорри, вопросы по заказу только на оффис можна отправлять?
Или я опять хочу то, что больше никого не интересует?)
Добрый день!
Прощу прошение, может не правильно, что пишу сюда, но я Вам отправил письмо из Донецка по выше указанному адресу, ну ответа нет и должен ли быть ответ?. Вот мой список может кому-то будет интересно и присоединиться, может и доберем.
0531001 Betta splendens fem.HALF-MOON 2,50 10шт. 25Є lg 50
0531401 Betta splendens HALF-MOON 4,30 5шт. 21,5Є lg 20
0530701 Betta splendens DRAGON SCALE A-GRADE 13,10 4шт. 52,4Є lg 20
Друзья!
Обратите, пожалуйста, Ваше внимание на такие интереснейшие позиции
1. 0460002 badis badis blue cichlid
уникальное существо, по сути как карликовая цихлида, очень уматовое поведение, способна менять цвет от ярко красного до темно синего (!)
2. 4910202 cherax holthuisi
По Хофшэттеру и свидетельствам очевидцев - миролюбивые, не трогают растений и рыб, и что самое главное - растут всего 8-12 см в отличие от собратьев чераксов! То есть не надо больших аквасов. При этом самки ярко абрикосовые а самцы - белые!
3.3790201 Pterophyllum scalare BLUE
в практически полное отсутсвие качественной породистой скалярии, хотелось бы попробовать этого зверя, видел весьма приличные фотографии..если не фотошоп, то это фишка!)
4. 3060101 Nanochromis transvestitus
Одно название чего стоит! посмотрите фотки в инете! Интереснейший субъект)
5. 4320205 Trichopsis vittata
Несмотря на казалось неброскую внешность, поведение напоминает по интеллекту не меньше чем ну перса или шпица...) честно)
Как говорил Тигипко, заказываем разом!)))
mazapura
23.02.2010, 17:05
Вибачте, панове, - поки багато часу йде на "перетворення" цінника, так як німецькі колєґи помістили наступний текст
Copies, duplications and/or publication of this list or parts of it are only allowed by explicit permission of Aquarium Glaser GmbH!
Наразі готовий перелік "не повних" четвертинок.
MasterWind
23.02.2010, 19:51
да, badis badis blue cichlid — весьма интересная скотинка :))
mazapura,
интерестная позиция
4630001 Enneacampus ansorgii 7 - 9 см 15 17,50
это те илогки которые с Днепра???
заказывали заказывали и куда делись те заказы с прошлого года?
их отменили все или они в силе???
Iriatherina werneri заинтересовала)), жаль колличество 63, если кто надумает - готов взять 10 -15штук
mazapura,
Якщо не набереться до мінімуму 4250002 Thorichthys aureus нім. 5 - 7 см 16/18
додайте мені ще двох (якраз буде мінімум)
mazapura
24.02.2010, 14:09
Пані та панове, прошу замовлення надавати електронною поштою або приватними повідовленнями...
:)
отправил на почту.
уточните для народа форму плавников в позиции
0530701 Betta splendens DRAGON SCALE A-GRADE lg 4/20
Грейд А - это я так понимаю шоу класс, правильно?
Рачатники!
АУУУУ!!!!
Заказываем 4910202 Cherax holthuisi Orange Papua NewGuinea lobster 6 - 8 см 4/9 !!!!
Всего 5 штук до коробки осталось!)))
3290001---Pantodon buchholzi ---метелик---md ---20---2.50
Кто-то их заказывает?
меня забыли добавить по бетта спленденс хальфмун +1
и жду ответ по драконам скейл А :)
Добрый вечер!
Betta splendens DRAGON SCALE A-GRADE
В интернете точное совпадение не найти. Первая ссылка на ebay: http://pet-supplies.shop.ebay.com/Tropical-Fish-/168141/i.html?_kw=Betta&_kw=GRADE
В форуме Bettas4all идет акцент о качестве радужности(iridescent) чешуек у рыб, в том числе отличия с металлическими цветовыми формами.
Вот ссылки, правда, для зарегистрированных пользователей.
Dragons vs. Metallics: What is the difference? http://bettas4all.nl/viewtopic.php?f=27&t=998
Blue dragons: Do they exist? http://bettas4all.nl/viewtopic.php?f=27&t=1446
Года 3 назад через Bearoma, приобрел красные dragon HM PK, были кое какие-то дефекты. По собственной вины не получил малька от этой пары, самец до сих пор жив, но возраст уже не тот.
Найти в магазинах или на ринке такие формы практические не возможно, так что если интересно, хоть кому-нибудь присоединитесь.
С уважением
на сколько я понимаю, то А грейд - это будет full mask - тоесть обыкновенный дракон, но очень равномерно и очень плотно покрыт драконистостью...
у меня на данный момент два дракона - хальф и хальфплакат.
НО
чешуйки не везде раконьи, попадаются скажем так "пробельчики"...
одну из фоток можно увидеть у меня в альбоме!
Добрый вечер!
Вот еще драконы. Открытая ссылка. Наверно не такие будут, но вспоминаем: "кто не рискует, тот ......."
http://bettysplendens.com/articles/page.imp?articleid=3433
С уважением
вот этим я бы дал грейд А
особенно второму. там очень ровно и плотно размещена чешуя дракона.
Ребята,
не шлангуем - заказываем Cherax holthuisi Orange Papua NewGuinea lobster !!!)
Vitaliya
01.03.2010, 00:43
3720001 Pseudomugil gertrudae дик. sm 100 105
если это значит, что для ПОЛНОГО заказа не хватает 5шт, то я с радостью возьму 5!))
mazapura, поясніть, будь ласка. Якщо я замовляю вид, який не набере мінімуму, мені все одно треба переказати гроші. А після підтверження замовлення, якщо мій вид до нього не буде включено, мені кошти повернуть?
Гроші збираються перед самим замовлення у імпортера
mazapura
01.03.2010, 23:18
Так, звичайно.
Порядок такий:
1. Збираю кошти,
2. Роблю замовлення,
3.1. Підтверджені позиції оплачую, кошти не повертаю,
3.2. Не підтверджені позиції - повертаю кошти назад.
3.1. Підтверджені позиції оплачую, кошти не повертаю,
3.2. Не підтверджені позиції - повертаю кошти назад.
Що значить "підтверджені" і "непідтверджені" позиції?
Vitaliya
01.03.2010, 23:30
mazapura, как на счёт
3720001 Pseudomugil gertrudae дик. sm 100 105
если это значит, что для ПОЛНОГО заказа не хватает 5шт, то я с радостью возьму 5!))
????????????????????????
Скажіть будь-ласка, який стан замовлення по наступних позиціях (щоб зрозуміти, чи варто щось з них замовляти):
0720102 Carinotetraodon travancoricus
0710101 Caridina japonica
3080001 Neocaridina babaulti GREEN
3081101 Neocaridina sp. TIGER
3081301 Neocaridina sp. ZEBRA-SHRIMP
3081801 Neocaridina sp. REDTAIL-SHRIMP
3080401 Neocaridina sp. BLUE
3080301 Neocaridina sp. BLACK-WHITE-BEE SHRIMP
1490001 Ghost shrimp
0560101 Boraras maculatus
Дякую.
mazapura
02.03.2010, 09:25
Vitaliya, Ви перший допис читали уважно? Замовлення лише електронною поштою :)
kvn79, відчував, що щось пропустив:
3. Постачальник підтверджує наявність замовлених тварин на складі й резервує їх.
До речі, я пропонував вказувати у замовленні ще 2-3 позиції на випадок відсутності замовленого виду на складі.
Добавлено через 6 минут
Стан замовлення на 3-й сторінці
Русская Борзая
02.03.2010, 17:00
Интересует, можно ли заказать:
0531001 Betta splendens female HALF-MOON -2 шт (какой окрас-то??? какой попало пришлют??)
0531401 Betta splendens HALF-MOON - 2шт
0532101 Betta splendens YELLOW - 2 шт (а тут не понятно, какая форма хвоста, как узнать?)
Вообще интересуют желтые HM и самки и самцы.
И доедет ли все это до Харькова?
Здесь кто-нибудь еще заказывает в харьков петушков?
И кто ранее заказывал через этот прайс петушков, поделитесь плиз в личку рассказом, какие они приходят в плане качества окраса, формы хвоста и жизнеспособности?
Добрый вечер!
В моем профиле есть фотография, петушка от AquariumGlaser, получены через Москву. http://aquaforum.kiev.ua/album.php?albumid=2287&pictureid=22094 (качество фото не очень хорошое)
Opaque из Малайзии, так же через России
С уважением
Альф
mazapura
02.03.2010, 23:17
Удав з мультика казав: "Какие но-ги? Какие ру-ки?"
От і я кажу - які хвости? Які 2шт?
Наголошую/нагадую - замовлення гуртове (оптовое) у гуртової фірми, замовлення робимо пакетами, колір ніхто не відбирає.
Риба "в середньому" - хорошої якості.
Ми беремо багато за гуртовими цінами.
Той, хто хоче вибирати колір рибки, форму хвоста чи самого тіла - має переглянути свої замовлення, так як відбирати рибку за певними ознаками постачальник не буде.
Фото "звичайних" самців НМ з минулої поставки є й у моєму профілі (http://aquaforum.kiev.ua/album.php?albumid=1047).
Добавлено через 3 минуты
Русская Борзая, зверніть увагу на перший допис цієї теми (http://aquaforum.kiev.ua/showpost.php?p=886700&postcount=1):
...купуємо на осліп - лише за назвою.
...претензій до екcтер'єру я не прийматиму
...
Замовлення приймаються лише електронною поштою за адресою office(равлик)uniten.com.ua
(равлик) - замініть на символ @
Русская Борзая
02.03.2010, 23:27
Про "колір" поняла.
Не обижайтесь, просто спросила... я ж не знаю, как у них там формируется "товар" на отправку... Может, список по цветам есть и какой просят, такую и отправляют...
Буду теперь знать, что это не так.
На почту "замовлення" уже отправлено.
mazapura
02.03.2010, 23:40
відправляють "рядками" і в пакеті мінімум - це ж гуртова фірма...
Пані та панове!
Ще раз нагадую - гуртова покупка, гуртова ціна - роздрібна (правильна) ціна у 3-4 рази більша (за якісну рибу й тварин), тому сміливо можна множити власні бажання на 3, а то й на 4! :)
Маючи на руках 10-20 рибок легко підібрати для себе саме тих, яких саме ви вибираєте для себе (до речі, саме з цієї причини вам не запропонують на базарі найкращих)...
Русская Борзая
03.03.2010, 13:55
Я так понимаю, на
0532101 Betta splendens YELLOW
никто кроме меня заявочку не делал? тогда, может, исключить их из заявки?
mazapura, было пропущено в текущем состоянии заказа
1930002 L015 Peckoltia vittata XINGU - 10 штук
на почту письмо отправлял,
Заранее благодарен.
Aqua_Lub
05.03.2010, 18:15
Зацікавився такою рибкою. 0260501 Apistogramma bitaeniata kleei дик. lg 6/20
Дикар. Вже замовлено 6 штук, треба ще 14. Получається ціна до 45 грн/шт. за дикаря!!!
Напевне візьму. Може ще хтось підключиться до замовлення?
Ось фото можливих дикарів
http://www.aquahobby.com/gallery/e_Apistogramma_bitaeniata.php
Давайте замовимо прикольну рибу!
mazapura
05.03.2010, 18:17
pyshkin, не всі заявки знаходяться в загальному доступі :)
Ті, що йдуть приватно - як правило, не розголошую :)
Добавлено через 1 минуту
Aqua_Lub, приєднуватись потрібно вже!, пишіть, яких і скільки поштою або ПП...
Добавлено через 3 минуты
Починаємо активну частину замовлення тварин у "Акваріум Глазер".
Заплановані події:
05-12 березня - збір коштів,
15-20 березня - перерахування коштів постачальнику,
22-26 березня - отримання тварин.
кинув на пошту фото чеку - сплачено.
No.4250002 Thorichthys aureus 8 штук.
Зацікавився такою рибкою. 0260501 Apistogramma bitaeniata kleei дик. lg 6/20
Дикар. Вже замовлено 6 штук, треба ще 14. Получається ціна до 45 грн/шт. за дикаря!!!
Напевне візьму. Може ще хтось підключиться до замовлення?
В прайсе цена за пару?
Aqua_Lub
06.03.2010, 07:46
В прайсе цена за пару?
В прайсі всі ціни тільки за 1 штуку (1 рибку). Пари можуть вибрати з апістограм тільки великих і тільки німецького розведення.
Сергій - це так?
Чи може і дикарів підберуть парами?
Давайте замовимо прикольну рибу!
Четырех закажу!
Aqua_Lub
06.03.2010, 12:58
Четырех закажу!
code71 015:
Тоді я напевне замовлю 8 штук. І тоді зявляться вони в Україні (якщо повезе).
Може ще й інших замовимо?
mazapura
06.03.2010, 13:06
Постачальник відмічає, що апістограми великих розмірів і розведених у Німеччині відправляються парами.
Про інші види - при можливості. Це значить, що має бути очевидною відмінність самців та самок (як у гупі :) ), та мають бути запаси самців та самок.
Ще економічна доцільність - при великих запасах якогось виду відбирати 1-2 пари ніхто не буде.
Є умова, що, при малих запасах риб можна придбати менше мінімального значення.
Майже всі апістограми - в малих кількостях.
У понеділок-вівторок буде новий цінник - в ньому вкажу "доступність" - багато чи мало. Ті, що будуть позначені "мало" - можна замовляти менше мінімального значення.
Але прошу враховувати - склад може змінюватись щодня, тому сьогодні "мало" - а завтра "взагалі відсутнє" або знову "багато".
Вказуйте "додаткові" позиції!!
Добавлено через 2 минуты
Vitaliya, поточно, до "мінімума" не вистачає 25штук - будете брати? :)
mazapura, А реквизиты для оплаты Вы в личку мне так и не выслали.
Може ще й інших замовимо?
После нового ценника можно будет присмотреть, хотелось-бы агасица или какаду.
code71 015:
Тоді я напевне замовлю 8 штук. І тоді зявляться вони в Україні (якщо повезе).
и я две пары возму 0260501 Apistogramma bitaeniata kleei дик. lg
итого выходим на заказ 6+4+8+4=22 шт.
Заказ на 0260501 Apistogramma bitaeniata kleei дик. lg сделала и оплатила.
Из апистограмм, котрые не набрали минимум - Apistogramma agassizii RED TAIL lg 10/30 и Apistogramma macmasteri нім. lg - xlg 4/30.
Оба вида довольно симпатичные, еще четыре взяла бы. Но вот про Apistogramma macmasteri прочитала, что рыбке необходимы колебания t воды, иначе подвержена риску заболеваний.
На фото Apistogramma agassizii RED TAIL пожалуйста дайте кто-то ссылку! code15
iya,
Apistogramma agassizii RED TAIL (http://www.dwarfcichlid.com/Apistogramma_agassizii.php) - селекционная форма, см. второе фото.
Может кто присоединится к заказу на 0260901 Apistogramma cacatuoides 3-fach ORANGE, возможно похожа на эту фото http://www.dwarfcichlid.com/photos/A_cac_OF_M_0601.JPGcode47
Добрый вечер!
Оплатил, скан чека отправил.
С уважением
Aqua_Lub
09.03.2010, 12:42
Чекаємо оновленого прайсу.
Добрый вечер!
Оплатил, скан чека отправил.
С уважением
Тоже заплатил. Ждем хороших вестей)
Aqua_Lub
09.03.2010, 17:06
Замовив 0260501 Apistogramma bitaeniata kleei дик. lg - 6 шт. (3 пари).
Що ще замовлятимемо з апістограм поки є час ?
Кузьменко Алексей
09.03.2010, 19:16
Poecilocharax weitzmani знык из прайса...
И шо теперь?
Высылать бабки,учитывая изменения?
Или-как пропали,так могут и появиться?
mazapura
09.03.2010, 19:25
Все може бути. Я ж писав - больш-менш точну картину видно під час замовлення.
Всі цінники - то пропозиція, грубо кажучи "на вчора"...
Зате, є орієнтовний перелік доступного, є ціни, й є можливість то все замовити й привезти.
Уточнюю:
1) Відмовитись і отримати кошти можна до розміщення замовлення у постачальника;
2) Кошти за не замовлені позиції (закінчились, захворіли, підросли) я зможу повернути відразу, як буде зрозуміло, що є незамовлені позиції;
3) Після розміщення замовлення кошти не повертатиму! :)
4) Пам'ятайте про "запасні" позиції!! Вони потрібні на випадок "зникнення" основної позиції.
Кузьменко Алексей
10.03.2010, 03:36
Если не появится Poecilocharax weitzmani,
возьму0720102 Carinotetraodon travancoricus,50(48шт.)
Остальное-без изменений.
Голубой берет
12.03.2010, 17:50
Betta splendens DRAGON SCALE A-GRADE заказал 5 штук,
может ещё кто нибудь присоединится?
Aqua_Lub
14.03.2010, 11:20
Було б добре створити фотогалерею всього того, що було замовлено і доставлено в Україну. Для пропаганди колективних замовлень та можливо описами по карантинуванню і акліматизації тварин.
Aqua_Lub,
Немає питань, після отримання замовлення створимо тему, куди будемо викладати свої фото.
mazapura
14.03.2010, 11:33
минулого разу старався зфотографувати те, що було.
фото є в моєму альбомі Aquarium Glaser (http://aquaforum.kiev.ua/album.php?albumid=1048) та Betta (http://aquaforum.kiev.ua/album.php?albumid=1047)
Если будут другие цвета петухов,то прошу выслать разных
mazapura
16.03.2010, 11:18
новий цінник за 15.03.2010
Замовлення ще не розміщував, так як є питання щодо швидкості проходження митниці на кордоні - багато заторів, можна застрягти на декілька днів...
Тьфу блин...провтыкали оранжевого черакса..( эх(
Vanilla,
У Вас есть еще, как минимум 42 часа :)
новий цінник за 15.03.2010
Замовлення ще не розміщував, так як є питання щодо швидкості проходження митниці на кордоні - багато заторів, можна застрягти на декілька днів...
nVictor,
Так в прайсе нету их уже( ваще нету(
Vanilla,
Жаль :(
Вроде ж есть, просто некоторые требуют замены одного на другого.
Cherax quadricarinatus
Cherax sp. ORANGE-TIP
Cherax sp. HOA CREEK
Cherax sp. 3 BLUE MOON
Cherax sp. RED BRICK
nVictor,
Эт все не то к сожалению(
Черакс хонслои оранж - это совершенно уникальный черакс, я уже выше про него писал...Упустили(
mazapura, чому Polypterus senegalus ALBINO------ розв.---- альбоносний сенегальський багатопер ----7 см-----9.80 мало--------- дуже мало!
коштують аж 9. 8 евро??
на пташиному ринці у такому ж розмірі сенегал-альбінос коштуе 35 грн...
у чому різниця?
mazapura
16.03.2010, 16:41
Л.Ё.Х.А, нажаль, я не маю зразків для порівняння.
Є цінник, такий який він є.
Я звертаю увагу на види, що відсутні в Україні, тому навіть цін не порівнюю.
notatyro
17.03.2010, 20:56
mazapura, останній прайс вже остаточний або будуть ще?
mazapura
17.03.2010, 22:15
цінник оновлюється щопонеділка.
стан складу у постачальника - щодня.
Кузьменко Алексей
17.03.2010, 22:24
Эх,застолбить бы то,что есть сейчас!;)
В новий цінник за 15.03.2010 есть усё из моего заказа:):):)
Кузьменко Алексей,
но при условии что добавят абрикосового черакса..) что, достал вас всех уже им?) терпите, пока не куплю - не успокоюсь)
Сергей, а что там с нигерией ред?)
notatyro
18.03.2010, 10:56
но при условии что добавят абрикосового черакса..) что, достал вас всех уже им?) )
Ага, тем более, что он называется херакс :)
mazapura, я про прайс питав тому, що ви планували перерахувати гроші постачальнику до 20 березня. Моєї позиції (Channa bleheri BLUE дик. blue rainbow snakehead) у ньому немає. Тож я цікавлюся (як, певно, і всі інші), на що мені розраховувати - чекати його появи найближчим часом або шукати заміну за останнім прайсом.
mazapura
18.03.2010, 11:28
Наразі в мене є проблема з кордоном - мені не гарантують швидкої доставки (затори на митниці). Такий стан може закінчитись за день-два, але впевненності в тому немає.
Тому замовлення я ще не розміщував.
Поки замовлення можна коригувати.
Як тільки "відпустить" кордон - коригування закінчимо...
Поки що так.
mazapura,
Якщо, замовлення буде у квітні-травні, нічого страшного.
Аби всі були здорові і були в наявності.
Сергію нікуди не поспішайте, доки не будете на 100% впевнені з перевезенням.
Люди добрі не підганяйте людину, як тільки буде можливість, вас всіх повідомлять ...
mazapura
18.03.2010, 11:56
До часу розміщення замовлення я приймаю корективи.
Про подію самого розміщення - повідомлю додатково, та й маю намір "по-живому" корегувати "проблемні" замовлення, так що всі будуть в курсі справ.
Наразі - чекаю.
З хвилюванням, але чекаю.
mazapura,
Действительно, не надо никуда спешить) Авось гляди и абрикосовый рак появится)
от Вам этот рак покоя не дает:):):)
CІРОЖА,
Так клевый рак! В ютубе наберите абрикосовый черакс - там такой бомбовский клип есть. Он очень красивый, небольшой, и НЕ ТРОГАЕТ РАСТЕНИЙ!!!! вобще уникальное свойство как для рака, насколько я понимаю)
тогда желаю удачи в приобретении этого зверя.:)
Vanilla,
Так не сезон сейчас, вот сойдет лед ... будут Вам раки ... :)
борисфен
19.03.2010, 17:27
Он очень красивый, небольшой, и НЕ ТРОГАЕТ РАСТЕНИЙ!!!!
Вот последнее уже заинтересовало. Если несложно, напишите плиз, под каким он именем в предыдущих прайсах шел (правильными буквами, а не транслитом :)).
борисфен,
Пожалуйста!
Cherax holthuisi Orange Papua NewGuinea lobster. В принципе, его как правило в оби ходе называют просто Cherax holthuisi. Почитайте про него - действительно очень интересный субъект. И в Хофшеттера тоже про него есть. И в ютубе ролики есть прикольные. Кстати, живет до 10 лет, представляете..)
http://crusta.de/wp-content/gallery/cambarellus-patzcuarensis-sp-orange-cpo/cpo.jpg
Вот такими они приедут к нам)
http://www.zooplus.de/bilder/2/98615_bitter_apricotkrebs_2.jpg
Такими вырастут))
Я их давно искал но сейчас некуда сажать))
Л.Ё.Х.А, на первом фото Камбарелус карликовый (СРО), а вот на втором абрикосовый
кстати, тоже ищу Cherax holthuisi
zzz77714
20.03.2010, 08:33
Да-да. На первом фото карликовый оранжевый рак или маленький прокамбарус кларки красный неон.
Кстати, мне тоже показалось сразу что первая фотка это кларки оранж..Вторая точно он..Ну ничего страшного - главное что народ потихоньку подтягивается..) В Москве увы только самцы остались..Будем ждать. А пока вот - получите удовольствие http://www.youtube.com/watch?v=jB2ozWT7Mxg
Голубой берет
20.03.2010, 11:01
Классный рак,до какого размера растёт и сколько стоит?
везде по разному пишут...
обычно не более 20 см)
Голубой берет
20.03.2010, 11:06
Цена?
17.20 евро)
С Москвы=400 руб)
Тут темка была креветки,раки,крабы там они вроде были по 9$)
Голубой берет
20.03.2010, 11:18
Вот эта.
Cherax sp. papuanus ORANGE PAPUA Рак абрикосовый, оранжевый $8,19(надо 30 шт.)
Голубой берет
20.03.2010, 11:27
Ну так надо брать.
это будет 128 грн пара)
Дешевлее чем папуасы)
надо дегать)
Надо все обдумать)
Можно F1 или F2 разведения взять)
Но придется подождать..
это будет 128 грн пара)
Дешевлее чем папуасы)
надо дегать)
Надо все обдумать)
Можно F1 или F2 разведения взять)
Но придется подождать..
нужно учесть что обычно присутствует падеж, как я понял при каждом трупе стоимость будет увеличиваться
плюс есть большой риск что могут прийти одни самцы, после чего резко могут пропасть желающие:)
а вот преимущество Гляйзера в том что у них есть Хоа Крик и Рэд Брик, которых почти нереально заказать у азиатов
везде по разному пишут...
обычно не более 20 см)
Насколько я нарыл инфу, то это чуть ли не самый маленький черакс - в среднем указывают его длину от 8 см до 12-14 см.
Вот эта.
Cherax sp. papuanus ORANGE PAPUA Рак абрикосовый, оранжевый $8,19(надо 30 шт.)
А Вы уверены что это именно cherax holthuisi? Меня лично смущает отсутствие именно такого словосочетания в названии..Везде его именно так называют
AlexNimnul
20.03.2010, 17:19
Насколько я нарыл инфу, то это чуть ли не самый маленький черакс - в среднем указывают его длину от 8 см до 12-14 см.
Чераксы растут ОЧЕНЬ медленно, линька в среднем раз в месяц, а то и реже. да и после линьки прибавляют немного. К примеру теже флоридци линяют раз 7-10 дней. получил одновременно чераксов и флоридцев в размере 7см, через месяц чераксы отставали в размере на 2 см, через 2 месяца на 5-6. Некоторые чераксы у меня за 2 месяца полиняли всего 1 раз.
Статьи по ракам часто пишут люди, содержащие данный вид всего несколько месяцев, или вообще владельцы инет-порталось, продающих живность, поэтому и такая большая разница в указании размера. Ведь в поставках раки очень редко превышают 7-10см. А такие раки редко даже 1-2 месяца живут в магазинан, как только перелинял и подрос, сразу ушел с новым хозяином...
SergSvet
21.03.2010, 16:51
Да Да
И я хочу знать
Заказ то сформирован?
Попытка заскочить в последний вагон
AlexNimnul
21.03.2010, 18:59
Заскакивайте, поезд только движок прогревает...
Желательно свои намерения подтверждать материальной помощью ;)
SergSvet
21.03.2010, 19:25
А реквизиты каковы ?
Голубой берет
21.03.2010, 21:34
А реквизиты каковы ?
Или позвоните 063-8499977 Сергей Мацапура.
mazapura
21.03.2010, 21:39
Дякую за допомогу та витримку!
перейшли у "приват" :)
mazapura
22.03.2010, 16:50
Напевно, вже останній цінник: 22.03.2010 (http://uniten.com.ua/files/last-price.zip)
новый прайс не порадовал. две позиции исчезли .code47. смысл заказа как то теряется.для меня.
AlexNimnul
22.03.2010, 19:17
новый прайс не порадовал. две позиции исчезли .. смысл заказа как то теряется.
как все плохо, 2 рыбки из почти 1500 наименований пропали, все!!! заказ сорван!!!
Не нада писать слезные посты о том, что пропала одна рыбка, нет красивого рака, который даже на минимум набрать не можете!
Народ, это оптовый прайс, а заказы вы собираете розничные, набралось бы 10 коробок раньше, давно бы все получили нужную им рыбу.
Скажите Сергею ОГРОМНОЕ спасибо, что взялся за такую сложную работу, как сбор коллективного заказа на оптовой фирме. Сергей в теме несколько раз писал, указывайте замены, так как наличие меняется каждый день!
как все плохо, 2 рыбки из почти 1500 наименований пропали, все!!! заказ сорван!!!
Не нада писать слезные посты о том, что пропала одна рыбка, нет красивого рака, который даже на минимум набрать не можете!
Народ, это оптовый прайс, а заказы вы собираете розничные, набралось бы 10 коробок раньше, давно бы все получили нужную им рыбу.
Скажите Сергею ОГРОМНОЕ спасибо, что взялся за такую сложную работу, как сбор коллективного заказа на оптовой фирме. Сергей в теме несколько раз писал, указывайте замены, так как наличие меняется каждый день!
Саша не надо так реагировать,никто не плачет и заказ не срывает.
и не надо мне указывать что и как заказывать.я заказ делал на нормальную сумму и таким тоном просьба со мной не разговаривать.
А Сергею я говорю ОГРОМНОЕ спасибо, что взялся за такую сложную работу
AlexNimnul,
Действительно, я тоже как-то не понял Ваш тон - зачем Вы говорите, что я как-будто развожу тут истерику и по-Вашему обливаю грязью этот заказ и Сергея?) Прикольно.Я где-то писал что-то плохое про Сергея? У меня с ним прекрасные отношения и я по мере своих сил только подогревал интерес к этому заказу. И что, разве я где-то обвинял Сергея в том, что исчезли некторые позиции?) Вы, мягко говоря, ошибаетесь. Надо как-то полегче быть с такими высказываниями. ИМХО
AlexNimnul
22.03.2010, 20:07
Никого обидеть не хотел, извините за тон.
Vanilla, 5 страниц заказа, и 20 в прошлой теме, а собрать минимум 9 раков так и не смогли.
Заказ собирается уже с пол года, а набрать несчастные 10 коробок не можем.
По опыту прошлых коллективных заказов более чем уверен, что 90% писавших в теме даже заказ не делали, или заказали 2-5 рыбок. я никого не хочу обвинить, 2 рыбки тоже заслуживают уважения, но откройте 5 страницу, сколько видов недобрало даже минимума. а что сделали люди, которые хотели получить эти виды? НИЧЕГО!!! Только по 2 видам я увидел отдельные темы, где предлагалось скооперироваться!!! А остальные написали ХОЧУ 2 "лялиуса" и ждут чуда, пока кто-то другой соберет за них недостаюшую рыбку, вместо того, чтоб поднять тему на форуме, выложить качественные фото этой рыбы, сделать описание, дать линки на статьи, разрекламировать в конце концов хоть как то эту рыбку!
Спасибо все, сделавшим хоть попытку приблизить этот заказ, и надеюсь не отбили у Сергея еще желание делать подобные заказы, так как знаю, уже несколько человек, делавших очень хорошие заказы бросили это дело!
AlexNimnul,
Я понимаю о чем Вы говорите. Но давайте просто правильно сделаем акценты, ок? Я считаю, что критики достойны люди, которые заявили желание взять какоето количество товара, может даже заказали его, а потом НЕ ВЫКУПИЛИ. Это некрасиво, вопросов нет. Но почему Вы обвиняете людей которые, окей, заказали всего пару апистограм просто потому, что им больше не нужно или нет возможности куда больше садить? Я например с удовольствием заказал бы всех 9 раков, но у меня в квартире и так 6 аквариумов! При том, что я не профессиональный разводчик, а для души. Возможно, я не понял чегото и заказ преназначался только для оптовых покупателей, но вроде ничего не было сказано в условиях..Есть в прайсе позиции, где всего лишь одна рыбка в коробке..Кроме того при условии малого количества были б отправлено и менее объема коробки. Мне с абрикосами просто не повезло, вот и все. Но я нигде не призывал людей отказываться от этого заказа. Сергей молодчина, что тянет на себе этот неблагодарный груз, и я первый встану на его защиту если хоть КТО-НИБУДЬ попробует даже заикнуться против него. Просто мне обидно, что Вы наезжаете на людей, которые закзали и честно оплатили свои три букашки только изза того, что они не заказали всю коробку на 100 штук..Не обижайтесь, но, по моему мнению, здесь Вы неправы. Сорри за флуд.
Люди, заказывайте рыбу - все будет в порядке! Гляйзер - это самый крутой европейский поставщик рыбы, не стоит упускать такую возможность! Поддержите хороший почин!
AlexNimnul
23.03.2010, 10:30
Vanilla, наверно всетаки вы не поняли, я сам заказал несколько улиток, так как мне 150 не нужно. Я не об этом писал. Перечитайте пожалуйста мой пост выше. я писал о том, что очень много позиций заказали по несколько штук, и люди, заказавшие их, просто успокоились. Я привел пример по 2 видам, которые человек действительно хотел, но ему из 40 штук нужно всего 5. Что он сделал? Поднял на форуме темку, собирал единомышленников, и ВОТ СЛУЧИЛОСЬ!!!, пакет набран!!!
Не все читают "ОКАЗИИ", и про этот заказ многие не знают, но создав темку в соответствующем разделе, который постоянно читают заинтересованные в этом виде люди, можно получить единомышленников! и получить нужную рыбку!
К сожалению из большого количества видов, которые заказали поштучно, только 2 человека захотели потрудится, чтоб добрать нужное количество!
Извините, давайте пропустим то, что раки, которых вы так хотели, пропали из прайса, ведь они могли и появится через неделю другую, а просто абстрактно, что вам мешало создать темку в ракообразных с названием, допустим, "Коллективный заказ АБРИКОСОВЫЙ ЧЕРАКС", выложить фото рака, описание, ссылки на статьи, ссылку на тему заказа, я более чем уверен, вы бы собрали 9 штук, а возможно и больше.
Если я не прав, и "под лежачий камень вода все-таки течет", прошу прощения. Ждите чуда, пока кто-то другой вместо вас возьмется за популяризацию интересного вам вида и сможет все-таки собрать заказ, и вы получите своих раков.
Извините за тон, наболело.
Добавлено через 4 минуты
Vanilla, это не только в ваш огород камень, к сожалению большинство ничего не сделали. Включая меня, я бы хотел получить несколько видов пекольтии и панаков, но не потяну пакет, а чтоб собрать единомышленников в взять пакет на 2-3 поленился. вывод, все наши беды от нашей лени, так и будем любоваться рыбкой и беспозвоночными на фотках.
AlexNimnul,
Вы знаете, мне как-то это не дошло - создавать отдельные темки..Неужели это было бы так эффективно? Жаль, не сообразил..Иначе чего бы мне лениться..я в этой теме, Вы ж видели, сколько раз писал по поводу абрикоса..Кстати, может благодаря этому обсуждению к нему проявили интерес несколько человек на последних страницах..А почему Вы думаете что в оказии заходит мало людей? Барахолка - самый посещаемый раздел, насколько я вижу по посещениям. Не думаю, что человек, способный выложить за одного рака 15-17 евро, заходит на форум только в раздел "ракообразные")..Хотя ок, спасибо за подсказку - следующий раз я обязательно замусорю разделы "ракообразные", "продам" и "куплю" отдельными темами. Вполне возможно, что Вы маете рацию) надо цепляться за каждую возможность..Я например давно жалею что заказал у Сергея и Прагы всего 4 сома..надо было больше..хотя и так было недешево, не хотелось попасть под развод.
mazapura
23.03.2010, 11:14
Панове! Ні в якому разі не сваріться - біда прийде! :)
Щодо тем у інших розділах - популяризувати своїх улюбленців потрібно у спеціалізованих розділах, про "колективні замовлення" - дійсно, мало хто знає. Цього разу спеціально розсилку робили, щоб кількість охочих приєднатись стала більшою.
Але, нажаль, більшість з нас чекає "хто перший замовить?", "які види вже близькі до мінімума?" - "лише тоді і я приєднаюсь".
Наразі, нас стало більше! І це радує :)
Vanilla, наверно всетаки вы не поняли, я сам заказал несколько улиток, так как мне 150 не нужно. Я не об этом писал. Перечитайте пожалуйста мой пост выше. я писал о том, что очень много позиций заказали по несколько штук, и люди, заказавшие их, просто успокоились. Я привел пример по 2 видам, которые человек действительно хотел, но ему из 40 штук нужно всего 5. Что он сделал? Поднял на форуме темку, собирал единомышленников, и ВОТ СЛУЧИЛОСЬ!!!, пакет набран!!!
Не все читают "ОКАЗИИ", и про этот заказ многие не знают, но создав темку в соответствующем разделе, который постоянно читают заинтересованные в этом виде люди, можно получить единомышленников! и получить нужную рыбку!
К сожалению из большого количества видов, которые заказали поштучно, только 2 человека захотели потрудится, чтоб добрать нужное количество!
Извините, давайте пропустим то, что раки, которых вы так хотели, пропали из прайса, ведь они могли и появится через неделю другую, а просто абстрактно, что вам мешало создать темку в ракообразных с названием, допустим, "Коллективный заказ АБРИКОСОВЫЙ ЧЕРАКС", выложить фото рака, описание, ссылки на статьи, ссылку на тему заказа, я более чем уверен, вы бы собрали 9 штук, а возможно и больше.
Если я не прав, и "под лежачий камень вода все-таки течет", прошу прощения. Ждите чуда, пока кто-то другой вместо вас возьмется за популяризацию интересного вам вида и сможет все-таки собрать заказ, и вы получите своих раков.
Извините за тон, наболело.
Добавлено через 4 минуты
Vanilla, это не только в ваш огород камень, к сожалению большинство ничего не сделали. Включая меня, я бы хотел получить несколько видов пекольтии и панаков, но не потяну пакет, а чтоб собрать единомышленников в взять пакет на 2-3 поленился. вывод, все наши беды от нашей лени, так и будем любоваться рыбкой и беспозвоночными на фотках.
Саша,раз дискуссия пошла с моего поста,постараюсь объяснить ситуацию. На те виды рыбы которые исчезли из прайса был минимум.мало того основную часть минимума я брал на себя и ни о каких 2-3 рыбках как Вы говорите здесь речь не шла.По поводу замен.как раз и она уже пропала из прайса(пару видов пропало еще до перевода денег) а теперь когда заказ на стадии оформления то что уже заменять? брать на себя минимум какого то вида не вижу смысла,рыба и так не дешевая и продать остаток будет просто не реально. У нас люди услышав цену 5-10гр начинают судоржно трясти руками:)а ты им какого там например макропода за 30-35 ,это будет для них контрольный.
поймите правильно, ни с кем не хочу ссориться,хочу только дружитьcode60
надеюсь что они таки еще появляться .
mazapura
23.03.2010, 11:55
Залишок, згоден, - продати тяжкувато.
Але, при купівля якогось дивного вигляду півника за 20грн і при купівля суперового самця за 50грн - я бачив, як перевагу віддавали 50грн.
Те, що зникають/з'являються позиції - то погано, це точно... :(
Те, що неможливо продати залишок - ставлю під сумнів.
Складно, але можливо! :)
Перевага залишку - наявність на місці, + можна зробити фото.
Залишок, згоден, - продати тяжкувато.
Але, при купівля якогось дивного вигляду півника за 20грн і при купівля суперового самця за 50грн - я бачив, як перевагу віддавали 50грн.
Те, що зникають/з'являються позиції - то погано, це точно... :(
Те, що неможливо продати залишок - ставлю під сумнів.
Складно, але можливо! :)
Перевага залишку - наявність на місці, + можна зробити фото.
тут барбуса по гривні на опт не хочуть брать,а Ви півника за 50:):):)
буде безпосередньо заказ.тоді і відкоректуемо.без грошей я жити зможу,а без риб напевно ні.:):):)
AlexNimnul
23.03.2010, 12:02
CІРОЖА, дискуссия пошла действительно с вашего поста, но и благодаря вашим заказам заказ все-таки состоится, вы один из немногих сделавших реальный заказ, и спасибо вам за это.
Зы: а насчет макропода вы правы, продать его нереально даже за 10 грн. Пару раз выносил своих красных, уже практически взрослыми, даже по 10 грн дорого :(
Aqua_Lub
23.03.2010, 16:16
Суперечки - це добре, але в міру. Конструктив потрібен.
Але в цьому випадку доставка риби в Україну поставить крапки на "і".
Я замовив рибу на пробу. Ще не замовляв з-поза меж неньки. Але якщо буде успішним все, тоді я думаю замовлення з мого боку і моїх колег зростуть кількісно і якісно... Хотілось, щоб українські акваріумісти замовляли рибу щомісяця, як наприклад, в Санкт-петербурзі. Ото була б "жара".
Aqua_Lub, а я замовляв, і ще непроти замовити. Але в цьому замовленні суворіші правила щодо мінімального замовлення. От я й не зміг набрати у своєму місті необхідну кількість бажаючих... :(
mazapura
23.03.2010, 20:03
kvn79, візьміть більше :)
Намагаюся, можливо і вдалою буде спроба :)
когда планируется доставка?Хотелось бы поучаствовать!
...
При замовленні достатньо вказати номер з першої колонки "Код" і кількість тварин.
Вказуйте додаткові позиції на випадок відсутності замовлених у момент замовлення.
...
Точна дата - відкрита/не визначена.
З повагою, Сергій Мацапура,
координатор замовлення.
МехаНик, заказывайте, звонок не звучал.
mazapura
25.03.2010, 16:04
Є невесела новина: - До Великодня поставки не буде :(
Є два варіанти:
1) забрати гроші,
2) почекати до "після Великодня".
Ну то зачекаємо - можливо ще хтось підтягнеться :)
А сколько уже до Пасхи осталось, конечно ждем!
Я за то, чтобы подождать... До тех пор, пока в прайсе не появятся таениатусы и абрикосовый черакс)..Сережа, подсуетите немцев)
mazapura
25.03.2010, 16:45
Vanilla, варіанти шукаю постійно (оплати, доставки,постачальників).
Поки за межі "зачарованого кола" вийти не вдається :(
Grishman
25.03.2010, 16:59
Я за то, чтобы подождать... До тех пор, пока в прайсе не появятся таениатусы и абрикосовый черакс)..Сережа, подсуетите немцев)
:) я тоже за то чтобы ждать, но без фанатизма :)
Aqua_Lub
25.03.2010, 17:24
Довго не чекати, бо статус риб по багатьох позиціях "мало".
Прийдеться збирати замовлення наново. А це знову пів року!!!
Ну хіба що в німців буде після Пасхи свіжий завіз.
SergSvet
25.03.2010, 21:54
Господин Мацапура
Вы укажите реквизиты а?
Добрый вечер!
Я согласен ждать, сердце подсказывает.
С уважением
Альф
Полагаюсь на возможности и усмотрение Сергея Мацапуры
И особо сроками незаморачиваюсь)
Русская Борзая
28.03.2010, 17:15
Ой, надеюсь, молчание не было воспринято как отказ. Разумеется, тоже согласна ждать.
mazapura
28.03.2010, 17:55
Наразі, відмов нема.
Так що чекаємо, я ж теж з усіма :)
І "мої" в'єхи теж можуть "зникнути"...
так а что с заказом?
под срокам было написанно 26 доставка. а де рыбка?
mazapura
29.03.2010, 15:51
Є невесела новина: - До Великодня поставки не буде :(
Є два варіанти:
1) забрати гроші,
2) почекати до "після Великодня".
ось
о! а то я видимо пропустил!!!
бабло не забираю! жду!
mazapura
30.03.2010, 17:47
"накаркав" собі :) в'єхи регана "зникли" :)
Перелік доступних видів з цінами, 29.03.2010
о чудо!! появились Macrobrachium kulsiense!!! ля-ля-ля, а коробочка-то уже и собрана ))))))))
mazapura
03.04.2010, 21:09
а коробочка-то уже и собрана ))))))))
"індійська хіжина вам у відповідь" :(
замовлення на коробку саме цих креветок було зняте пару днів назад.
хто ще збере на коробку? (1/4коробки)
AlexNimnul
06.04.2010, 12:03
Даешь хороші новини :) !!!
mazapura
06.04.2010, 15:58
Новий цінник-перелік на 06.04.2010
mazapura, це був прайс тiльки на цихлид??
Л.Ё.Х.А,
там є листи - uniten, за алфавітом, cichlidae
Может я что-то пропустил, но оплачено мною:
30 шт - 5130002 Macrotocinclus affinis ( sucker cat ), розмір: md - lg , 75/57
30 шт - 3210262 Otocinclus cf. macrospilus ( mottled otocinclus ), xlg - sh , 50/5
По крайней мере по второй позиции цифра 50/5 непонятна.
Русская Борзая
06.04.2010, 20:26
а меня волнует позиция
0531001 Betta splendens female HALF-MOON , розмір: lg , 50/43 - это значит из минимального 50 набрано всего 43? значит, данная позиция не будет отправлена?(( я правильно понимаю?
на 10.03.10 это выглядело вот так: 0531001 Betta splendens female HALF-MOON lg 50/52 ....
AlexNimnul
06.04.2010, 20:57
Думаю некоторые позиции перешли в состояние недобор по причине отказа желающих, или вообще, когда дошло до перечисления денег, люди спрыгнули. Такое часто бывает в коллективных...
Русская Борзая
06.04.2010, 21:00
блин... так уже ж отправка на носу, а я только узнала... очень рассчитывала на этих рыб, хоть и заказ делала небольшой, но всё равно будет ооочень обидно, если не придут...
жду ответа сергея. очень надеюсь, что я ошибаюсь.
Сергей, ну что - можно деньги перечислять, будет поставка?
Сергей, ну что - можно деньги перечислять, будет поставка?
деньги нужно было еще две недели назад перечислить.чего ждемс.
Русская Борзая
06.04.2010, 21:34
я бы даже сказала месяц назад)) "05-12 березня - збір коштів"))
вот потому и недобор по некторым позициям получается))
А моих шесть посчитали в позицию 0531001 Betta splendens female HALF-MOON? Я ужо проплатила сегодня - копия квитанции у Вас в личке :). Я тоже волнуюсь о деффках. Живенько как сегодня в темке :) !
SergSvet
06.04.2010, 22:00
А по моим позициям всё в чёрном цвете :-(
Да и в зелёном списке не очень много
Написано:
0531001 Betta splendens female HALF-MOON lg 2,50 50 дуже мало, обмежена кількість!
Так что пока не паникуем:)
mazapura
06.04.2010, 23:23
Народ!
Напів-місяці будуть.
Усі зауваження подивлюсь завтра.
notatyro
07.04.2010, 01:28
mazapura, ви не могли б уточнити, в прайсі - Strophidon sathete - це ота сама гігантська мурена?
Русская Борзая
07.04.2010, 09:02
Написано:
0531001 Betta splendens female HALF-MOON lg 2,50 50 дуже мало, обмежена кількість!
Так что пока не паникуем:)
так "дуже мало" - это конечно "здорово", будут ли они отправлены...
на момент оплаты такой пометки там не было....(((
Голубой берет
07.04.2010, 09:40
так "дуже мало" - это конечно "здорово", будут ли они отправлены...
на момент оплаты такой пометки там не было....(((
Не переживай,до минимума доберём.
Русская Борзая
07.04.2010, 09:50
Голубой берет, ну ладно, я вам верю ;-)
А вообще вам-симферопольцам хорошо... у вас там весьма неплохие заводчики betta в городе есть, а у нас с ними как-то совсем глухо)
mazapura
07.04.2010, 10:45
notatyro, напевно саме вона :)
Strophidon sathete
For the first time now we have some specimens of the largest moray eel of the world in stock: Strophidon sathete. This species originates from brackish water regions. They inhabit the very same habitats (lower reaches of rivers) as the common freshwater moray, Gymnothorax tile. Both can be kept like scats or monos: they are completely tolerant for both pure freshwater and pure marine water (euryhaline), but for long time keeping it is highly recommended to add 10-20 grams seesalt/litre water.
Against conspecifics this species is very peaceful. However, they try to feed on any other fish that seem to fit their mouth (and the mouth is really large!). Thus it is best to keep them in a one-species tank. S. sathete can reach the amazing total length of around 4 metres! It is so rare and relatively expensive in the ornamental fish trade, because they have to be collected by hand and in single specimens. They live very secretely and have to be burried out of the ground. In the aquarium they also tend to hide very much in the beginning, but they learn that the keeper means food after some time. The tank must be absolutely safely covered, otherwise the morays will break out. They feed on large meat, like whole fish, pieces of fish, shrimps, etc...
http://www.aquariumglaser.de/backend/FCK/UserFiles/Image/News-Pics/2010/kw%2012%202010/SATHETE.JPG
http://www.aquariumglaser.de/backend/FCK/UserFiles/Image/News-Pics/2010/kw%2012%202010/SATHETE2.JPG
ОК, Сергей, спасибо!
Тогда такой вопрос, пост №167 это список уже подтвержденных, оплаченных заказов, или опять таки список "желаний"?
В связи с чем спрашиваю: по отикам по аффинису перебор выше четверти коробки 12 шт, по макроспилюсу недобор 15 шт. Цена у них примерно одинакова. Я сам мог бы вместо 30/30 взять, к примеру, 25/35 или даже 20/40. Аффинис регулярно можно найти в продаже и у нас на форуме, пусть и дороже. Может еще кто подкорректирует заказ, чтобы все-таки привезти оба вида отоцинклюсов.
mazapura
07.04.2010, 11:58
Adler, це вже перелік підтверджених замовлень, оплачених.
Ще є пару днів на корегування.
Викладую перелік спеціально для того, щоби кожен міг зкорегувати свої зусилля.
Понятно, сейчас убегаю, но вечером потереблю еще народ здесь и на аквафанате. мож что и получится. На крайний случай придется совершить разбойное нападение на кошелек, правда нечестно, он и так, бедолага, в коме валяется :)
Русская Борзая
07.04.2010, 12:54
Сергей, вы мне ответьте плиз, с этой моей позицией betta, которая черным цветом написана, можно расслабиться - приедут они? или таки надо обязательно добирать до минимума?
SergSvet
07.04.2010, 13:24
Сергей, вы мне ответьте плиз, с этой моей позицией betta, которая черным цветом написана, можно расслабиться - приедут они? или таки надо обязательно добирать до минимума?
Вопрос был адресован другому Сергею
Ну я думаю чёрный список - это капец
У меня тоже все позиции заказа в чёрном списке
Птерики, апистограммы б. и негры отики никому не нужны
А жаль
Betta splendens female HALF-MOON , розмір: lg , 50/43
SergSvet
07.04.2010, 13:31
По моим позициям слишком много добирать :-(
чёрный список - это капец
Я, например, из черного списка оплатила за двух Apistogramma baenschi (INKA I) и надеюсь, что их не "капец", а можно будет взять, поскольку на складе их мало, возможно похожая ситуация и по другим позициям.
SergSvet
07.04.2010, 19:07
Я, например, из черного списка оплатила за двух Apistogramma baenschi (INKA I) и надеюсь, что их не "капец", а можно будет взять, поскольку на складе их мало, возможно похожая ситуация и по другим позициям.
А поподробней
Я думал что только те позиции работают,какие добрали минимум
А если недобор,то тогда как .....
Объясните пожалуйста
Є умова, що, при малих запасах риб можна придбати менше мінімального значення.
Майже всі апістограми - в малих кількостях.
Ну и от везения зависит.:)
А сколько не хватает чтоб заказать 0531001 Betta splendens female HALF-MOON , розмір: lg , 50/43?
Русская Борзая
07.04.2010, 20:32
соответственно, 50-43=7
Я старалась заказать Betta half-moon female,чтоб был минимум,так что должно хватить
Валерий Волков
07.04.2010, 22:58
Что-то я с раками "хоа грик" недопонял.... Что за цифры 9/5 и 9/2 ?
Русская Борзая
08.04.2010, 08:18
минимум/заказано
Если еще можно, я бы хотел добавить к своему заказу:
3210262 Otocinclus cf. macrospilus (mottled otocinclus), розмір: xlg-sh, 50 - 10 штук.
Сообщите, если могу заплатить за них и до какого времени.
С уважением
Русская Борзая
10.04.2010, 09:40
я что-то не пойму, это уже новый заказ формируется?
Голубой берет
10.04.2010, 09:43
я что-то не пойму, это уже новый заказ формируется?
Ещё можно добавлять, пока команды на отправку не было.
mazapura
10.04.2010, 11:24
Зараз узгоджую доставку, - на жаль, за час підготовки дещо "розклеїлась" команда доставки.
Aqua_Lub
11.04.2010, 12:26
Ну чекаємо все одно!
Валерий Волков
13.04.2010, 07:36
Таки ждем :)
AlexNimnul
13.04.2010, 10:29
А куда ж мы денемся с подводной лодки :)
mazapura
13.04.2010, 10:59
Дякую, бо вже пару раз так хотілось "закрити+роздати+й більше не братись"
Виконаня буде ось-ось-вже, 97%, остання розмова з перевізником...
УРА !!! Главное подтянуть недостающие 3% - и рыба у нас!!!
mazapura
13.04.2010, 13:44
Перелік доступних тварин, 12.04.2010
Виконаня буде ось-ось-вже, 97%, остання розмова з перевізником...
хух...
Кузьменко Алексей
13.04.2010, 20:37
Перелік доступних тварин,
Таки да-хух!:)
Mikesand
14.04.2010, 13:54
Всем привет!
Подскажите - возможен еще заказ или нужно ждать следующего?
тоже интересует, успею ли сделать заказ ?
написал в личку что интересует
mazapura
14.04.2010, 16:18
є певні труднощі в реалізації :(
тому, поки "заморожу" обробку замовлень, тим більше отримання нових...
за декілька днів стане ясно з доставкою - повідомлю результат і продовжимо...
mazapura
15.04.2010, 15:29
усьо! - транспорт є, роблю замовлення
хто не встиг - готуємось до наступного замовлення :)
Русская Борзая
15.04.2010, 15:33
Ура, товарищи!
mazapura,
Пардон, а узнать, что реально можна получить, только с ответа немцев?)
mazapura
15.04.2010, 16:15
так - роблю запит і повідомлю, що підтверджено.
mazapura, УРЯЯЯ!!!! Серега - респект!!! Ждём-с.
Я знала! Я знала! Я ве-е-ерила! Спасибо, что есть такие люди: активные, ответственные, неравнодушные - как Сергей.code71code71code71
mazapura
15.04.2010, 20:36
ще не радуємось :) - чекаємо, бо йде "процес" :) :)
-Поруччик, Ви любите дітей?
- Ні, але сам процес....
усьо! - транспорт є, роблю замовлення
Ну так ведь это ж зае... э... в смысле... очень даже хорошо!
хто не встиг - готуємось до наступного замовлення
Главное чтобы у Вас желание заниматься этим дальше не пропало, и заказы №3-4 и т. д. имели место быть, пусть хоть и через месяцев так туда-сюда
дык когда ж они в украине будут?
Поскольку 5130002 Macrotocinclus affinis sucker cat md - lg нет на складе, прошу заменить их на такое же количесво 3210302 Otocinclus negros коричневий md
P.S. emilim, а че спешить? БОльшая часть работы сделана - еще недели 2 и будут по банках сидеть заказанные рыбасы!
mazapura
20.04.2010, 17:03
перелік за 19.04.2010
Сергей, 0940801 Colisa lalia FLAME RED криваво-червоний карликовий гурамі xlg - sh в прайсе присутствует,а у тебя как бы нет.
mazapura
20.04.2010, 18:01
частина риб у прайсі є, а на складі - нема.
"Підтверджено" - то погоджено з менеджером, воно є і його можуть відправити...
Не, блин, ну не гребаные ж пассатижи!!! Обоих отиков нет!
Как вариант: если получится, то можно было-бы на замену:
0450002 Axelrodia riesei рубінова тетра sm - md - 30шт
3210302 Otocinclus negros коричневий md - 30шт
цена там примерно на одном уровне, а остальное не интересно никак :(
mazapura
20.04.2010, 18:22
є "3210201 Otocinclus cf. macrospilus" - чуть менший та дешевший
mazapura, давай - удачи, тьфу-тьфу-тьфу....ждем-с. ;)
mazapura
21.04.2010, 08:47
так заказать еще можно?
на цей раз вже ні, - "добиваємо/заміщаємо" позиції в межах фінансів і все.
AlexNimnul
21.04.2010, 11:22
Треба починати формувати нове замовлення!
Як раз до осіні зберемо!
А Сергію прохання, зробити фотосесію рибки, що замовлена, можливо больше буде бажаючих наступного разу і швидше зберено замовлення.
Если Сергей еще раз захочет с ЭТИМ ВСЕМ связываться
Сергей, мой знакомый Игорь Арсенюк заказывал 3556904 Poecilia velifera CHOCOLATE, но в сформированом списке их нет. Почему?
Сергей, мой знакомый Игорь Арсенюк заказывал 3556904 Poecilia velifera CHOCOLATE, но в сформированом списке их нет. Почему?
или на складе нет или недобрали до минимума.
mazapura
21.04.2010, 18:00
мой знакомый ... заказывал... но в сформированом списке их нет
Тому що в списку лише колективні набори.
А Ваш знайомий замовив "мінімум" і отримає його - "шоколадні молінезії" є, вони в "зеленому списку"...
SergSvet
22.04.2010, 16:04
А есть ли хоть маленький шанс,что до отправки заказа в Украину
3810102 Pterygoplichthys gibbiceps розв. парчевий 4 - 5 см
Появятся на складе ?
mazapura
22.04.2010, 17:42
У виставленому рахунку з'явились:
Carinotetraodon travancoricus, sm
Rineloricaria sp. COLOMBIA, 8-10cm
Otocinclus cf.macrospilus, lg-xlg
Pterygoplichthys gibbiceps, 5-6cm
Pseudosphromenus cupanus, md
Macropodus opercularis SUPER-RED, lg
таке враження, що рахунок виписують разом з відловом і підрахунком риби...
SergSvet
22.04.2010, 22:07
Pterygoplichthys gibbiceps, 5-6cm
Раз так то хоть и 4 лучше чем 3
Но 3 лучше чем ничего
А если можно,то тогда вместо 4х
810102 Pterygoplichthys gibbiceps, розв. (парчевий), 4-5см 2,20 х 4 = _8,80
Зх Pterygoplichthys gibbiceps, 5-6cm это будет 8,70
Почти один к одному
И возможно ли разнополых
SergSvet, может я что-то путаю, но 5-6см парчевик... ну как по мне тяжеловато получить разнополых рыб, которые вымахивают до полуметра. Да и на Украине они продаются достаточно часто. Может есть смысл заказать что-то реже встречающееся у нас?
П.С. Ни в коем случае не подумайте, что пытаюсь указывать, только ИМХО!
SergSvet
22.04.2010, 23:35
У меня птериков никогда не было
И я не знаю возможно ли их различить при таких размерах
Я то в принципе понимаю что можно было бы их в другом месте заказать (в смысле у нас,правда может немного дороже)
Ну уже так получилось
А более редкие виды наверно более сложны в содержании
Хотя можете предложить что нибудь интересное и не сложное в содержании :-)
Блин... да я как-то и не смогу что-либо подсказать по поводу простоты содержания/разведения. Мне удержать многое не так уж и сложно, ну... без экстремизма, конечно. Развести, то уже другой вопрос, да и я больше по траве да декаподам.
Птеры, кстати растут не по детски. Полметра фигню вырастить, да еще в небольшом аквариуме, это я загнул, но не на очень много. А нормальный аквариум для них - это почти как из анекдота: в котором так незаметно в уголке затихарилась стайка бегемотов :)]
mazapura
23.04.2010, 08:31
Рибка замовлена, були пропозиції на заміну відсутніх, - і це все! :)
Інші рухи неможливі, ні замін, ні відмов.
Рахунок ввечері отримав, - сьогодні проплата, чекаю доки платіж дійде (3-7 робочих днів) і забираємо рибку.
УРРРРРРРРРРРРРРАААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! code71code71code71 code38code38015:015:015:015:
фуф....
Сергей, сколько счастья вы принесли людям :)
Все затаились и ждут... Первый не выдержал :); а что собственно приедет? Ну хотя бы мне, например :)
mazapura
25.04.2010, 09:45
Технологічна пауза, - очікування завершення переказу коштів банком + сама доставка = тоді й узнаємо, що саме отримуємо.
А так, - усе, що зелене (http://aquaforum.kiev.ua/showpost.php?p=979165) має приїхати...
mazapura
25.04.2010, 14:38
здравствуйте.
- как продвигаются наши дела?
- есть ли в наличии та рыба которую я заказал?
- когда ожидается поставка?
Рахунок ввечері отримав, - сьогодні проплата (23.04.2010), чекаю доки платіж дійде (3-7 робочих днів) і забираємо рибку.
Технологічна пауза, - очікування завершення переказу коштів банком + сама доставка = тоді й узнаємо, що саме отримуємо.
А так, - усе, що зелене має приїхати...
Панове, з вечора п'ятниці до ранку понеділка нормальні люди відпочивають...
Давайте не порушувати це правило :)
SergSvet
01.05.2010, 19:17
И тишина ...
:):):)
mazapura
01.05.2010, 22:51
не "тішина", а пауза :) !
дякую (без смайлів, по-серйозному), що нагадали, що не лише я "на нервах" сиджу, а й ви всі також...
гроші в п'ятницю дійшли до адресата...
узгоджуємо терміни... (суботи-неділі, підготовка риб, підготовка митниці... - є за що нервувати, сама рутина...)
SergSvet
01.05.2010, 23:22
Тоді побажаю нам всім удачі :-)
І щоб ця "Pause" перейшла у гучний та переможний "Play" (ПРИЇХАЛИ) :-)
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010