![]() |
Re: Потрібна допомога!
А ніхто часом не в курсі, де в Інтернеті можна отримати максимально можливо повну інформацію по всіх новобудовах Києва та околиць?
|
|
Ирпень и буча - цены ниже Киевских, Правый берег, Лесная зона. Вобщем - бывшая курортная зона.... Есть и новостройки, и так много продаеться.
|
Ну, якщо інформація з www.realt.kiev.ua претендує на максимально можливо повну інформацію по всіх новобудовах Києва та околиць, то я буду шукати житло ще довго :(
Вже місяць час від часу на цей сайт заходжу - нічого путного :( Ніде немає актуальної інфи по реальних цінах, а головне - по реальній готовності будинку :( |
Цитата:
|
Отже, на даний момент, з урахуванням пошуків та аналізу інфи через Інтернет, стан справ такий:
- з будиночком, схоже, пролітаю - нормальні дорого, а щоб брати щось інше, треба розбиратись в будівництві; - з новобудовою, схоже, теж - купляти з других рук дорого, а у забудовників нереалізованих квартир в будинках, які будуть реально запущені в експлуатацію протягом найближчих трьох місяців, здається теж немає; довше ж чекати немає можливості; - отже, схоже, доведеться дивитись на вторинний ринок, тож без ріелтера (і належних йому 2-3-5%), не обійтись :( Теоретично за анонсовану мною суму можна придбати трикімнатну квартиру, причому необов'язково "хрущовку", як воно буде на практиці - навіть страшно уявити :( |
В Броварах квартиры в новостройках продает непосредственно застройщик - ДСК (домостроительный комбинат) "Меркурий". И, насколько мне известно, есть два дома, в которых есть непроданные квартиры или будут сданы в ближайшее время.
|
посмотри здесь:
iskra2.com/about.php ibk.kiev.ua/propose.htm www.megakvartal.com/ www.blagovest.com/realty/ www.zhitlo-invest.kiev.ua/ www.ksbud.com.ua/ www.kievflat.net/ |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Дещо з цього я бачив, дещо ні, те, що бачив, чесно кажучи, по-перше засмутило, по друге, насторожило суперечливістю інформації :( |
Цитата:
|
Блін, тут сьогодні мені такий подарунок на день народження зробили - висипали такий мішок інформації, що начебто на вторинці вже ціни переплюнули 40 тисяч за занюхану однокімнатну хрущовку на Лісовому, а трикімнатні в будь-якому стані і будь-якої конфігурації менше 70 не бувають, а інфа в Інтернеті та газетах абсолютно не відповідає дійсності :(
Якби це не сказала тітка дружини, у якої є подруга-ріелтер (яку вона мені порекомендувала як абсолютно надійну людину, а тітка явно незацікавлена в тому, щоб ми переплачували або залишились без житла), не повірив би :( |
Цитата:
Со мной работает судебно-медицинский эксперт, которая раньше работала в Броварах, а сейчас живёт в Буче. Она говорит, что Ирпень однозначно лучше. Ты подъедь, сходим куда надо - глянешь. Домики отгрохали и правда дивненькие. |
Ок. Головне, щоб було на що дивитись.
Ну а потім code33 на радощах, чи з горя - це вже як вийде. |
Часовой пояс GMT +3, время: 14:59. |
Русский vBulletin v3.5.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод сделал zCarot