Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua

Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/index.php)
-   О журнале (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/forumdisplay.php?f=36)
-   -   .pdf Формат (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/showthread.php?t=590)

igo 28-02-2004 12:21

Спасибо Vutty! Кто хочет бесплатно- тот найдет путь. А пока факт: у меня нет журнала, у журнала нет моих денег.

Сергій 28-02-2004 23:14

Цитата:

Автор оригинала Александр Бешлега
Ребята, а об издателях вы подумали? Вам было бы приятно, если бы кто-то активно пользовался плодом вашего труда и при этом не платил ни копейки? Да еще во всеуслышанье об этом говорил!!!

А выше ответ на вопрос. Если даже и кто-то заплатит за пдф, то не пройдет и месяца, как весь инет будет его на шару читать. А так один номер зачитают знакомые, другой - глядишь и надоест свой номер народу раздавать и гробить его.
А как вы хотели? Или 3-4 грн раз в два месяца за номер жалко???? Да побойтесь Бога!

Проблема з тим, як почитати "старі" номери. Де їх тепер придбаєш:(

Тарас 01-03-2004 10:07

to Александр Бешлега

Підтримую Vutty. Якщо вже є якісь такі безсовісні пірати, що захочуть пустити журнал "в маси і на шару", то відсканувати його - не проблема. А електронна версія - не в PDF, ні!!! - а на сайті в відкритому доступі, з можливістю пошуку, виставлена з певним запізненням, бути повинна. І на тому ж сайті можна рекламу ставити додаткову, і це буде додатковим джерелом прибутку.

Якщо хтось може купити журнал, то він заплатить 4 грн і не буде чекати 2 місяці (як я і роблю). А якщо хтось не може - навіть не тому, що нема грошей, а тому, що за межами Києва майже нема журналу - то вн принаймні зайде на сайт. І не раз. І зробить багато хостів/хітів, і перегляне чимало реклами, і таким чином хоч 10-20 коп. таки принесе. І що хто губить? До речі, по модемному з'єднанню десь далеко від Києва навіть викачка журналу обійдеться не сильно дешевше, ніж сам журнал. Це вам не WinXPза 10 грн. в переході купувати. Не те співвідношення.

Олександре, ви людина, близька до ІТ, поясніть, чому "Домашній ПК", "HotLine", "Комп'ютерру" і сотні інших журналів виставляти на сайтах із запізненням вигідно, а от "Просто акваріум" - ні? Чим він такий унікальний?

Вибачте за трохи надто емоційний тон. Просто сьогодні понеділковий ранок ;(. Усіх з початком весни! :)

Александр Бешлега 01-03-2004 11:51

Речь шла о ПДФ, а не о создании сайта!
Я сильно сомневаюсь, что кто-то, заплатив за журнал, еще будет пол-дня его сканировать, чтобы подарить на шару.

А решение этого вопроса я вижу вот каким:
1. Все члены создаваемой ассоциации будут получать журнал бесплатно (будем закупать журнал централизовано за членские взносы)
2. Будет создан сайт ассоциации, вернее аквариумный портал, и там, по договоренности с редакцией, будем публиковать статьи с запозданием 1-2 номера. Думаю, что таким образом будут удовлетворены все - и редакция, и аквариумисты.

Vutty 02-03-2004 08:19

......И это пГавильно, товаГищи,......и Раиса Максимовна со мной соГасна.......

Дворкин 03-03-2004 08:12

Доброго)
А мне нравится журнал "живой", бумажный;-)
Он так пахнет когда новый. Читать его ... вкусно))))))))

Ну эт я так, к слову. Я канешн извиняюсь)

klock 29-12-2004 11:42

Цитата:

Сообщение от jurassik
Есть предложение сделать .pdf версию журнала как у Юдакова на сайте. И здесь выложить. Чем мы хуже!;)

У нас на сайте выкладывается в PDF только ГАЗЕТА, которая все равно распространяется бесплатно. Журнал в PDF никуда не выкладывается, и не будет выкладываться до тех пор, пока номер есть в наличии. Распродастся весь тираж того или иного номера - тогда наверное выложим.
Соответственно, если и просить Криля выложить "Просто Аквариум", то только номера 1 и 2 за 2003 год, которых, насколько я знаю, уже нет по факту даже в редакции...

Павлик Морозов 22-01-2005 11:29

"Аквариумный Журнал" - класный но дорогой....

Voronych 25-02-2005 23:17

Re: .pdf Формат

[quote=Тарас]to Александр Бешлега

Привіт! усім!

.... А електронна версія - не в PDF, ні!!! - а на сайті в відкритому доступі, з можливістю пошуку, виставлена з певним запізненням, бути повинна. І на тому ж сайті можна рекламу ставити додаткову, і це буде додатковим джерелом прибутку.

А чому так проти ПДФ? Що є кращого? Цей формат створювався саме для вирішення таких проблем. Компактний, зручний, чудове поєднання графіки та тексту. Не має привязки до апаратної частини. Єдине, що треба обумовити -- ПДФ-формат повинна готувати редакція, щоб не було спотворень.
Безумовно, може виникнути проблема -- файл може бути дуже великм і вимагати певних затрат по хостингу. code50

Часовой пояс GMT +3, время: 09:58.

Русский vBulletin v3.5.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод сделал zCarot