Показати повну версію : чи хороший фільтр ViaAqua
Підкажіть, будь-ласка, чи хороший фільтр ViaAqua? У моєму 100л акваріумі стали гинути рибки. В нас їх було, правда, трошки забагато, і мабуть зачасто годували, бо риби постійно, як мене бачать, збираються біля скла - то я не можу не дати їм трішки корму... За тиждень померли дві пецилії, а тепер мій улюбленець акулячий балу якось непевно плаває... Чи варто міняти фільтр (в зоомагазині радять Акваель Фан2), можливо, наш не справляється? Наперед дякую за відповідь
Starcomputer
16.06.2011, 20:13
Какой конкретно фильтр ?
Какой объем аквариума ?
Сколько растений ?
В профиле у Вас про акульего балу и пецилий ничего не сказано.
я не надто ретельно заповнювала профіль, зараз відкоректую... В нас аква 100 л, живуть 2 акулії, 6 меченосців, золота рибка-жемчужинка, 9 неонів, 3 орнатуси, 3 тернеції, 4 гурамі, 2 платидораси і сьогодні ще купила вуалехвостика (ну дуже сподобався))) ). Я знаю, що забагато, але не можу втриматися, щоб не купити якусь красиву рибку(((((
Рослин багато, які саме не знаю, їх рибки обглодують постійно і я купую нові. А фільтр ViaAqua 610IPF
Володина
16.06.2011, 20:49
О_ль_га, рыб много))) при чем некоторых не желательно вместе держать. Фильтр ваш галимый:)) У меня такой был. БЫстро забивается. Он из расчета на 50 л аквариум (http://www.arowana-im.com.ua/product_info.php?cPath=26_61&products_id=136). Срочно меняйте и будет вам счастье. Акваэль Фан не советую. Шумный очень. Мне нравится Акваэль Турбо. Уже 2 года пользуюсь. Вода кристально чистая. Покупайте через инет. Получится дешевле, чем в обычном магазине.
Володина, дуже дякую за відповідь, а які наші риби несумісні? (я як купую, все цікавлюся, чи мирні...). А який фільтр купити, щоб знову не лоханутись?
Володина
16.06.2011, 20:54
О_ль_га, вот такой фильтр у меня, но помощнее. Я вам показываю какой вам более подойдет. http://www.arowana-im.com.ua/product_info.php?cPath=26_61&products_id=1337
Но можно еще проконсультироваться с другими форумчанами. Почитать отзывы о других фильтрах.
Володина
16.06.2011, 20:58
О_ль_га, золотые - они как поросята. Постоянно жуют и неоны могут им попасть в ротик. ))) редко уживаются. По поводу остальных ничего не знаю, вместе не держала и опыта нет. Но то, что ззолотухи мелочь и растения едят - было. С растениями выход для золотух - посадить сразу много роголистника и постоянно подкармливать их ряской, тыквой, огурцами, бананами заменить нежные растения на жестколистные - анубиасы, эхинодорусы, криптокорины. Тогда у вас более менее будет растительно в аквариуме))
о, дуже дякую, за відповідь, завтра пошукаю, чи є у нас такий в магазинах, може, доведеться через інтернет замовити. Поки-що не помічала в нашої жемчужинки інтересу до неонів, вона з ними росла в відсаднику, і вони все сиділи зграйкою в неї під пузом))). Сьогодні купила вуалехвоста - поки-що жо неонів не чіплявся, тільки постійно порпається в камінні
Володина
16.06.2011, 21:37
О_ль_га, )))жемчужинки классыне))) видела в магазине крупную особь. напоминает пинг-понговый мячик)) смешная)))))))
Володина, так, вона дуже цікава, але з тим пузіком трохи безпорадна і не може дати відсіч нахабам-меченосцям))))
kartashev.1992
16.06.2011, 23:18
Да О_ль_га, рыбий компот у Вас то, что надо. А какую понравившуюся Вам рыбу Вы купите завтра? Может акулу?
kartashev.1992, постараюся зібрати всю силу волі і більше рибок не купувати))))
Лабиринт
17.06.2011, 00:58
Ничего хорошего,фильтр не ахти.Лучше поменять.Чистит не очень,биологичкой очистки нет,быстро забивается.
Aquael Turbo Filter 650 то что нужно,я тоже советую именно его приобрести.
володина,фильтр 610 IPF 600л\ч он не идет на аквариум 50л
jim4, це я неправильно вказала назву фільтра зі старої коробки, а потім виправила. Володина не помилилась, то я не то написала, а потім справила на 610 IPF
kartashev.1992
17.06.2011, 21:02
Aquael Turbo Filter 650 то что нужно,я тоже советую именно его приобрести.
Согласен. Тоже рекомендую.
NARTZISS
18.06.2011, 21:48
Мой Вам совет- берите внешник+уф, и забудете про этот гемор.
Я внутрение перепробовал, правда на свои 240, и остановился на внешнике.
А рыбы действительно много, если не в моготу удержатся, берите тонник)))
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010