Показати повну версію : Ваша думка про редуктор ?
Доброго дня ! Пропонують такий редуктор за 260 грн. Скажіть будь-ласка чи коштує він тих грошей. Можливо хтось використовував такий.
Пропонують такий редуктор за 260 грн. Скажіть будь-ласка чи коштує він тих грошей.-я бы сказал возможен торг))) Но вещь судя по всему качественная...-если вообще рабочая...
А че, нормальный редуктор! главное для ЦО2 подходит. Хотя есть Донмет и Санкт-Питсбург по 165 грн.
-я бы сказал возможен торг))) Но вещь судя по всему качественная...-если вообще рабочая...
новий гарантовано, а на рахунок робочий чи ні - покаже час, якщо куплю )))
Zhemerov
17.10.2010, 14:27
Я подобным пользовался, для продувки аргоном на экспериментальной установке, притензий не имею, но как он покажет себя в аквариуме сказать не могу
Boyarin1968
08.11.2010, 16:07
Доброго дня ! Пропонують такий редуктор за 260 грн. Скажіть будь-ласка чи коштує він тих грошей. Можливо хтось використовував такий.
Редуктор путній.Але не для малого споживання газу.В него витратомір газу шариковий.Розрахований на прохід великої кількісті (відносно) газу щоб показувати щось.
Редуктор путній.Але не для малого споживання газу.В него витратомір газу шариковий.Розрахований на прохід великої кількісті (відносно) газу щоб показувати щось.
дякую за коментар, але мабуть не путній, оскільки виробник китай ... - проговорились поляки, планував замовити комплект (редуктор, балон), ціни привабливі, але ... не то )
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010