Показати повну версію : Цихлазома чернополосая.Совсестимость
У меня пара чернополосок(только альбиносов)Купила еллоу-так обе цихлозомы гоняют их по всему аквариуму,а не только от своей територии.Поставила кокосик-одна еллоу спряталась и 3 дня не выходит на кормешку,а вторая подвергается атаке.А я еще пульвикохромисов хочу,говорят-не уживутся они с цихлозомами.Нужно просто больше укрытий?Поделитесь опытом совместимости.
mazapura
08.07.2011, 10:48
Названі риби з різних біотопів, з різних "кормових культур", різного темпераменту й різної поведінки. Теоретично вони є несумісними в будь-якій комбінації між собою.
До чорносмугових можна додати якихось американських середньорозмірних цихлід - меєк, геофагусів, седжів...
До "жовтих" можна додати невеликих малавійців.
Але додавати - ще питання про акваріум, в якому тримаються риби - площа дна, наявність корчів, каміння, глечиків...
Профіль відредагуйте, будь-ласка...
Спасибо большое.Наверное я поменяю цихлозом на каких-нибудь малавийцев,т.к. они меньше и ярче и не роют грунт.
Ольга Груз
17.11.2011, 12:39
Спасибо большое.Наверное я поменяю цихлозом на каких-нибудь малавийцев,т.к. они меньше и ярче и не роют грунт.
У меня наоборот Еллоу "вождь племени"...)
Чернополоски просто плавают уверенно а то, что роют грунт так это норма! У Вас же не "травник":)?
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010