Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua

Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/index.php)
-   Рыбы (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/forumdisplay.php?f=10)
-   -   Попугайчик "хулиганит" (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/showthread.php?t=5769)

Сергій 25-10-2005 16:52

Re: Попугайчик "хулиганит"

або така

Vanilla 25-10-2005 16:55

Не-а, не вони)))) ось постараюсь якнайшвидше сфоткати її))) а то, бачу, я тебе заінтригував)))) Чесно кажучи, на птичці я більше таких риб ніколи не бачив)))

Сергій 25-10-2005 16:59

Просто, наскільки мені відомо, ксанторичні форми є лише у северумів, і ряду архоцентрусів (чорносмужок, седжиків, винноплавцевих тощо), але у всіх архоцентрусів форма тіла однакова...

Vanilla 25-10-2005 17:10

Ну, так а це ж якраз альбінос чорносмужки))) Я на перспективу (якщо вдасться продати мій теперішній акваріум) хочу винноплавцевих завести..симпатичні риби)

Сергій 25-10-2005 17:19

Цитата:

Сообщение от Vanilla
Ну, так а це ж якраз альбінос чорносмужки)))

Судячи з опису якийсь дефектний :(
Цитата:

Сообщение от Vanilla
Я на перспективу (якщо вдасться продати мій теперішній акваріум) хочу винноплавцевих завести..симпатичні риби)

Це тих, які Archocentrus spilurus? Я теж хочу, та де ж їх взяти :( Щоправда, їх часто плутають з цихлазомою рожевоплавцевою або седжика Archocentrus sajica, цей вид у нас достатньо поширений, хоча я ніяк не знайду дорослу самичку своєму бандюгану.
А недавно на Пташці купив самотнього самця Herotilapia multispinosa, тепер nt; самичку шукаю...
Одна тільки біда. Папужок ці бандюгани швидше за все приб'ють навіть у достатньо великому акваріумі :( І скалярій навряд чи терпітимуть :(

Vanilla 25-10-2005 17:33

Гм..та може не прибють...може, їм просто дійсно більше схованок потрібно...в принципі, пишуть, що риба хоть і шустра, але достатньо мирна...А винноплавникових я на птичці бачив..Не часто, але були..Тільки вони якісь темніші, більш насичені ніж на цій фотці...

Сергій 25-10-2005 17:42

Цитата:

Сообщение от Vanilla
Гм..та може не прибють...може, їм просто дійсно більше схованок потрібно...в принципі, пишуть, що риба хоть і шустра, але достатньо мирна...А винноплавникових я на птичці бачив..Не часто, але були..Тільки вони якісь темніші, більш насичені ніж на цій фотці...

На пташці часто бувають седжики, а от винноплавцевих не бачив :(

Сергій 25-10-2005 17:45

У мене цихлазоми досить таки жорсткі, боюсь папужкам і скаляріям навіть велика банка не допоможе...

Vanilla 25-10-2005 17:49

Так а ти їм дійсно катакомби влаштуй, може, вони переключаться на них і не будуть нікого чіпати.А винноплавникові були точно..У дядька з бородою, він завжди цихлазоми продає)))

Vanilla 26-10-2005 09:50

Сергій

Ну, є у мене на компі фотка цієї риби, як її тобі показати? А то я щось не розумію, як їх тут показувати..))

Сергій 26-10-2005 10:21

Цитата:

Сообщение от Vanilla
Сергій

Ну, є у мене на компі фотка цієї риби, як її тобі показати? А то я щось не розумію, як їх тут показувати..))

Можна опублікувати тут

Vanilla 26-10-2005 11:17

Шось не розберуся, як))) Може, краще мило даси?:)

Сергій 26-10-2005 11:25

Цитата:

Сообщение от Vanilla
Шось не розберуся, як))) Може, краще мило даси?:)

там треба окремо від форуму реєеструватись. мило кинув у приват

Vanilla 26-10-2005 11:33

аааа, ясно....уже кинув) оціни)))

Сергій 26-10-2005 11:42

Дійсно до болю схожа на хроміста чорносмужки, але форма тіла серйозно відрізняється. Це явно самичка, і забарвлена як типова чорносмужка...

Часовой пояс GMT +3, время: 08:47.

Русский vBulletin v3.5.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод сделал zCarot