Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua

Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/index.php)
-   Продавцы (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/forumdisplay.php?f=22)
-   -   А продавцы из Зоодома в детстве мучали котов? (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/showthread.php?t=9214)

Stepan 29-05-2006 18:01

Re: А продавцы из Зоодома в детстве мучали котов?

Цитата:

Просто тема этой ветки: ГУМАННОЕ ОТНОШЕНИЕ К ЖИВОТНЫМ или НЕ ГУМАННОЕ.
Тема цієї гілки продавці якщо ви не побачили,а такої гілки,як:ГУМАННОЕ ОТНОШЕНИЕ К ЖИВОТНЫМ или НЕ ГУМАННОЕ я взагалі не бачив.

Михаил Погребиский 29-05-2006 18:02

Цитата:

Сообщение от Stepan
Про , що я і кажу.code66

А я от звик оперувати фактами. А припускати нові без підстав не можу. Тобто, припускати, те, шо не дивлячись ні на що, риба в будь-якому акваріумі "знає", що вона в "тюрмі" - я не можу.

Stepan 29-05-2006 18:05

Цитата:

А я от звик оперувати фактами. А припускати нові без підстав не можу. Тобто, припускати, те, шо не дивлячись ні на що, риба в будь-якому акваріумі "знає", що вона в "тюрмі" - я не можу.

Я теж не можу пезпідставно,але й протилежне теж не можу припускати,бо це відомо тільки рибам і про це ми ще не скоро дізнаємося,якщо взагалі дізнаємося.

Михаил Погребиский 29-05-2006 18:09

Цитата:

Сообщение от Stepan
Я теж не можу пезпідставно,але й протилежне теж не можу припускати,бо це відомо тільки рибам і про це ми ще не скоро дізнаємося,якщо взагалі дізнаємося.

Якщо ти не можеш припускати, що в хорошому акваріумі рибам добре, бо вони довго живуть, не хворіють і розмножуються (це ФАКТИ ні про що?) - то ти взагалі нічого в цьому світі припускати не можеш! Цікаво, навіщо тобі акваріум, якщо там рибам погано?

Сергій 29-05-2006 18:14

Ого, до яких висновків дехто почав докочуватись! І дійсно, якщо дехто так переконаний, що риби у нього і так мучаться, то чи не пора з того зробити висновки?

Goldenfish 29-05-2006 18:15

Цитата:

Сообщение от Михаил Крокодил
Якщо ти не можеш припускати, що в хорошому акваріумі рибам добре, бо вони довго живуть, не хворіють і розмножуються (це ФАКТИ ні про що?) - то ти взагалі нічого в цьому світі припускати не можеш! Цікаво, навіщо тобі акваріум, якщо там рибам погано?

Степан спорит ради самого спора. Для 18 ти летнего парня это в норме вещей :)

Сергій 29-05-2006 18:16

Степане, ти вже як той Портос: "Я б'юсь, тому що я б'юсь!"

sasha 29-05-2006 18:18

Читаем КРИМІНАЛЬНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ.
СТАТТЯ 207'. ЖОРСТОКЕ ПОВОДЖЕННЯ З ТВАРИНАМИ
4. Суб'єктивна сторона злочину характеризується усвідомленням винним того, що він мучить тварину, і бажанням чинити так, а при жорстокому поводженні з твариною - усвідомленням такого характеру своїх дій, передбаченням можливості її загибелі або каліцтва та, як правило, бажанням або свідомим допущенням настання цих наслідків. Не виключений і легковажний розрахунок на відвернення таких наслідків. Мотиви поведінки винної особи можуть бути різними: помста власнику тварини, особисті неприязні стосунки тощо. Якщо жорстоке поводження з тваринами було обумовлено мотивами явної неповаги до суспільства і грубо порушувало громадський порядок. вчинене слід кваліфікувати як хуліганство за відповідною частиною ст.206.

Stepan 29-05-2006 18:19

Цитата:

Сообщение от Михаил Крокодил

А я не сказав,що моїм рибам погано,але не відкидаю такий варіант,а навіть,як погано все одно буду тримати ради свого задоволення:)

sasha 29-05-2006 18:20

там даже написано
2. Предметом розглядуваного злочину прийнято вважати вищих хребетних - ссавців та птахів. К Петушкам помоему это относится

Goldenfish 29-05-2006 18:23

Цитата:

Сообщение от Stepan
а навіть,як погано все одно буду тримати ради свого задоволення:)

вот кратко и ясно выразили свою точку зрения, а сколько дыма и красивых фраз было.....

Михаил Погребиский 29-05-2006 18:23

Цитата:

Сообщение от sasha
Читаем КРИМІНАЛЬНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ.
СТАТТЯ 207'. ЖОРСТОКЕ ПОВОДЖЕННЯ З ТВАРИНАМИ
4. Суб'єктивна сторона злочину характеризується усвідомленням винним того, що він мучить тварину, і бажанням чинити так, а при жорстокому поводженні з твариною - усвідомленням такого характеру своїх дій, передбаченням можливості її загибелі або каліцтва та, як правило, бажанням або свідомим допущенням настання цих наслідків. Не виключений і легковажний розрахунок на відвернення таких наслідків. Мотиви поведінки винної особи можуть бути різними: помста власнику тварини, особисті неприязні стосунки тощо. Якщо жорстоке поводження з тваринами було обумовлено мотивами явної неповаги до суспільства і грубо порушувало громадський порядок. вчинене слід кваліфікувати як хуліганство за відповідною частиною ст.206.

Вся фішка в тому, що, крім самої статті, є ще її тлумачення. А в цьому плані, як я вже казав, юристи вирішили, що під тваринами слід розуміти лише ссавців та птахів. Все останнє можна мочити сміливо!
http://ksu.com.ua/rus/zakonod/krim_u...b2_10=&menu2=&

Ром 29-05-2006 18:25

Обалдеть....
Эту ветку можно читать с любого сообщения - так интересно!
Хотел сказать свое отношение, но, думаю, не стоит. Все уже забыли с чего все начиналось:)

Михаил Погребиский 29-05-2006 18:26

Цитата:

Сообщение от Stepan
а навіть,як погано все одно буду тримати ради свого задоволення:)

Оце я й хотів почути! Все всім ясно?

мадам Баттерфляй 29-05-2006 18:28

to Чебурген:
"Размещение информации о продавцах аквариумных рыб, растений, аквариумов и оборудования, кормов. Если Вы знаете хороший/плохой магазин или продавца, делитесь информацией. Обсуждение продавцов и магазинов "- так гласит описание этого раздела форума.
Не назвав имен ничего нельзя бы было обсуждать. Мое первое сообщение не является обсуждением личных качеств Кокана, а всего лишь констатацией свершившегося факта, что не запрещено. Фраза о прекращении публичной демонстрации садистских наклонностей не несет призыва к обсуждению таковых. Так что правила форума в моем первом посте не нарушены.
А на счет того что я могла и в зале объяснится, так все мои протесты были восприняты с улыбкой.
Администрации пожаловаться? Но честно говоря, думаю, что пользы от этого форума будет больше, чем если бы я пошла к администрации.
В конце концов, Кокан здесь не последний человек, может ему будет интересно почитать, что думают другие форумчане о его поступке.
Такого внимания я конечно не ожидала к этой теме, но видно она актуальна, раз столько людей участвовали в обсуждении.
И я рада, что многие расценивают поступок Кокана, также как и я.

Часовой пояс GMT +3, время: 19:26.

Русский vBulletin v3.5.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод сделал zCarot