Показати повну версію : Допоможіть зробить кришку........
Привіт Всім небайдужим форумчанам!
Хучу зробити кришку(60*30*15 см.-д.ш.в.) на 70 л. баночку.
:confused:Запитання до Вас:
1. Який взяти матеріал (назвіть всі що можуть ефективно використатися, бажано подешевші)?
2. Скільки він коштує та де шукати?
3. Що порадите Ви?
Я робив з ПВХ вагонки 8 мм. Це якщо подешевше. Довжина кришки 120 см. Вдвічі менша, як у вас, я думаю буде саме те. Для виготовлення кришки можно використовувати ПВХ, полістірол але це буде дорожче та якщо знайдете. Я, наприклад, не знайщов.
Скільки Ви Том витратили на ПВХ?
Привіт Всім небайдужим форумчанам!
Хучу зробити кришку(60*30*15 см.-д.ш.в.) на 70 л. баночку.
:confused:Запитання до Вас:
...
3. Що порадите Ви?
Я бы посоветовал поиском по форуму, дабы не изобретать велосипед. Здесь столько разнообразнейших вариантов изготовления крышки предлагалось, что и сам едва удерживаюсь, чтобы не сделать себе новую крышечку с "наворотами" :)
Скільки Ви Том витратили на ПВХ?
Я брав 3 м лист за 60грн. Цього вистачило
Тут є інструкція http://aqarium.ru/articles/oborudovanie-akvariuma/plastikovaya-kriishka-dlya-akvariuma-svoimi-rukami.html.Я зробив з пластикової вагонки для обшиву будинків.10см довжина 6м 12 грн у Епіцентрі.Верх зробив з полікарбонтата(вдома знайшов),все це обклеїв під дерево.Вийшла легка,зручна та дешева кришка
Зайдіть до будьякої рекламної агенції в вашому місті що займається зовнішньою рекламою, у них завжди є неліквід або обрізки пластику, або так віддадуть або продадуть не за дорого :)
Приміточка :) але обов'язково знайдіть саме майстерню, а не офіс
Дякую за поради, буду шукати, а сьогодні ще й віднерестилась гуппі, вже незнаю куди їх дівать........... .. .
А яке відношення мають гуппі до виготовлення кришки на акваріум?
" А поговорить?..." (С) не мой :)
http://aquaforum.kiev.ua/showthread.php?t=57925
igot, я це бачив та всетаки дякую за небайдужість.
Так відволікся від темки.... .
из этого материала я сделал себе крышку конечно на первый раз коряво вышло но затрат на кр размер 80 на 35 грн 100 грн
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010