Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua

Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/index.php)
-   Продавцы (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/forumdisplay.php?f=22)
-   -   А продавцы из Зоодома в детстве мучали котов? (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/showthread.php?t=9214)

Mephala 29-05-2006 17:35

Re: А продавцы из Зоодома в детстве мучали котов?

Цитата:

Сообщение от Arowana
Хорошая тема была, за день наклепали почти 200 сообщений, наверно рекорд.:) Можно теперь на главной странице внизу написать.... И поболтали чудненько, всем приятного вечера:)!!!

А Кокану будет что на ночь почитать...

Михаил Погребиский 29-05-2006 17:41

У Полтавській області міліція затримала дояра за жорстоке поводження з коровами
proUA / 30.08.2005 02:14
Працівники Управління міністерства внутрішніх справ у Полтавській області минулого тижня затримали 39-річного дояра і за сумісництвом сторожа фермерського господарства Лубенського району Полтавської області за те, що він відрізав хвости 12 коровам. Про це заявив представник УМВС у Полтавській області, повідомляють «Українські Новини».

За його словами, перебуваючи в нетверезому стані, затриманий був розсерджений тим, що відмахуючись від мух, його по обличчю сильно вшкварила одна з корів. «Не придумав нічого іншого, як повідтинати хвости коровам», - сказав представник. За його словами, розсерджений дояр вирішив відрізати хвости всім коровам і схаменувся лише тоді, коли тримав у руках хвіст 12-ї корови. При цьому корови сильно ревли від болю і втратили багато крові. Затриманий пояснив це тим, що у нього не витримали нерви.

Зараз працівники міліції порушили кримінальну справу згідно зі ст. 299 Кримінального кодексу (жорстоке поводження з тваринами).

Stepan 29-05-2006 17:41

Цитата:

Сообщение от Goldenfish
У вас юношеский максимализм. Перечитайте хорошо тему сначала, может наконец поймете, что мы здесь обсуждаем.

Мій максималізм закінчився роки десь три назад і я прекрасно знаю ,що тут обговорюєтся,вам противні страждання тварин то робіть щось,штампуйте листівки,в яких призивайте всіх не мучати тварин,пишіть листи президенту,ВР і так дальше,а не паплюжте тут Кокана,це його особистий вибір,і він вправі поступати так як він хоче сумніваюся ,що всі ваші вчинки хороші ,можливо ви думаєте,що ви правильно чините в багатьох ситуаціях,але в когось ваші вчинки можуть викликати сильне обурення.А просто так обговорювати цю тему на форумі кожен може,я дуже сильно почну вас поважати коли ви почнете роздавати листівки,перечисляти гроші в благодійні фонди порятунку тварин і тому подібне , але це наврят чи поможе ИМХО.
А скоро знайдутся і такі що скажуть що погано відривати листки рослинам заради поганого вигляду,погано обстригати кущі все таки це все живе.:024:

Михаил Погребиский 29-05-2006 17:44

Цитата:

Сообщение от Stepan
А скоро знайдутся і такі що скажуть що погано відривати листки рослинам заради поганого вигляду,погано обстригати кущі все таки це все живе.:024:

code75 А вони що, від цього загинуть?

blood 29-05-2006 17:44

Ні не загинуть... Як і корови...

Ekaterina 29-05-2006 17:45

Цитата:

Сообщение от Goldenfish
мне глубоко противны что скачки, что бои, что другие манипуляции с животными на развлечение толпе, в результате которых их жизнь и здоровье подвергается опастности....

Об этом можно долго рассуждать, но почему бы тогда Вам не вспомнить о зоопарках?
Может быть это нормально для общества и человека вообще - утром покормить собак косточками убиенных животных, а потом целый день рассуждать о злодеяниях других? Мне кажется, что ни один из нас не имеет на это право!
З.Ы. Это всего лишь ИМХО.

Stepan 29-05-2006 17:46

Цитата:

К риба узнає різницю: ДЕ ВОНА ЗНАХОДИТЬСЯ?

Те що ми думаємо,що вона не знає різниці,це зовсім не має означати,що вона не знає.

Михаил Погребиский 29-05-2006 17:48

Цитата:

Сообщение от blood
Ні не загинуть... Як і корови...

Мабуть рослинам "так само" боляче було, як і коровам? Тільки не кажи, звідки я знаю... Та й не знаю я випадків, щоб заради жорстокості рослинам листочки обрізали...code66

Stepan 29-05-2006 17:49

Цитата:

Сообщение от Михаил Крокодил
code75 А вони що, від цього загинуть?

Думаю Blood відповів на ваше питання.:024:

blood 29-05-2006 17:50

Рослинам листя обриваюсь та гілки ломають не з за жорстокості, а з приколу, чи від нічого робити...

А стосовно почуттів дерев... це ще велике питання чи є вони в них, чи ні...

Михаил Погребиский 29-05-2006 17:52

Цитата:

Сообщение от Stepan
Те що ми думаємо,що вона не знає різниці,це зовсім не має означати,що вона не знає.

Те що ми думаємо, взагалі не означає, що це МИ думаємо.code66
Припускати можна все що завгодно!

Stepan 29-05-2006 17:54

Цитата:

Сообщение от blood
Рослинам листя обриваюсь та гілки ломають не з за жорстокості, а з приколу, чи від нічого робити...

Скоро будуть такі,що будуть нас запевняти,що є і ми жорстокі садисти,а Олівера Кнота який показує всім своїм прикладом,як можна жорстоко поводитися з рослинами запропонують посадити в тюрму.

Goldenfish 29-05-2006 17:54

Цитата:

Сообщение от Stepan
Мій максималізм закінчився роки десь три назад і я прекрасно знаю ,що тут обговорюєтся,вам противні страждання тварин то робіть щось,штампуйте листівки,в яких призивайте всіх не мучати тварин,пишіть листи президенту,ВР і так дальше,а не паплюжте тут Кокана,це його особистий вибір,і він вправі поступати так як він хоче сумніваюся ,що всі ваші вчинки хороші ,можливо ви думаєте,що ви правильно чините в багатьох ситуаціях,але в когось ваші вчинки можуть викликати сильне обурення.А просто так обговорювати цю тему на форумі кожен може,я дуже сильно почну вас поважати коли ви почнете роздавати листівки,перечисляти гроші в благодійні фонди порятунку тварин і тому подібне , але це наврят чи поможе ИМХО.

Особистий вибір Кокана, делать с СОБОЙ все что ему взбредет в голову. А мой особистий вибір "роздавати листівки,перечисляти гроші в благодійні фонди порятунку тварин і тому подібне" и не позволять людям жестоко обращаться с животными. Если у вас есть какие то притензии к моим поступкам, пожалуйста, давайте обсудим это в отдельной ветке, без проблем.
Просто тема этой ветки: ГУМАННОЕ ОТНОШЕНИЕ К ЖИВОТНЫМ или НЕ ГУМАННОЕ.
А Вы пытаетесь философствовать на тему аквариумистики в целом. Если вам хочется обсудить абстрактные темы, давайте обсудим проблему Бытия и познаваемости мира, напишем трактат и получим нобелевскую премию. Просто к данной теме, что обсуждается сейчас - это отношения не имеет..... что я вам и пытаюсь обьяснить....

Михаил Погребиский 29-05-2006 17:55

Цитата:

Сообщение от blood

Ага...Тобто, якщо не знайшли ці недалекі вченні відповідного органу, відповідального за почуття у рослин ,це ще не означає, що його немає? Як я вже казав, припускати можна все що завгодно...І піддавати сумнівам також.

Stepan 29-05-2006 17:57

Цитата:

Сообщение от Михаил Крокодил
Те що ми думаємо, взагалі не означає, що це МИ думаємо.code66
Припускати можна все що завгодно!

Про , що я і кажу.code66

Часовой пояс GMT +3, время: 18:30.

Русский vBulletin v3.5.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод сделал zCarot