![]() |
Re: А продавцы из Зоодома в детстве мучали котов?
Цитата:
|
Цитата:
Буває ж і таке після того як вона зламає ногу і часто по вині жокея мабуть ломає ногу бо неправильно нею керував. |
Цитата:
Бывает и тюрьма! А бывает, что и родной дом - тюрьма...К чему обобщения? |
Цитата:
|
Цитата:
Будучи на місці Пабло Ескобара ви наврят чи захотіли би там сидіти адже під час увязнення він втратив багато попередньої влади і в кінці кінців утік. |
To Димон: Красавец! Моя молодая еще... это наверное совсем в другую тему, щас гнилые помидоры полетят
|
Цитата:
Это кобель, ему уже 10 лет. :) |
Так что все чем занимаются аквариумисты это ни что иное как ГЕНОЦИД...
|
Хорошая тема была, за день наклепали почти 200 сообщений, наверно рекорд.:) Можно теперь на главной странице внизу написать.... И поболтали чудненько, всем приятного вечера:)!!!
|
Цитата:
Нікуди він не тікав з ТОЇ тюрми - він втік з наступної, військової тюрми, куди його перевели з попередньої так званної "тюрми". |
Цитата:
Я бачу вам це все дуже противно я в цьому не сумніваюся,а також ви писали,що ви вегетаріанка,можу вам сказати,що вчені відзначають роль мяса у нашому житті як дуже велику,вчені доказали , що мозок наших предків почав стрімко розвиватися після того , як наші предки перейшли зі споживання рослинної їжі на мясну , тому в принципі звідси логічний висновик що всі блага цивілізації,якими всі користуются в тому числі і ви побудовані на трупах тварин , вам не противно це,може перестанете користуватися цими благами?Може перестанете тримати рибок адже скільки їм приходится перетерпіти поки вони потраплять до вас у акваріум:вилов їх сачком , переміщення у якийсь вузький простір,утримання,у вузькому просторі коли біля них проходять сотні людей на ринку(багато з яких норовить щей постукати по посудині в якій вони находятся),потім знову вилов в сачок транспортування у пластиковому пакеті,невідомо хто купив цю рибу і які будуть умови її утримання. Висновок:то може не будемо утримувати акваріумних рибок щоб цей вид задоволення і бізнесу вимер?, не будемо провокувати їх страждання заради свого задоволення і відмовимся від цього всього? То як? |
Цитата:
Знаю теж дивився вчора передачу,у другій тюрмі я думаю теж йому не сильно погано було. |
Цитата:
|
Цитата:
флешмоб друзів блуда |
Цитата:
Багатьом бы я, власне, заборонив бы тримати і акваріум. Але в принципі такі узагальнення - демагогія. Не страждають вони там, де все добре - чи то в дикій природі, чи то в акваріумі. Бо якшо в акваріумі все добре, тобто так, як було в природі - і показниками цього є здоровя і тривалість життя - то ЯК риба узнає різницю: ДЕ ВОНА ЗНАХОДИТЬСЯ? |
Часовой пояс GMT +3, время: 03:37. |
Русский vBulletin v3.5.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод сделал zCarot