SpaceV
04.06.2011, 18:43
В мене акваіум років 10 і за цей час в мене постійно хворіють живородящі риби. Мене це дістало! Кардинали, апістограми, разбори, неони, барбуси, даніо, ляліуси, різні соми їх ця хвороба абсолютно не хвилює. Симптоми проявляються так наприклад немає в моєму акваріумі живородящих я купляю риб на вигляд абсолютно здорові, робити карантин чи ні різниці немає. Наприклад купляю я гупі Ендлєра в одному магазині, селекційних гупі та піцилій в іншому.
У гупі Ендлєра симптоми (1).
У селекційних гупі я купив лише пару, у самця темно фіолетового симптоми (1) та (3) самка почуває себе чудово я підозрюю що вона і самець різних порід.
У піцилій симптоми (1) та (2).
1. Риба плаває спокійно їсть займається своїми справами потім різко дьоргається ніби їй щось чешиться і шукає щось щоб почисатися і це все вдбувається сикунди ~дві.
2. Опущений хвіст прижаті плавці до тіла.
3. Риба хитається на одномі місці.
Колись жили в мене звичайні червоні піцилії жили нормально та розможувались. Потім були червоні з чорними хвостами симптоми (2) та (3) коротше почали мало їсти похудали та подохли вся інша не живородяща риба почувала себе чудово.
Були молінезії чорні симптоми (1) почували себе чудово відкормилися я їх віддав.
Були і інші породи кольрові гамми живородящих, були часи коли акваріум був без них мінялися рослини були повні, тотальні презапуски мінялися рослини коряги всього вже й не згадаю.
Допоможіть розібратися я вже не знаю що робити.
У гупі Ендлєра симптоми (1).
У селекційних гупі я купив лише пару, у самця темно фіолетового симптоми (1) та (3) самка почуває себе чудово я підозрюю що вона і самець різних порід.
У піцилій симптоми (1) та (2).
1. Риба плаває спокійно їсть займається своїми справами потім різко дьоргається ніби їй щось чешиться і шукає щось щоб почисатися і це все вдбувається сикунди ~дві.
2. Опущений хвіст прижаті плавці до тіла.
3. Риба хитається на одномі місці.
Колись жили в мене звичайні червоні піцилії жили нормально та розможувались. Потім були червоні з чорними хвостами симптоми (2) та (3) коротше почали мало їсти похудали та подохли вся інша не живородяща риба почувала себе чудово.
Були молінезії чорні симптоми (1) почували себе чудово відкормилися я їх віддав.
Були і інші породи кольрові гамми живородящих, були часи коли акваріум був без них мінялися рослини були повні, тотальні презапуски мінялися рослини коряги всього вже й не згадаю.
Допоможіть розібратися я вже не знаю що робити.