![]() |
Re: Ура!!!! Є мальок!!!!
Придется и мне тазик какой-нибудь констрюлить :024:
|
Вот, вот, Ирине сплавиш и начнется у нее новая Киллифишеровая жизнь.:024:
|
ТО Ford
Ух, змей-искусатель!!! Я не злопамятная, но злая и память у меня хорошая! Погоди - припомню. |
Щось мої мальки зовсім облінились. Учора небуло артемії, годував серою мікрон так сьогодні висять собі у товщі води із повними животами і тільки ліниво хватають тих рачків що мимо пропливають, а полювати на них нехочуть. Чи може це болячка яка і мені варто хвилюватися?
|
Они как все дети, после сладкого есть не хотят. Нет повода для волнений, проголодаются и снова охотиться начнут.
|
Щось у мене сьогодні закрались недобрі підозри: на минулій неділі їх вже великих було 4 штуки і ще кілка малих а сьогодні я бачу тільк 2 великих :( трупіки (недай Боже) де шукати ?
І ще все заросло річією, я її уважно оглядава - не помітив, впевнений - у річії немає, коли все це дві неділі назад почалося я без труднощів їх знаходив. Вирішив все-тики частину річії викинути, як би все-таки із "водою дитину не вилити" в самому прямому значенні.... |
Я трішки заспокоївся :) Витягнувши річію знайшов у банці 7 мальків: 5 побільше і 2 маленьких. Продовжую годувати артемією 2-3 рази у день. ще 1-2 рази даю Sera мікрон - здається їдять. Хочу переходити на трубачник, учора пробував давати: порізав черв'яків і в банку. Є декілька порблем/питань:
1) черв'яки падають на дно і мені здається деякі вспівають закопуватись. Я так розумію порібно ложити в годівницю але як порізані будуть звідни виповзати? 2) корм дається все-тики локально і малькам на мою думку його важко знайти. Артемія-то во всій банці плаває і наштовхнутись на неї легше. Мої домашні риби вже привчені, я в певний час стукаю по кришці банки і вони всі збігаються у верх до переднього скла (клас спостерігати як 15 сантиметровий синодонтіс свічкою летить звідкись із зарослів до поверхні :)) а ці ще маленькі і на постукування нереагують. Які тут будуть поради? 3) спостерігав цікаву картину: великий мальок (~12-15 мм) вхопив із дна (знайшов все таки :)) червяка втричі довшого (мабуть непопав під лезо) за себе і намагався проковтнути. Чим закінчилось - незнаю, відволікои мене від спостерігання за цією сутичкою..... |
Цитата:
Треба пересадити мальків у півлітрову коробочку (звісно без жодних ознак ґрунту на дні) й кинути кілька котушок. Тоді малятка зможуть збирати трубака навіть зі дна. |
2 Антошка
Для початку їх треба відловити. А потім що - назад у банку ? Їх же треба пару раз на день годувати щеж який стрес у риби буде при такому годуванні.... |
А якщо у банку положити якесь невелике блюдечно, а на нього трубака :) Ласкаво просимо до столу :)
|
Цитата:
Навіщо назад? Хай собі там і живуть... |
у пів-літровій банці? Це якось нев'яжеться із тим що мені раніше радили: забрати батьків, мальків ростити там де є.
Нагадаю: є мікроакваріум на 16л, все як положено: світло, фільтр, грелка, невеликі зарослі трави. |
Цитата:
Ну в 16 літрів треба садити рибок що вже трубочника їдять, особливо, як там ґрунт на дні. А грілка зараз - взагалі піжонство. |
Ну я їх хотів з самого початку відловити у банку - відрадили.
Цитата:
|
Поставь тарелку, если хочется. В банке они рости перестанут. А вообще у вас на базаре кроме трубочника есть и другой корм.
|
Часовой пояс GMT +3, время: 14:46. |
Русский vBulletin v3.5.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод сделал zCarot