Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua

Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/index.php)
-   Флейм (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/forumdisplay.php?f=177)
-   -   Жарко очень (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/showthread.php?t=9621)

Stepan 09-07-2006 18:03

Re: Жарко очень

В мене неони від такої жари постаріють скоро.

Игорь Ш 09-07-2006 18:05

Цитата:

Сообщение от Stepan
А що тоді з рослинами буде?

А нi чого. Тiльки в ростi чуть cтануть пiд час вiдключеня.

Stepan 09-07-2006 18:11

Цеж не один день така жара буде,думаю загнутся,а взагалі можна їх перевести на нічний режим,в ночі наче холодніше от лампи і включати в ночі.

Игорь Ш 09-07-2006 18:12

Цитата:

Сообщение от Stepan
В мене неони від такої жари постаріють скоро.

Если у Вас не кондиционера при котором вы смотрите теливизор в фуфайке, то как мне думаеца все ваши потуги о здоровье Ваших питомцев напрасны. Они проживут столько сколько проживут.
И не нужно над этим заморачивавца.
Потому как Все Мы ходим под небом.

Игорь Ш 09-07-2006 18:15

Цитата:

Сообщение от Игорь Ш
А нi чого. Тiльки в ростi чуть cтануть пiд час вiдключеня.

Ой я тут и не знаю что Вам сказать.
Трава как рыба которую можно не кормитть по моим наблюдениям недели четыре, сам пробовал.
И что самое интересное что ни кому не поплохело.

Игорь Ш 09-07-2006 18:18

Цитата:

Сообщение от Stepan
Цеж не один день така жара буде,думаю загнутся,а взагалі можна їх перевести на нічний режим,в ночі наче холодніше от лампи і включати в ночі.

Или попробуйте свет включать не на 10 ч, а всего лиш на пару часов пока жара не кончица.

Stepan 09-07-2006 18:19

Ну за це я й справді не дуже переживаю,але боюся , що коли поїду на море і залишу акву на тиждень півтора без догляду,а не відомо на скільки температура в нас може піднятися,і не знаю як риби будуть їсти при такій жарі,а доведется поставити автокормушку от за це я найбільше і боюся скільки корму буде гнити,а скільки зїдять.

Игорь Ш 09-07-2006 18:23

В этом случае я Вам бы советовал что бы ваши рыбы зовсiм нiчого не iлы поки Вас не буде вдома.

Stepan 09-07-2006 18:26

Та тут така справа,що поки,що плануєтся тільки на тиждень,а може продовжитися відпочинок і до двох,думаєте за два не здохнуть без їди?

Игорь Ш 09-07-2006 18:26

Цитата:

Сообщение от Stepan
Ну за це я й справді не дуже переживаю,але боюся , що коли поїду на море і залишу акву на тиждень півтора без догляду,а не відомо на скільки температура в нас може піднятися,і не знаю як риби будуть їсти при такій жарі,а доведется поставити автокормушку от за це я найбільше і боюся скільки корму буде гнити,а скільки зїдять.

Ой А можно Вопрос? А зачем Вам Море? Я вот возле него живу уже 48л. и не заметил что оно море.:)

Игорь Ш 09-07-2006 18:28

А Вы к змие приезжайте Ёна как раз здесь у нас откисает!

Stepan 09-07-2006 18:30

Мені воно не треба чесне слово,мене дівчина тяне,відбивався як міг,але все закінчуєтся слізьми і обіцянкою з моєї сторони,що поїдем.

Mykhaylo 09-07-2006 18:39

Цитата:

Сообщение от Stepan
Та тут така справа,що поки,що плануєтся тільки на тиждень,а може продовжитися відпочинок і до двох,думаєте за два не здохнуть без їди?

В мене на роботі бувало і 3 тижні сиділи - і нічого. І це в 30 л. Хоча риби невибагливі - тернеції, мінори, даніо та коридораси з акантафтальмусами.
На форумі була місяців зо три така тема - пошукайте

Игорь Ш 09-07-2006 18:45

Цитата:

Сообщение от Stepan
Мені воно не треба чесне слово,мене дівчина тяне,відбивався як міг,але все закінчуєтся слізьми і обіцянкою з моєї сторони,що поїдем.

Таk Вы вже выбирайта що Вам до душi, дiвчiна або авка.

vanessa 09-07-2006 22:43

2 Stepan
Краще вже каністру у тазік з водою, зверху тряпку і направити на неї вентилятор, як це elektro-kot зробив, всеж-таки при випаровуванні вода заберає дуже багато тепла....

Кияни, я щось не розумію, у мене у Вишгороді в банці більше 26 небуло поки-що. Невже у Київських квартирах так жарко ?
На роботі там інша проблема, там мальок (хоча вже не мальок :)) і бажано б вище 24 непіднімати, до тогож якщо у 12л охолоджувати вентилятором воду - жорсткість сильно зростає....

Часовой пояс GMT +3, время: 05:04.

Русский vBulletin v3.5.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод сделал zCarot