КПК

Показати повну версію : Ezodo PHB-1, Ezodo COND5022, Ezodo ORP5041

Ostap-83
15.12.2010, 01:03
Доброго дня чи вечора панове. Отримав я ось такі подарунки (Ezodo PHB-1, Ezodo COND5022, Ezodo ORP5041). Що це насправді таке, мінімальне уявлення маю, дуже шкода що інструкції (крім наклейки в коробці) до них ніякої немає. Може хтось має такі прилади чи знає як ними користуватися правильно, та дуже допоможе мені своїми порадами та підказками. Чи може подякувати та відмовитися від таких подарунків.

Alex211
15.12.2010, 08:29
Это измерители рН ,tds и ещё чего то, впринципе полезные вещи, но ,в большинстве случаев, для тех кто занимается водоподготовкой (для аквариумов с растениями или нереста например)

aides
15.12.2010, 10:13
Підійди на Краківський і я тобі все поясню.
Ezodo PHB-1 і Ezodo ORP5041 цікаво потестити.
Якщо продаєш (або людина, що тобі привезла продає), то я зацікавлений.

Ezodo
21.01.2011, 23:51
Доброго дня чи ночі

Я представник фірми GOnDO Electronic Co., Ltd, ТМ Ezodo

Ezodo PHB-1 був знятий з виробництва торік і замінений серією приладів Ezodo 7000

Якщо потрібні інструкції українською до даних приладів напишіть будь-ласка на пошту simvolt@gmail.com , ми надішлемо всі необхідні матеріали
якщо є просто якість питання стосовно приладів можете нам подзвонити 044-2217230.

Головне на що слід звернути увагу:

для досягнення максимальної точності при вимірюванні, рН-метри та кондуктометри калібрують кожні 2 тижні або після 10 замірів.
Ezodo PHB-1 потрібно калібрувати спочатку по буферному розчину рН4 потім 7 (це важливо)
ОВП електрод приладу ORP5041 не потребує калібровки.
Обов*язково слідкуйте за тим, щоб електроди не пересихали.
При дотриманні цих пунктів, вони вам довго служитимуть вірою і правдою.

П.С. Нажаль ці моделі без замінних електродів. така функція доступна у моделях починаючи із серії 6000 +вони водостійкі. Ресурс електродів іноді досягає до 5 років при належному застосуванні.

Ezodo
21.01.2011, 23:59
aides,
Доброго вечора!
Якщо Вам цікаві дані прилади, ось ціни і весь ассортимент:
http://www.simvolt.com.ua/ukr/manufact/brands/search/id/4/?limit=32

з повагою, Євген