![]() |
Re: Жарко очень
В мене неони від такої жари постаріють скоро.
|
Цитата:
|
Цеж не один день така жара буде,думаю загнутся,а взагалі можна їх перевести на нічний режим,в ночі наче холодніше от лампи і включати в ночі.
|
Цитата:
И не нужно над этим заморачивавца. Потому как Все Мы ходим под небом. |
Цитата:
Трава как рыба которую можно не кормитть по моим наблюдениям недели четыре, сам пробовал. И что самое интересное что ни кому не поплохело. |
Цитата:
|
Ну за це я й справді не дуже переживаю,але боюся , що коли поїду на море і залишу акву на тиждень півтора без догляду,а не відомо на скільки температура в нас може піднятися,і не знаю як риби будуть їсти при такій жарі,а доведется поставити автокормушку от за це я найбільше і боюся скільки корму буде гнити,а скільки зїдять.
|
В этом случае я Вам бы советовал что бы ваши рыбы зовсiм нiчого не iлы поки Вас не буде вдома.
|
Та тут така справа,що поки,що плануєтся тільки на тиждень,а може продовжитися відпочинок і до двох,думаєте за два не здохнуть без їди?
|
Цитата:
|
А Вы к змие приезжайте Ёна как раз здесь у нас откисает!
|
Мені воно не треба чесне слово,мене дівчина тяне,відбивався як міг,але все закінчуєтся слізьми і обіцянкою з моєї сторони,що поїдем.
|
Цитата:
На форумі була місяців зо три така тема - пошукайте |
Цитата:
|
2 Stepan
Краще вже каністру у тазік з водою, зверху тряпку і направити на неї вентилятор, як це elektro-kot зробив, всеж-таки при випаровуванні вода заберає дуже багато тепла.... Кияни, я щось не розумію, у мене у Вишгороді в банці більше 26 небуло поки-що. Невже у Київських квартирах так жарко ? На роботі там інша проблема, там мальок (хоча вже не мальок :)) і бажано б вище 24 непіднімати, до тогож якщо у 12л охолоджувати вентилятором воду - жорсткість сильно зростає.... |
Часовой пояс GMT +3, время: 05:04. |
Русский vBulletin v3.5.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод сделал zCarot