Показати повну версію : Що за симптоми?
Що за симптоми? Риба дивно себе веде,але тільки живородки вони практично лягають на дно і майже не рухаются але їсти пливуть мною було замічено що 80% в таких випадках обовязково помирає після цього риба але практично завжди тільки одна я думав що це повязано з водою тому долив свіжої відстояної 12 годин і почистив фільтр (хоча чистив його 3 дні назад) але поведінка риб не змінилася.Що це може бути?
Ихтиолог
13.05.2006, 23:37
Это внутренняя бактериальная инфЭекция, возможно туберкулез.
Воду посолить до трех-пяти грамм на литр и добавить антибиотик, антибак плюс, сера бактопур директ, или ципрофлоксацин на выбор. Можно тетрациклин попробовать 1 т на 25 литров. Для начала просто посолить, но не в аквариуме с живыми растениями!
Я тут от що подумав може це вони на данний момент від течії просто стомилися тому що я поставив на свою акву 50 л фат 4 750л/г поставив дощовик але течія все одно присутня до того ж не мала
Що за симптоми? Риба дивно себе веде,але тільки живородки вони практично лягають на дно і майже не рухаются
Це постійно чи тільки у ті два дні, коли були сильні магнітні бурі?
у меня недавно похожее было у лабика,плавал,но ел редко,а через минут 20 скончался.
SWINDLER
14.05.2006, 10:42
Если лечить тетрациклином, то надо 1 таблетку на 10 литров в отдельном сосуде. И надо брать тетрациклина гидрохлорид т.к. тетрациклин в воде плохо растворяется.
Це постійно чи тільки у ті два дні, коли були сильні магнітні бурі?
Вчора з ранку почалося але сьогодні наче всі ожили крім одної гуппі вона жвавіша ніж учора але все одно крутится біля дна а раніше коли таке бувало то обовязково одна вмирала але тільки гуппі а так усі риби наче здорові і всі активні
Михаил Погребиский
15.05.2006, 17:02
Вчора з ранку почалося але сьогодні наче всі ожили крім одної гуппі вона жвавіша ніж учора але все одно крутится біля дна а раніше коли таке бувало то обовязково одна вмирала але тільки гуппі а так усі риби наче здорові і всі активні
Саме живородки вражені хворобою. По симптомам не можна точно визначити, чи це хвороба викликана бактеріями чи інфузоріями та іншими паразитами. Чи це змішане захворювання. Найкращий вихід - комплексне лікування, направлене на всі можливі групи збудників.
Саме живородки вражені хворобою. По симптомам не можна точно визначити, чи це хвороба викликана бактеріями чи інфузоріями та іншими паразитами. Чи це змішане захворювання. Найкращий вихід - комплексне лікування, направлене на всі можливі групи збудників.
Якщо можна то конкретніше про комплексне лікування. Як грамотно його проводити? Відразу лікувати від всього (бактеріалка, паразити та ін.), чи по черзі? Чи може якимось універсальними засобами?
та боюся лікувати якоюсь хімією так як в мене апістограма раміреза а вони не терплять хімії а відсадити нема куди
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010