Показати повну версію : Африканський цихлідник 220 л.
Мій цихлідник 220 л. Малаві і Танганьїка. Колись вже виставляв фотки, проте за останній рік обстановка в акваріумі змінилась. Намагався створити максимально комфортну для риб обстановку, яка б відповідала їх біотопу. Здається, їм сподобалось - плодяться несамовито... Всі каменюки лави всередині я повисверлював - вони пустотілі як печери з кількома виходами/входами - в кожну з них одночасно може запливати по кілька рибин.
Молодца!Лично мне понравился, просто и со вкусом.Решение по лаве вписалось.Один вопрос-как чувствуют себя растючки?Коллектив вижу собрался из гурманов.
Риби рослин не чіпають, можливо через те, що з годую кормами з високим вмістом спіруліни. Проте, не дивлячись на відсутність інтересу з боку риб, рослини ростуть поганенько, очевидно світла занадто мало для активного росту, а більш яскраві лампи ставити не хочу (2х30 Вт, задня - синя, передня - Денерле African lake).
Маловато будет.Добавь хотя бы до 0,5-0,6 Вт/л.И растениям полегче будет,да и цихлидки порадуют глаз еще больше.Сам сейчас постепенно свет добавляю.
Природівську кришку не так просто переробити, хоча, напевне, варто заморочитись.
Риби рослин не чіпають, можливо через те, що з годую кормами з високим вмістом спіруліни. Проте, не дивлячись на відсутність інтересу з боку риб, рослини ростуть поганенько, очевидно світла занадто мало для активного росту, а більш яскраві лампи ставити не хочу (2х30 Вт, задня - синя, передня - Денерле African lake).
у меня 2 лампы по 39 ватт т-5 ,на 740 литров и рыба растет нормально :)
Vavan, Очень понравилось.
А я не умею так.
всё так ярко, красочно и не скучно :) :) :) И рыбки классные. И главное, не как у всех. Обычно в цихлидниках стандартно - песок, ракушняк... Мне нра!!!
Vavan, Очень понравилось.
А я не умею так.
Ну, за то ты умеешь многое другое... :024:
Сергей М.
15.11.2010, 21:37
Vavan, мне понравилось....очень симпатичный цихлидник. Молодец.
Vavan
подскажите плиз каким образом Вы повысверливали отверстия в лаве?
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010