КПК

Показати повну версію : Що краще для газону Utricularia graminifolia чи Eleocharis parvula

SpaceV
30.06.2010, 21:03
Хочу собі газон зробити і думаю яка з рослин мені краще підійде
Utricularia graminifolia чи Eleocharis parvula, не можу визначитися, тому що таких рослин ще не тримав, хочу вибрати з цих двох яка найнища росте так красивіше, інші види не хочу вони мені не підійдуть, в інеті вони мені здалися досить простими в утриманні, а от висота на кожному сайті різна тому хочиться знати від тих у кого є вони чи були, доречі від чого залежить висота рослин???
Я наприклад точно знаю що від світла. Чи можливо ще від чогось.
І як зробити так щоб вище перелічені рослини були якумога нищі?
Хоча я так подумав що їх у Києві мабуть важко знайти, треба під заказ.

pimass
30.06.2010, 21:06
І як зробити так щоб вище перелічені рослини були якумога нищі? "Удавить" светом.... А на счет того, что лучше. тут как говорится "На вкус и свет, фломастеры разные"..... Возьмите по чучуть каждого посадите и смотрите, что понравится больше, когда определитесь, второй вид потом просто уберете.....

Кениец
01.07.2010, 09:11
Что вкуснее - кола или фанта ? :)
Высота зависит от света, но и питание играет роль.
по поводу сложности - как по мне, элеохарис проще.
Поддерживаю pimass. Возьмите оба и попробуйте.

Copone2244
01.07.2010, 09:23
Кениец, кола:)

QS.kiev.ua
01.07.2010, 11:41
Хоча я так подумав що їх у Києві мабуть важко знайти
В киеве может и тяжело, в Броварах у меня элеохарис нескольких видов точно найдете.. да и в Киеве, например завтра буду :)

ПС По поводу освещения.. На окне - со много света элеохарис правула попер вверх, в более затемненном другом аквариуме - короткий. Так что "Прибить светом" не правильно... при удо, СО2 и свете он не прибьется, а может расти см 12 в высоту а то и больше... пока не могу определиться от чего длина листа зависит.