![]() |
Re: Цыхлиды
Могу поменять на взрослых чернополосых только через 3 - 4 недели они у меня только метнули икру
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
2. Коли ці підростуть, вони самі будуть з інших відбивні робити... 3. А наскільки твій профіль актуальний? Якщо у тебе і зараз живуть манагуанці, нікарагуанці, северуми та астрики, то, по-перше, чорносмужок або меєк вони заб'ють моментально, а по-друге, їм і так тіснувато... 4. Днями я заберу банку на 180 л, але є одна проблема - збираюсь купувати будиночок, тож хотілося б нову банку ставити вже в новій хаті... |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Чесно кажучи, я б на твоєму місці залишив бражників собі - коли вони підростуть, то нікому себе ображати не дадуть. У Гени вони відвоювали собі корчик і живуть у ньому спокійно, нікого туди не пускаючи... Тож, мабуть для них твої схованки чимось не підходять. |
А в 30 л їм явно тісно буде - навіть мої 55 більше їм підійдуть...
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
По поводу обмена или сдачи рыб на Петровке - могу посодействовать, связи есть. Сразу отвечу на вопрос: почему своих рыб там не меняю - совершенно не могу вырваться в рабочее время, а по телефону обмен не сделаешь. Но если никто из форумчан до следующего вторника не решится, время придется найти. code64 |
Цитата:
|
Цитата:
|
А что у вас еще из цихлид есть интересненького?
Хочу кого-то к моим акарм и никарагуанцам (подростки) |
Цитата:
|
Часовой пояс GMT +3, время: 18:24. |
Русский vBulletin v3.5.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод сделал zCarot