Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua

Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/index.php)
-   Куплю (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/forumdisplay.php?f=18)
-   -   микрочервь (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/showthread.php?t=591)

Антошка 10-09-2003 16:33

З сухих яєць нічого не виведеться; як сухий корм вони може і гарні, але живих наупліїв з них не буде.

Ярослав 10-09-2003 16:46

Вини, я глянул - там замороженные. Это у меня есть. И артемия там уже большая используеться. Да и малек "на движение" идет. Я же орлов растить буду, а не грифов. :)

Антошка - це одне із рішень може бути. Я читав про декапсуляцію, але там ці всі -драти, -гідрати, куча компонентів - тому відкинув цей варіант. Я тільки спирту та води формулу знаю. Від решти формул в мене зуд починається. :)
Який час отримання культури в цьому випадку?
В мене ще на 24години запас є, далі якщо не "розплодиться" друга банка, то все, буду терти планктон та циклоп.

Антошка 10-09-2003 17:08

Кілька годин.
Якщо в тебе ще доба в запасі, то можеш не морочитись з декапсуляцією. Постав нагрівач на 30 градусів, і матимеш науплії якраз вчасно. Мені здається для тебе це найкращий вихід, все одно розвести достатню кількість нематоди ти не встигнеш.

Повторю ще раз - ти надзвичайно сильно перебільшуєш небезпеку оболонок.
Перше: мальок переважно іде на рухливий корм - на наупліїв.
Друге: не такі дурні риби щоб несмачні оболонки ковтати. Взявши в рот вони їх просто випльовують.
Третє: навіть якщо в мене якась особливо дурнувата рибинка і ковтала шкаралупину, то ніяких поганих наслідків я не отримував.

А взагалі скажи таке - який розмір малька у твоїх окунців?
Може їм одразу дві-три ложки живої моїни пустити і хай виловлюють з неї дрібноту? В моїни розмір ювенісів 0,5 міліметра, так що багато риб можуть починати прямо з неї.

Ярослав 10-09-2003 17:26

3-4мм мабуть. від очей і до кінця того, що є/буде хвостом.
моїна...моїна...слабо знаю цей предмет. зараз пошукаю в неті.

Антошка 10-09-2003 17:36

Хай тобі М. Крокодил розкаже.

Ярослав 10-09-2003 17:46

Михаил!!!??? Скажи как мойву, моину жарить нужно??? :)
А, ну и опять же ж - искать только на Птичке, в выходные???

Yan 10-09-2003 17:53

Если под микрочервем подразумевается уксусная нематода, то как корм, по-моему, она плохой. Мои мальки ее почти не ели. Артемия намного лучше. Зато разводится нематода без проблем.

Lubes 10-09-2003 18:23

Привіт!

А чого саме мікрочервяком потрібно малька Седжика годувати? Може краще дрібненького циклопа та дафнію?

Ярослав 10-09-2003 18:35

Цитата:

Автор оригинала Yan
Артемия намного лучше. Зато разводится нематода без проблем.

.....Без проблем, и к тому же - много. И легко обслуживать. Одно дело попросить жену в твое отсутствие промыть и бросить все в аквариум, а другое - поиграться с науплиями. (если Вам что-то неинтересно, да и нет времени на это или существуют другие приоритеты--- как Вы будете делать задачу, которая есть для Вас :o ???)

P.S. увидел вопрос Lubes уже перед высылкой ответа, но думаю я ответил сразу на два поста.

Михаил Погребиский 10-09-2003 19:39

Цитата:

Автор оригинала Ярослав
Михаил!!!??? Скажи как мойву, моину жарить нужно??? :)
А, ну и опять же ж - искать только на Птичке, в выходные???

Моіна є в Антошки. Але і в мене вона є!:) ХЕ! Ну так у мене і дафнія є! :) Усе розвожу! Але я своїх мальків з моіни ну аж ніяк не підніму.
Моіну тут, бачте, всі шукають! Про місця де вона живе по секрету друг другу передають: от в такому -то озері за 130 км від Києва, є, віявляється, моіна!:)
А один дід її як надзвичайну рідкість в Москві за бєшені бабки купив - всього пузирьок від біцилліну!:)
А насправді моіна - це зовсім не рідкість! Я от, крім Антошкіної, ще достав її в лісі. У Голосіівському, за обсерваторією в калюжах лісових наловив.:)

Ярослав 11-09-2003 10:56

Стрілочники, блін :)
Я четвертий день при світлі та ревучому компресорі сплю, серед ночі артемію фільтрую а вони за 130км посилають. :)

На вихідних викуплю всі інфузорії, дафнії і мікрочервяка на базарі, якщо малеча дотягне звичайно.

Антошка 11-09-2003 13:10

Світло можно вимикати, компресор - за вікно, а от від шуму розпилювача, на жаль, нікуди не подітися.

Ярослав 11-09-2003 13:41

Ні, не можу - тоді я просипатись перестану :)

А якщо серйозно, то настільною лампою підсвічую акваріум (і заодно відсадник), щоб малька не з*їли інші риби. Касатка та інші - досить шустра братія! Я зараз розділив 50/50 мальків - в відсаднику та в загальному акваріумі. Будемо бачити, як хто справляється з завданням виживання малечі.

Часовой пояс GMT +3, время: 12:09.

Русский vBulletin v3.5.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод сделал zCarot