Показати повну версію : Соотношения
Др. Нилыч
15.08.2005, 03:01
Сколько было разговоров на тему оптимального количества рыб в банке. Перелопатил я гору литературы и т.д. Подумал и решил на Ваш суд вынести своё определение:
"Рыб и растений в аквариуме должно быть столько, чтобы, через сутки отключенной продувки, они не собрались бы все у поверхности."
code12 А ти тільки продувку збираєшся відключати, чи і освітлення теж?
Це я до того, що коли позбавляти акваріум додаткового джерела кисню, то чому б і не позбавити основного, тим більше, що якщо вже ми розраховуємо на аварійну ситуацію, то її треба прораховувати повністю code34
zhdanick
15.08.2005, 11:03
А у меня ни в одном аквариуме воздушного компрессора нету, даже в банке с малавийцами без единого растения :)
Та у мене теж немає, але ж внутрішні фільтри (помпи) стоять... Навіть якщо внутрішній фільтр (помпа) не аерує, він же перемішує воду, створює течію на поверхні і т.ін...
Др. Нилыч
15.08.2005, 17:42
А у меня ни в одном аквариуме воздушного компрессора нету, даже в банке с малавийцами без единого растения :)Значит - всё правильно! Кто же говорит, что балланса без растючки не будет? Значит у тебя рыбы столько сколько нужно. А вот, если туда добавить ещё столько же рыбы? (это - типа эксперемента, ради определения. :) )
code12 А ти тільки продувку збираєшся відключати, чи і освітлення теж?
Це я до того, що коли позбавляти акваріум додаткового джерела кисню, то чому б і не позбавити основного, тим більше, що якщо вже ми розраховуємо на аварійну ситуацію, то її треба прораховувати повністю code34Очень интересно! Я над этим подумаю code12 .
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010