Показати повну версію : Біда із самочкою
Тільки що помітив у однієї самочки обірваний хвостовий плавник, зранку ще був цілий. Заганяв її самець і ганяє досі. Він взагалі пару днів назад наче як озвірів, кидається не самок постійно, вони покутках никаються. Що робити, він же її загіняє насмерть. Інша самка теж заникалась, а коли вилазить він і її ганяє?
Навздогін: я її відсадив у літрову банку навсяк випадок. І ще помітив: іншу самку він нетак сильно ганяє...
Чебурген
11.05.2006, 15:35
Второго самца подселить :)
А о каких рыбках вообще речь?
Геннадий Басистый
11.05.2006, 15:47
Судя по профилю, предполагаю, что гурами...
Юрий Гречаный
11.05.2006, 15:49
А я ваще у килли самок держу отдельно от самцов. У килли самцы порой бывают агрессивны.
Яванский мох добавить, что бы прятаться было легче, или разделить сеткой или стеклом. На крайняк самца на пару дней в банку, ничего с ним там не случится, а самки немного отдохнут.
Ну оскільки я написав цей пост у розділі кілі то мова йде саме про них. З гурамі все впорядку. Вид: Fp.gardneri nigerianus 'M'. Боюсь у моїх 12л ще одного самця садити неможна - вони тоді один-другому хвости повідривають.
Нажаль моху у мене багато немає... значить відсаджу самця. Хоча, відсадивши цю поранену самочку помітив що він наче заспокоївся, іншу самку не чіпає....
PS. А хвіст(плавник) у неї майже 1/3 відірваний :(
PS. А хвіст(плавник) у неї майже 1/3 відірваний :(
За тиждень відросте, не переймайся так.
Добре, припустимо що він посидить до понеділка у "карцері", а далі? Ну випущу я його назад у банку і він знову за своє візьметься? Який взагалі вихід із цієї ситуації - ділить банку навпіл ?
Відсадив самця у банку і випустив підранену самочку назад. Помітив дуже дивну картину: здорова самка ганяє травмовану!!!! Офігєть просто!!! Зишибісь !!!! Так смішно що хочеться плакати....
Тут подумалось: а може у них "любов" і друга самочка їм заваджає. Бо ця парочка цілком нормально сибе поводить, не ганяють одне другого, спокійненько собі плавають.....
Тогда верни папу на место а побитую самку отсади.
Икру нашел??? Если не искал то ты зря тратишь время, она давно уже есть. Малек пора подымать а ты их миришь до сих пор.
Я так і зробив - відсадив побиту самку.
А ікру шукав - незнайшов, зїли мабуть. Тай тоді коли вони нерестилися вода ще жорстрою була, а після того як я знизив жорсткість до 8 я непомічав щоб вони нерестилися...
Воду изменил, вот самец и начал к ним приставать. Смотри внимательно.
Мох для поиска икры можно вытащить и на просвет окна порыться в поисках икры. Так лучше видно. Потом пальцами выбери ее в банку и наблюдай за развитием.
Добре, мох вийму, подивлюсь.
Ну я все-таки думаю по варіанту №3 (http://www.killi.ru/index.php?module=subjects&func=viewpage&pageid=52) піти, на мою думку це більш "керований" процес.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010