Показати повну версію : 09.04.2011 о 21.30 Україна! Креветка Caridina sp.Tiger-10шт.БЛІЦ!
Лот-креветка Caridina sp.Tiger-10 штук (розмір 1-1,2см)
132208 132209
Старт-УЖЕ!
Початкова ставка-100 грн.
Крок- 5 грн.
БЛІЦ-200грн.
Закінчення аукціона-субота 09.04.2011 о 21.30
штрафний час-5 хв.
Оплата на картку Приват банка.
Відправка по Україні тільки поїздом або автобусом ( в "розумний" час доби 8.00-21.00) - за рахунок переможця.
олег zuk
07.04.2011, 17:04
Достались мне от Ксении эти чудики... Ох они и живчики. Три дня не могли понять, куда они попали. По аквариуму, как по стадиону бегун, носились. Окраска это отдельная тема. Супер.
Ксения вопросик: через неделю две самочки набрали икру, а еще через полторы ни самок ни икры. Теперь ни одна икру не набирает... Что может быть такое? Подскажите плиз.
Ксения вопросик: через неделю две самочки набрали икру, а еще через полторы ни самок ни икры. Теперь ни одна икру не набирает... Что может быть такое? Подскажите плиз.
заміряйте параметри води РН,GH,KH,нітрат,аміак
Вот так бы до конца аукциона. Благодать.
Р.С. KSENIA$, это не от жадности.:)
igoritto
07.04.2011, 22:00
Р0ман, Жаль ко мне поезда и автобусы не ходят!
Другий день аукціона!
Продовжуєм! code04 code04 code04
При бліці буде цікавий бонус на вибір переможця.
поїздом або автобусом ( в "розумний" час доби 8.00-21.00)
KSENIA$, якщо вдастся виграти, можливо відправлення у "нерозумний час" ?, за окремою платою, звісно.
поїздом або автобусом ( в "розумний" час доби 8.00-21.00)
KSENIA$, якщо вдастся виграти, можливо відправлення у "нерозумний час" ?, за окремою платою, звісно.
Здоров"я за гроші не купиш!
Ризикувати не буду!
Відправка поїзда на Запоріжжя в ПЕРШІЙ годині ночі.
не кажучі вже про ризик здоров"ю,мені доведеться ще 50грн. проїздити на таксі.
Р0ман выход есть всегда! я вот нашел: Ивано-Франковск - Киев, Киев - Луганск! двое суток но с такой упаковкой и подходом к делу как у Ксении все доехало белее чем благополучно :) а креветка у хозяйки отменная :) стоит суеты с отправкой :)
Я рік тому відправив штук 20 креветок Автолюксом на Нікополь. Все пройшло супер!
До речі, чув, що можна доплатити, і вони повезуть у кабіні водія коробку.
тоже вариант но это на страх и риск покупателя и желание продавца!
Я рік тому відправив штук 20 креветок Автолюксом на Нікополь. Все пройшло супер!
Угу я вот недавно тоже согласился на такую авантюру, только вместо креветок были рыбы, договорились что отправят в кабине водителя в результате посылка оказалась в багажнике, в итоге получил...
так что теперь боюсь с ними связываться...
http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=3468&pictureid=61949&thumb=1 ('http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=3468&pictureid=61949')
Я обзвонила всі служби у нас в Івано-Франківську,мені сказали що у них такої постлуги немає.
Весь вантаж везеться тільки в кузові,до того ж з перегрузкою в Київі.
Якщо покупець буде згіден ризикнути,то зможу відправити перевізником Гюнсел або Новою Поштою,хоч перевізникам живність не довіряю транспортувати.
Приятно было пообщаться со всеми!
БЛИЦ!
Р0ман, Вітаю з перемогою!
Бонус буде той про який домовились!
Всім дякую за участь та спілкування!
Р0ман поздравляю с хорошим приобретением :)
KSENIA$ огромное спасибо!! Тигров получил. Все живы здоровы. Упаковано великолепно. Полтора суток в пути - выдержали без проблем. За бонус - отдельное мерси!
Р.С. Мне тигры всегда нравились, но голубоватые - вообще бомба!
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010