![]() |
Re: Лампи, бюджетне рішення.
Цитата:
За своїми характеристиками вони мало чим відрізняються, лампи Т5 тонші. Недолік (сподіваюсь, тимчасовий) - на лампи Т5 немає (принаймні у вільному продажі) герметичних патронів (чи як вони там правильно називаються), завдяки яким можна експлуатувати лампи без покривного скла… |
Цитата:
|
А герметичные патроны никогда не юзал, всегда обычными обходился.
Покровного стекла ни когда не было. За 3 года ни одного замыкания или перегорания))))) |
Це ж залежить від відстані ламп над водою і від активності риб. Оскільки мої цихліди полюбляють стрибати і хлюпати хвостами під час годування, я б перестрахувався…
|
ГЫ растояние 4 см было а населениееее. Одни пантадонты летуны Будь здоров))))
|
Цікаво, але я залишаюсь при своїй думці - перестрахуватись не зашкодить…
|
А якщо покрівельне шкло буде я думаю неварто ускладнювати собі життя герметичними патронами.
|
Сергей будте добры на Бис, на 300 л. Положите лампы. чтоб цивильно выглядело.
Буду рад перенять Ваш опыт! |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
-------------------------------------------------------------------------- Да и выбор за вами-кому как нравиться! |
Цитата:
|
Цитата:
Я конечно извеняюсь, что подогреваю тему, но уж очень интересно ЧЕМ МГ плох для цихлидника??? Можно КОНКРЕТНО почему? Насчет мощности При большей мощности чем надо растет зеленка, а при ее недостаточности бурые)))) Сергей и всеж решения освещения люминисцентками без крышки, я так понял, НЕТ! |
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
http://akva.boxmail.biz/cgi-bin/guid...ticl e=185027 вот без крышки можно подвесить ВСЁ, и не дорого!!! |
Часовой пояс GMT +3, время: 18:51. |
Русский vBulletin v3.5.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод сделал zCarot