![]() |
Re: Попугайчик "хулиганит"
Цитата:
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Сергій
Та ні, це не папуги, точно) Я знаю, як вони виглядають. Я майже впевнений що це альбінос чорнополосої цихлазоми. Та й знавці на птичкі підтвердили, шо це напевно вона. Я просто бачив звичайного альбіноса чорнополосої, так єдине, що їх відрізняє - це форма тіла, у моєї округлена, а вираз обличчя ідентичний))))) Якщо рік - буду чекати, хоча за півроку вже такі підсвинки вимахали)))) А за скалярій розчарував, звичайно)) Хоча я ще надії не втрачаю, все таки їм ще тільки трошки більше півроку і одна з них явно більша і лобатіша))) |
Цитата:
Були б знімки, ідентифікувати було б значно легше ;) Ще можна пошукати тут http://www.american.cichlids.ru Цитата:
Цитата:
До речі, дуже мало цихлазом спроможні нормально співіснувати з менш агресивними цихлідами :( |
Сергій
Дякую за поради. Якось сфотографую та покажу) А правда, що у цихлід з одного виводку пари не формуються, або дуже важко формуються, що треба, щоб були риби від різних батьків? До речі, ця моя цихлазома, яка більша і яскравіша (самець, я так розумію) не дає нормально домовлятися парі папужок (пельвікахромісів), негодяйка))))) Не те, щоб дуже агресивно, але їх відганяє від коряги, де живе, мабуть, території малувато в акваріумі(( |
Цитата:
Цитата:
|
http://www.american.cichlids.ru/arti...t_id=246&cat=6
Сергій, от тут є фотографія альбіноса. Так я тобі кажу - така сама риба, тільки більш округла через те, що хвіст ніби укорочений через невеличке викривлення. |
У мене просто з папужками, як я вже писав, делікатна ситуація))). В одному кутку є грот, за яким зараз мешкає самка з двома вижившими пока мальками, а в іншому - коряга, де тусуються інші риби, яких самка відганяє від гроту. Всі інші ніби то й нормально, аде цихлазома, схоже, вирішила, що це її територія, і іншу самку з цим любвіобільним самцем розганяє, хоча вони дуже і дуже один одному симпатизують))) отака от шведська сімья))
|
Ще таке питання - а можуть сформувати пару скалярії різних мастей: у мене є штук 7 молодих риб (віком приблизно півроку, плюс-мінус місяць-два різниці) - мармурові, димчаті, срібляста і ще якась зеленувата)))?
|
Цитата:
|
Чудово!))) Буду чекати, а то ще, схоже, занадто молоді...А те, що якось не дуже рівномірно ростуть - велика проблема?
|
Цитата:
І все ж таки цихлід краще утримувати кількома парами. Шведські сім'ї у них небезконфліктні, а самотні цихліди - взагалі прикре видовище :( |
Цитата:
|
Цитата:
|
Та нііііііііііііііііі)))).Ну шо ж я , гурамі цілующогося не впізнаю!?:))))) Хоча коли були маленькі, дещо нагадували..)))) ось сфотографую - покажу....
|
Тоді, може така
|
Часовой пояс GMT +3, время: 01:53. |
Русский vBulletin v3.5.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод сделал zCarot