Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua

Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/index.php)
-   Продавцы (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/forumdisplay.php?f=22)
-   -   А продавцы из Зоодома в детстве мучали котов? (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/showthread.php?t=9214)

Goldenfish 29-05-2006 17:10

Re: А продавцы из Зоодома в детстве мучали котов?

Цитата:

Сообщение от blood
2 Дилетантка

Мнение о Вас практически сформированно!

аналогично

Stepan 29-05-2006 17:11

Цитата:

Ну скачки ( хотя я против подобного спорта) - это не битва с кровавым исходом.

Буває ж і таке після того як вона зламає ногу і часто по вині жокея мабуть ломає ногу бо неправильно нею керував.

Михаил Погребиский 29-05-2006 17:12

Цитата:

Сообщение от blood
2 Stepan
То-есть, акваруим это все таки тюрьма?

Бывает и тюрьма! А бывает, что и родной дом - тюрьма...К чему обобщения?

Goldenfish 29-05-2006 17:13

Цитата:

Сообщение от Stepan
Буває ж і таке після того як вона зламає ногу і часто по вині жокея мабуть ломає ногу бо неправильно нею керував.

мне глубоко противны что скачки, что бои, что другие манипуляции с животными на развлечение толпе, в результате которых их жизнь и здоровье подвергается опастности....

Stepan 29-05-2006 17:13

Цитата:

Сообщение от Михаил Крокодил
Якщо риба в ПЕВНОМУ середовищі не хворіє, довго живе і розмножується - то ми вважаємо, що їй там добре. Субєктивно? А ти може припускаєшся думки, що в таких умовах рибі може бути погано - бо так "вважає" риба? І живе довго, і не хворіє, і розмножується - а все рівно десь в душі ця риба дуже не задоволена життям...code13
В тюрьмі, в якій свого часу сидів Пабло Ескобар, я б теж посидів...

Будучи на місці Пабло Ескобара ви наврят чи захотіли би там сидіти адже під час увязнення він втратив багато попередньої влади і в кінці кінців утік.

Mephala 29-05-2006 17:16

To Димон: Красавец! Моя молодая еще... это наверное совсем в другую тему, щас гнилые помидоры полетят

Димон 29-05-2006 17:18

Цитата:

Сообщение от Mephala
To Димон: Красавец! Моя молодая еще... это наверное совсем в другую тему, щас гнилые помидоры полетят

Это кобель, ему уже 10 лет. :)

blood 29-05-2006 17:18

Так что все чем занимаются аквариумисты это ни что иное как ГЕНОЦИД...

Arowana 29-05-2006 17:19

Хорошая тема была, за день наклепали почти 200 сообщений, наверно рекорд.:) Можно теперь на главной странице внизу написать.... И поболтали чудненько, всем приятного вечера:)!!!

Михаил Погребиский 29-05-2006 17:20

Цитата:

Сообщение от Stepan
Будучи на місці Пабло Ескобара ви наврят чи захотіли би там сидіти адже під час увязнення він втратив багато попередньої влади і в кінці кінців утік.

Нікуди він не тікав з ТОЇ тюрми - він втік з наступної, військової тюрми, куди його перевели з попередньої так званної "тюрми".

Stepan 29-05-2006 17:26

Цитата:

мне глубоко противны что скачки, что бои, что другие манипуляции с животными на развлечение толпе, в результате которых их жизнь и здоровье подвергается опастности....

Я бачу вам це все дуже противно я в цьому не сумніваюся,а також ви писали,що ви вегетаріанка,можу вам сказати,що вчені відзначають роль мяса у нашому житті як дуже велику,вчені доказали , що мозок наших предків почав стрімко розвиватися після того , як наші предки перейшли зі споживання рослинної їжі на мясну , тому в принципі звідси логічний висновик що всі блага цивілізації,якими всі користуются в тому числі і ви побудовані на трупах тварин , вам не противно це,може перестанете користуватися цими благами?Може перестанете тримати рибок адже скільки їм приходится перетерпіти поки вони потраплять до вас у акваріум:вилов їх сачком , переміщення у якийсь вузький простір,утримання,у вузькому просторі коли біля них проходять сотні людей на ринку(багато з яких норовить щей постукати по посудині в якій вони находятся),потім знову вилов в сачок транспортування у пластиковому пакеті,невідомо хто купив цю рибу і які будуть умови її утримання.

Висновок:то може не будемо утримувати акваріумних рибок щоб цей вид задоволення і бізнесу вимер?, не будемо провокувати їх страждання заради свого задоволення і відмовимся від цього всього?

То як?

Stepan 29-05-2006 17:29

Цитата:

Сообщение от Михаил Крокодил
Нікуди він не тікав з ТОЇ тюрми - він втік з наступної, військової тюрми, куди його перевели з попередньої так званної "тюрми".

Знаю теж дивився вчора передачу,у другій тюрмі я думаю теж йому не сильно погано було.

Goldenfish 29-05-2006 17:30

Цитата:

Сообщение от Stepan
Я бачу вам це все дуже противно я в цьому не сумніваюся,а також ви писали,що ви вегетаріанка,можу вам сказати,що вчені відзначають роль мяса у нашому житті як дуже велику,вчені доказали , що мозок наших предків почав стрімко розвиватися після того , як наші предки перейшли зі споживання рослинної їжі на мясну , тому в принципі звідси логічний висновик що всі блага цивілізації,якими всі користуются в тому числі і ви побудовані на трупах тварин , вам не противно це,може перестанете користуватися цими благами?Може перестанете тримати рибок адже скільки їм приходится перетерпіти поки вони потраплять до вас у акваріум:вилов їх сачком , переміщення у якийсь вузький простір,утримання,у вузькому просторі коли біля них проходять сотні людей на ринку(багато з яких норовить щей постукати по посудині в якій вони находятся),потім знову вилов в сачок транспортування у пластиковому пакеті,невідомо хто купив цю рибу і які будуть умови її утримання.

Висновок:то може не будемо утримувати акваріумних рибок щоб цей вид задоволення і бізнесу вимер?, не будемо провокувати їх страждання заради свого задоволення і відмовимся від цього всього?

То як?

У вас юношеский максимализм. Перечитайте хорошо тему сначала, может наконец поймете, что мы здесь обсуждаем.

Сергій 29-05-2006 17:30

Цитата:

Сообщение от vanessa
А у блуда то репутація уже 34!!!!

я ж кажу - в одній темі за півдня спочатку з 24 впав до -2, а потім піднявся до 39 :024:
флешмоб друзів блуда

Михаил Погребиский 29-05-2006 17:32

Цитата:

Сообщение от Stepan
То як?

Багатьом бы я, власне, заборонив бы тримати і акваріум. Але в принципі такі узагальнення - демагогія. Не страждають вони там, де все добре - чи то в дикій природі, чи то в акваріумі. Бо якшо в акваріумі все добре, тобто так, як було в природі - і показниками цього є здоровя і тривалість життя - то ЯК риба узнає різницю: ДЕ ВОНА ЗНАХОДИТЬСЯ?

Часовой пояс GMT +3, время: 03:37.

Русский vBulletin v3.5.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод сделал zCarot