Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua

Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/index.php)
-   Рыбы (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Суматранци + цихлиды (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/showthread.php?t=7262)

Benjamen 07-12-2005 15:19

Re: Суматранци + цихлиды

Цитата:

Сообщение от Сергій
Я б не сказав, що седжики не цихліди ;) Коли треба - наваляють по саме "не можу". Але суматранці з ними жити зможуть, оскільки нетериторіальні. А от, скажімо, пельвікахроміси (папужки) - лише у великому акваріумі, де і їм знайдеться куточок.

ПС У мене самець седжика гупіків ігнорував, а значно менша від нього самиця залюбки ними ласувала...

ППС До речі, часом зайвої дорослої самички седжика немає? Ніяк не можу знайти...

Із 3-х седжиків 1 більший (6 см), інші 2 - по 5 см. Більший менших ганяє, особливо під час годування. Більш лобастий. Вважаю, дядьком буде. Інші - мабуть самки. Якщо буде саме так - зайву самку тобі подарую. Або обміняю на щось цікаве для мене.:)
Наберись терпіння...

Сергій 07-12-2005 15:41

Цитата:

Сообщение от Benjamen
Із 3-х седжиків 1 більший (6 см), інші 2 - по 5 см. Більший менших ганяє, особливо під час годування. Більш лобастий. Вважаю, дядьком буде. Інші - мабуть самки. Якщо буде саме так - зайву самку тобі подарую. Або обміняю на щось цікаве для мене.:)
Наберись терпіння...

А, так вони у тебе ще молоді. Тоді у гупіків та інших сусідів ще все попереду...

Сергій 07-12-2005 16:46

Цитата:

Сообщение от Benjamen
От цікаво, коли буде молодняк, чи зможуть седжики захистити його від зграї нахабних барбусів?

Зможуть. В крайньому разі буде у тебе 5-7 нахабних (в минулому) трупів.

Benjamen 07-12-2005 17:13

Інтрига посіяна. Сценарій створено. Виконавці визначені. Чекаємо на захоплюючий розвиток подій.:)

Сергій 07-12-2005 17:16

Цитата:

Сообщение от Benjamen
Інтрига посіяна. Сценарій створено. Виконавці визначені. Чекаємо на захоплюючий розвиток подій.:)

Тільки малих барбусів не купляй - цих зразу "завалять". Вони ж, на відміну від гупіків, "чужі"...

AlexS 07-12-2005 18:58

До Benjamenа: Скільки твоїм сеёджикам?
Цитата:

Сообщение от Benjamen
...порада пана AlexSа...

;-)
Цитата:

Сообщение от Сергій
Тільки малих барбусів не купляй - цих зразу "завалять". Вони ж, на відміну від гупіків, "чужі"...

Це так, алеж і обем 100л, спробуй наздогнати.

Сергій 07-12-2005 19:15

Цитата:

Сообщение от AlexS
обем 100л, спробуй наздогнати.

Для дорослого седжика територія 60х60 священна, і туди існує жорсткий фейс-контроль.

Сергій 07-12-2005 19:16

Цитата:

Сообщение от Benjamen
Із 3-х седжиків 1 більший (6 см), інші 2 - по 5 см. Більший менших ганяє, особливо під час годування. Більш лобастий. Вважаю, дядьком буде. Інші - мабуть самки.

У седжиків існує чіткий статевий диморфізм за кольором спинного та анального плавців - у самців червонясті, у самиць - жовтаві.

AlexS 07-12-2005 20:12

Цитата:

...територія 60х60 священна...
Це так, алеж це площа дна або рифу, а стовб води прицьому 10-15см, а далі хоч трава не рости ;-)

Сергій 07-12-2005 20:15

Цитата:

Сообщение от AlexS
Це так, алеж це площа дна або рифу, а стовб води прицьому 10-15см, а далі хоч трава не рости ;-)

За моїми спостереженнями 30-35.

Часовой пояс GMT +3, время: 14:43.

Русский vBulletin v3.5.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод сделал zCarot