Увійти

Показати повну версію : Підскажіть з вибором рибкі

sashco_80
20.08.2010, 22:19
В мене акваріум 62л фільтр акваель 350 турбо з цеолітом, еарація-окремо компресор зараз в ньому живуть 5 неонів, 2 гупії, 2 тернеції та один анцитрус хотів би завести пару ляліусів або гурамі підкажіть кого краще хто менш вибагливий до умов заміну води проводжу раз в два тижні гротів кам'яних споруд нема зате заріс рослинами давно не стриг тай не буду гарно виглядає головне природньо наперед дякую за допомогу code17

sashulya79
20.08.2010, 22:21
sashco_80, Вам виднее... я бы взял гурами, лялиусы более агресивные, особенно вовремя нереста.

sashco_80
20.08.2010, 22:25
Скажіть ще одне мене мучіть чи не забагато рибок буде в акваріумі

Inert
21.08.2010, 09:29
sashco_80, по моему, до перенаселения там еще далековато. Из лабиринтовых могу посоветовать медовых колиз (Colisa chuna). Маленькие, мирные рыбки.

Opsis
21.08.2010, 11:49
А по мне лучше лялиуса только другой лялиус)

sashco_80
21.08.2010, 16:56
Сьогодні купив дві гурамі напевно мраморні та неони ніби збісились бють гурамі беспредел якийсь вийшов:точно мраморний дивився в інтернеті скажіть чи буде добре їм в такому малому акваріумі бо пишуть що потрібно акваріум від 60л дякую за відповіді confused:

Opsis
21.08.2010, 19:16
Можливо тримати і в такому об"ємі. Вони дихають атмосферним повітрям, тому кисень з води не забирають, буде іншим вистачати. Але рибка не з самих маленьких, тому краще більші акваріуми. Про неонів такого ніколи не чув.

Ставридка
21.08.2010, 19:41
Сьогодні купив дві гурамі напевно мраморні та неони ніби збісились бють гурамі беспредел якийсь вийшов:точно мраморний дивився в інтернеті скажіть чи буде добре їм в такому малому акваріумі бо пишуть що потрібно акваріум від 60л дякую за відповіді confused: Это они так на чужаков среагировали. Привыкнут и перестанут. А вот гурами, когда вырастут и будет период нереста, таких затрещин неонам навешают, отомстят :)

sashco_80
21.08.2010, 22:25
Дякую заспокоїли а то я вже вирішив що це буде так постійно ви знаєте Opsis коли я випустив їх в акваріум всі неони кинулись на них скубли за хвостики та вусики не дають їм спокою що дивно цілою стайкою навіть забіяка тернеція і та залишила їх в спокої а ці семкі ніяк не заспокояться все роздивляються при нагоді за щось вщипнуть це певно тому що живе ця компанія в такому складі як є вже давно а тут на тобі не зрозуміло що ( кумедні ці гурамі ) накінець я бачу рибок в акваріумі а то моя орда зажди ховаєтся в рослинах і я їх майже не бачу лише коли годуюа ці з верху і їх завжди видно принаймні цей день всім дякую за допомогу

Ставридка
21.08.2010, 22:38
Многие рыбы, даже самые миролюбивые, иногда агрессивно ведут себя с новоселами. У меня черная моллинезия так гоняла и щипала жемчужных гурами, что те в ужасе неделю из кустов не выходили. А потом все нормализовалось. Миноры любую новую рыбу пытаются на зуб попробовать, а через день привыкают и все спокойно.

sashco_80
22.08.2010, 11:45
Ви знаєте Ставридка в мене колись жили мінори 3 шт в 30л акваріумі з 7даніо та 2 мечами так вони обкусали всім хвости мусив здати в магазин акваріум стоїть в коридорі і всі хто заходить любуются ним тому схованок та рослин там мало тому можливо й обкусували та й вели вони себе дуже агресивно але зараз там мир та спокій сьогодні ніби нічого та 2 золотих неона продовжують свою брудну справу 3 червоних заспокоїлись