КПК

Показати повну версію : Анцитруси і мальки гуппі

Мальок
28.04.2011, 13:08
В мене в аквасі на 20 л сидить 70 мальків гуппі їм скоро вже місяць.Чи можна пустити туди анцитруса бо Меланії не справляються з доїданнями (Він не буде чіпати мальків?)Анцитрус десь 4-5 см може меньше не міряв,но десь приблизно такий.:)

Grishman
28.04.2011, 14:25
підсажуйте, все має бути добре. наразі за анциструсами повадок хижака не помічав.

Семен
28.04.2011, 15:43
Не можна туди пересаджувати анцитруса, бо акваріум і так перезаселений.Анцитрус загине від збільшення органіки!

Grishman
28.04.2011, 17:09
Не можна туди пересаджувати анцитруса, бо акваріум і так перезаселений.Анцитрус загине від збільшення органіки!

нічого йому не буде! він там і потрібен для зменььшення залшків...хоча можна і креветок вкинуть...

Семен
28.04.2011, 19:35
Мальків він не поїсть,але 20л. для анцитруса-це мало,тим більше що там ще 70 мальків.Можем навіть кисню не вистачити!

Grishman
28.04.2011, 21:27
я сам знаю, що мало, але ні чого зним не станеться, він же там не на завжди, я так розумію, мальки гуппі підростуть все....
А розпилювач все одно потрбен.

aqua-life
14.05.2011, 02:25
Grishman, Я бы послушал Семен,
анцикам там плохо не будет! (ну может конечно но здохнуть не должны) единственное но это обьем! Будет только перенаселение!

THERA130
29.05.2011, 10:19
В мене в аквасі на 20 л сидить 70 мальків гуппі їм скоро вже місяць.Чи можна пустити туди анцитруса бо Меланії не справляються з доїданнями (Він не буде чіпати мальків?)Анцитрус десь 4-5 см може меньше не міряв,но десь приблизно такий.:)

20литров на 70шт месячных гуппи- это перебор. Получается 0, 286 л воды на1 особь. С такой плотностью посадки надо минимум 150л аквас. Что такое плотность посадки я думаю Вы понимаете - чем больше объем акваса тембольше" штук" можно посадить на 1л. объема в геометрической прогрессии. А ставить зксперементы просто так как-то не этично, тем более что гупешки тоже божьи создания.

Benjamen
31.05.2011, 00:13
20литров на 70шт месячных гуппи- это перебор. Получается 0, 286 л воды на1 особь. С такой плотностью посадки надо минимум 150л аквас. Что такое плотность посадки я думаю Вы понимаете - чем больше объем акваса тембольше" штук" можно посадить на 1л. объема в геометрической прогрессии. А ставить зксперементы просто так как-то не этично, тем более что гупешки тоже божьи создания.

Дозвольте запитати, а що є експериментом в акваріумістиці "просто так", а що є з високим ідейним наповненням? У кожного свої горизонти. Можливо, для 14-літнього початківця це найголовніший експеримент (поки що): що виросте в 20 л з 70 мальків. А на нього тут дяді на форумі гримають і повчають. А 150 л аквас він колись купить собі обов'язково, коли зароблятиме свої гроші. Тоді й експерименти будуть "високі"...

І цікаво, що робить досвічений селекціонер гупі з більшістю своїх божих створінь , що не пройшли суворий дрес-код у свого хазяїна, і наскільки це етично ?

THERA130
31.05.2011, 01:00
Дозвольте запитати, а що є експериментом в акваріумістиці "просто так", а що є з високим ідейним наповненням? У кожного свої горизонти. Можливо, для 14-літнього початківця це найголовніший експеримент (поки що): що виросте в 20 л з 70 мальків. А на нього тут дяді на форумі гримають і повчають. А 150 л аквас він колись купить собі обов'язково, коли зароблятиме свої гроші. Тоді й експерименти будуть "високі"...

І цікаво, що робить досвічений селекціонер гупі з більшістю своїх божих створінь , що не пройшли суворий дрес-код у свого хазяїна, і наскільки це етично ?
Вы меня простите ради бога. Я не в коей мере не хотел вас обидеть. Естественно выбраковка идет друзьям на корм цихлидам . Но хоть перед смертью они не мучаются. Извините еще раз.

Серёга (Сумы)
31.05.2011, 12:44
купите на рынке пластиковый прозрачный пищевой коробок на 22л. отсадите туда половину, устройте аэрацию и подкиньте какой нибудь верхоплавки. Лично у меня три таких сосуда как раз для нереста и выкармливания мальков до 2х месяцев. делайте подмену воды раз в две недели минимум и "будете мати щастя"! Коробок легкий, с крышкой(что очень удобно) и стоит около 30-40 грн. Хватит на всю жизнь! мну они очень выручают даже в тех случаях, когда нужно подготовить достаточное колличество мягкой воды для нереста килли.

Sereja5
31.05.2011, 18:14
Серёга (Сумы), Можно фото коробка....

Серёга (Сумы)
01.06.2011, 11:16
Sereja5,
http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=92693

вот моя тема. вверху фото.второе фото - крышка. только сам коробок плохо видно, попытаюсь сфоткать сам коробок и сюда выложу.