Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua

Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/index.php)
-   Флейм (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/forumdisplay.php?f=177)
-   -   Потрібна допомога! (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/showthread.php?t=6294)

Сергій 04-09-2005 03:03

Re: Потрібна допомога!

Вже два тижні справи стоять на місці - юристи, через яких я хочу знайти будинок і оформити його придбання (це надійніше і дешевше, ніж АН), хочуть бачити документ від банку, на яку суму мене може бути прокредитовано, а банк, у якому я хочу взяти кредит, хоче спочатку побачити документи на будинок :( Розірвати це зачароване коло можна лише самостійно знайшовши будинок, але з цим туго :(

kazanova 05-09-2005 00:54

Цитата:

Сообщение от Antonio
2 Сергей
Квартирный вопрос я решил относительно недавно на Позняках. Я доволен на все 100! Конечно, до этого я потерял задаток, так как НБУ заморозил движение по валюте во время оранжевой революции.
Могу порекомендовать опытнейшего брокера - классного спеца.
А также где брал я и мои корифаны кредиты (в смысле банка)
Гы

Я тоже живу на Позняках и тоже доволен, НО, на данный момент квартиры здесь очень дорогие... В плане частного дома, отличный вариант - Васильков. Маршрутка до киева - 25\30мин. Конечная - Лыбидская. Дом - от18тыс. убитых енотов. и выше. Да и аква-магазин есть. У меня там бизнес, и могу сказать что городок очень неплохой. Тот факт что там построили ФУРШЕТ уже о чем то говорит...

Сергій 05-09-2005 23:42

Цитата:

Сообщение от kazanova
Я тоже живу на Позняках и тоже доволен, НО, на данный момент квартиры здесь очень дорогие... В плане частного дома, отличный вариант - Васильков. Маршрутка до киева - 25\30мин. Конечная - Лыбидская. Дом - от18тыс. убитых енотов. и выше. Да и аква-магазин есть. У меня там бизнес, и могу сказать что городок очень неплохой. Тот факт что там построили ФУРШЕТ уже о чем то говорит...

Я не готовий жити настільки далеко від Києва. Мої доходи дозволяють мені придбати втричі дорожчий будинок, тож розраховую, що він буде значно ближчий...

kazanova 06-09-2005 12:02

Возле метро Славутич продаются дома (в черте города) 5мин хода до метро, цены примерно 40-60тыс. (у меня друг купил неделю назад - 56тыс.) Купи авизо, там все найдешь...

Сергій 02-12-2005 19:29

Не встиг.
21.11 питання відклалось на невизначений термін - народилась донечка.
Втім, сподіваюсь, хоч вона не буде роками по чужих хатках тинятись...

Ешка 02-12-2005 20:20

Цитата:

Сообщение от Сергій
Не встиг.

:010: Поздравляю!!!
Пусть растет здоровенькой и умненькой:)

DIZ 02-12-2005 20:43

Присоединяюсь к поздравлениям.
Можно название этого банка?

Сергій 05-12-2005 11:14

Цитата:

Сообщение от DIZ
Можно название этого банка?

Назва несуттєва - з приватним сектором всі банки працюють однаково, оскільки там особливостей, що впливають на вартість та ліквідність об'єкта набагато більше :(

Часовой пояс GMT +3, время: 15:48.

Русский vBulletin v3.5.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод сделал zCarot