![]() |
Re: Потрібна допомога!
Продаём квартиры без посредников
12:07 11/08/05 ИСК"Мисто" Квартиры 1,2,3,4-х комнатные в Броварах (ул.Черняховского, 21, ул.Постышева, 1-В) Элитные жилые кирпичные дома с обственной инфраструктурой и ограниченным заездом (спортивная площадка, детская площадка, парковка). • Телефонная линия; • Металлопластиковые окна, застекленные лоджии;• Высота потолков – 275 см. Толщина стен 65 см.Стоимость 1 кв.м. – от 2870грн.(044) 516-89-02, 492-91-45, (066)192-43-93 А вот телефон риэлтора, через которого я участок покупал: 8(067)700-76-96, Андрей Только не говори ему, где телефон узнал. |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
С цезием и стронцием - проблемы! :001: А уран собираем и продаем!!! code52 code52 code52 А вообще у нас ФОН природный!!! Когда ЭТО было? Кстати вода лучшая по области... Без шуток! |
В принципі, я вирішив поки що не відкидати жоден із варіантів, за вийнятком хіба що Гостомеля.
А тою ірпінською чотирикімнатною квартиркою я просто марю. В принципі, це повністю відповідає моїм планам на розширення сім'ї. Єдине, що засмучує - відсутність можливості на неї замахнутись (сподіваюсь, поки що)... От пишу і слухаю про експеримент з іпотечним кредитуванням і думаю - чому ми не потрапили в число піддослідних? |
Вже два тижні справи стоять на місці - юристи, через яких я хочу знайти будинок і оформити його придбання (це надійніше і дешевше, ніж АН), хочуть бачити документ від банку, на яку суму мене може бути прокредитовано, а банк, у якому я хочу взяти кредит, хоче спочатку побачити документи на будинок :( Розірвати це зачароване коло можна лише самостійно знайшовши будинок, але з цим туго :(
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Возле метро Славутич продаются дома (в черте города) 5мин хода до метро, цены примерно 40-60тыс. (у меня друг купил неделю назад - 56тыс.) Купи авизо, там все найдешь...
|
Не встиг.
21.11 питання відклалось на невизначений термін - народилась донечка. Втім, сподіваюсь, хоч вона не буде роками по чужих хатках тинятись... |
Цитата:
Пусть растет здоровенькой и умненькой:) |
Присоединяюсь к поздравлениям.
Можно название этого банка? |
Цитата:
|
Часовой пояс GMT +3, время: 23:37. |
Русский vBulletin v3.5.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод сделал zCarot