![]() |
Re: А продавцы из Зоодома в детстве мучали котов?
Цитата:
|
У Полтавській області міліція затримала дояра за жорстоке поводження з коровами
proUA / 30.08.2005 02:14 Працівники Управління міністерства внутрішніх справ у Полтавській області минулого тижня затримали 39-річного дояра і за сумісництвом сторожа фермерського господарства Лубенського району Полтавської області за те, що він відрізав хвости 12 коровам. Про це заявив представник УМВС у Полтавській області, повідомляють «Українські Новини». За його словами, перебуваючи в нетверезому стані, затриманий був розсерджений тим, що відмахуючись від мух, його по обличчю сильно вшкварила одна з корів. «Не придумав нічого іншого, як повідтинати хвости коровам», - сказав представник. За його словами, розсерджений дояр вирішив відрізати хвости всім коровам і схаменувся лише тоді, коли тримав у руках хвіст 12-ї корови. При цьому корови сильно ревли від болю і втратили багато крові. Затриманий пояснив це тим, що у нього не витримали нерви. Зараз працівники міліції порушили кримінальну справу згідно зі ст. 299 Кримінального кодексу (жорстоке поводження з тваринами). |
Цитата:
Мій максималізм закінчився роки десь три назад і я прекрасно знаю ,що тут обговорюєтся,вам противні страждання тварин то робіть щось,штампуйте листівки,в яких призивайте всіх не мучати тварин,пишіть листи президенту,ВР і так дальше,а не паплюжте тут Кокана,це його особистий вибір,і він вправі поступати так як він хоче сумніваюся ,що всі ваші вчинки хороші ,можливо ви думаєте,що ви правильно чините в багатьох ситуаціях,але в когось ваші вчинки можуть викликати сильне обурення.А просто так обговорювати цю тему на форумі кожен може,я дуже сильно почну вас поважати коли ви почнете роздавати листівки,перечисляти гроші в благодійні фонди порятунку тварин і тому подібне , але це наврят чи поможе ИМХО. А скоро знайдутся і такі що скажуть що погано відривати листки рослинам заради поганого вигляду,погано обстригати кущі все таки це все живе.:024: |
Цитата:
code75 А вони що, від цього загинуть? |
Ні не загинуть... Як і корови...
|
Цитата:
Может быть это нормально для общества и человека вообще - утром покормить собак косточками убиенных животных, а потом целый день рассуждать о злодеяниях других? Мне кажется, что ни один из нас не имеет на это право! З.Ы. Это всего лишь ИМХО. |
Цитата:
Те що ми думаємо,що вона не знає різниці,це зовсім не має означати,що вона не знає. |
Цитата:
Мабуть рослинам "так само" боляче було, як і коровам? Тільки не кажи, звідки я знаю... Та й не знаю я випадків, щоб заради жорстокості рослинам листочки обрізали...code66 |
Цитата:
|
Рослинам листя обриваюсь та гілки ломають не з за жорстокості, а з приколу, чи від нічого робити...
А стосовно почуттів дерев... це ще велике питання чи є вони в них, чи ні... |
Цитата:
Те що ми думаємо, взагалі не означає, що це МИ думаємо.code66 Припускати можна все що завгодно! |
Цитата:
Скоро будуть такі,що будуть нас запевняти,що є і ми жорстокі садисти,а Олівера Кнота який показує всім своїм прикладом,як можна жорстоко поводитися з рослинами запропонують посадити в тюрму. |
Цитата:
Просто тема этой ветки: ГУМАННОЕ ОТНОШЕНИЕ К ЖИВОТНЫМ или НЕ ГУМАННОЕ. А Вы пытаетесь философствовать на тему аквариумистики в целом. Если вам хочется обсудить абстрактные темы, давайте обсудим проблему Бытия и познаваемости мира, напишем трактат и получим нобелевскую премию. Просто к данной теме, что обсуждается сейчас - это отношения не имеет..... что я вам и пытаюсь обьяснить.... |
Цитата:
Ага...Тобто, якщо не знайшли ці недалекі вченні відповідного органу, відповідального за почуття у рослин ,це ще не означає, що його немає? Як я вже казав, припускати можна все що завгодно...І піддавати сумнівам також. |
Цитата:
|
Часовой пояс GMT +3, время: 18:30. |
Русский vBulletin v3.5.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод сделал zCarot