Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua

Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/index.php)
-   Продавцы (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/forumdisplay.php?f=22)
-   -   А продавцы из Зоодома в детстве мучали котов? (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/showthread.php?t=9214)

Mephala 29-05-2006 17:16

Re: А продавцы из Зоодома в детстве мучали котов?

To Димон: Красавец! Моя молодая еще... это наверное совсем в другую тему, щас гнилые помидоры полетят

Димон 29-05-2006 17:18

Цитата:

Сообщение от Mephala
To Димон: Красавец! Моя молодая еще... это наверное совсем в другую тему, щас гнилые помидоры полетят

Это кобель, ему уже 10 лет. :)

blood 29-05-2006 17:18

Так что все чем занимаются аквариумисты это ни что иное как ГЕНОЦИД...

Arowana 29-05-2006 17:19

Хорошая тема была, за день наклепали почти 200 сообщений, наверно рекорд.:) Можно теперь на главной странице внизу написать.... И поболтали чудненько, всем приятного вечера:)!!!

Михаил Погребиский 29-05-2006 17:20

Цитата:

Сообщение от Stepan
Будучи на місці Пабло Ескобара ви наврят чи захотіли би там сидіти адже під час увязнення він втратив багато попередньої влади і в кінці кінців утік.

Нікуди він не тікав з ТОЇ тюрми - він втік з наступної, військової тюрми, куди його перевели з попередньої так званної "тюрми".

Stepan 29-05-2006 17:26

Цитата:

мне глубоко противны что скачки, что бои, что другие манипуляции с животными на развлечение толпе, в результате которых их жизнь и здоровье подвергается опастности....

Я бачу вам це все дуже противно я в цьому не сумніваюся,а також ви писали,що ви вегетаріанка,можу вам сказати,що вчені відзначають роль мяса у нашому житті як дуже велику,вчені доказали , що мозок наших предків почав стрімко розвиватися після того , як наші предки перейшли зі споживання рослинної їжі на мясну , тому в принципі звідси логічний висновик що всі блага цивілізації,якими всі користуются в тому числі і ви побудовані на трупах тварин , вам не противно це,може перестанете користуватися цими благами?Може перестанете тримати рибок адже скільки їм приходится перетерпіти поки вони потраплять до вас у акваріум:вилов їх сачком , переміщення у якийсь вузький простір,утримання,у вузькому просторі коли біля них проходять сотні людей на ринку(багато з яких норовить щей постукати по посудині в якій вони находятся),потім знову вилов в сачок транспортування у пластиковому пакеті,невідомо хто купив цю рибу і які будуть умови її утримання.

Висновок:то може не будемо утримувати акваріумних рибок щоб цей вид задоволення і бізнесу вимер?, не будемо провокувати їх страждання заради свого задоволення і відмовимся від цього всього?

То як?

Stepan 29-05-2006 17:29

Цитата:

Сообщение от Михаил Крокодил
Нікуди він не тікав з ТОЇ тюрми - він втік з наступної, військової тюрми, куди його перевели з попередньої так званної "тюрми".

Знаю теж дивився вчора передачу,у другій тюрмі я думаю теж йому не сильно погано було.

Goldenfish 29-05-2006 17:30

Цитата:

Сообщение от Stepan
Я бачу вам це все дуже противно я в цьому не сумніваюся,а також ви писали,що ви вегетаріанка,можу вам сказати,що вчені відзначають роль мяса у нашому житті як дуже велику,вчені доказали , що мозок наших предків почав стрімко розвиватися після того , як наші предки перейшли зі споживання рослинної їжі на мясну , тому в принципі звідси логічний висновик що всі блага цивілізації,якими всі користуются в тому числі і ви побудовані на трупах тварин , вам не противно це,може перестанете користуватися цими благами?Може перестанете тримати рибок адже скільки їм приходится перетерпіти поки вони потраплять до вас у акваріум:вилов їх сачком , переміщення у якийсь вузький простір,утримання,у вузькому просторі коли біля них проходять сотні людей на ринку(багато з яких норовить щей постукати по посудині в якій вони находятся),потім знову вилов в сачок транспортування у пластиковому пакеті,невідомо хто купив цю рибу і які будуть умови її утримання.

Висновок:то може не будемо утримувати акваріумних рибок щоб цей вид задоволення і бізнесу вимер?, не будемо провокувати їх страждання заради свого задоволення і відмовимся від цього всього?

То як?

У вас юношеский максимализм. Перечитайте хорошо тему сначала, может наконец поймете, что мы здесь обсуждаем.

Сергій 29-05-2006 17:30

Цитата:

Сообщение от vanessa
А у блуда то репутація уже 34!!!!

я ж кажу - в одній темі за півдня спочатку з 24 впав до -2, а потім піднявся до 39 :024:
флешмоб друзів блуда

Михаил Погребиский 29-05-2006 17:32

Цитата:

Сообщение от Stepan
То як?

Багатьом бы я, власне, заборонив бы тримати і акваріум. Але в принципі такі узагальнення - демагогія. Не страждають вони там, де все добре - чи то в дикій природі, чи то в акваріумі. Бо якшо в акваріумі все добре, тобто так, як було в природі - і показниками цього є здоровя і тривалість життя - то ЯК риба узнає різницю: ДЕ ВОНА ЗНАХОДИТЬСЯ?

Mephala 29-05-2006 17:35

Цитата:

Сообщение от Arowana
Хорошая тема была, за день наклепали почти 200 сообщений, наверно рекорд.:) Можно теперь на главной странице внизу написать.... И поболтали чудненько, всем приятного вечера:)!!!

А Кокану будет что на ночь почитать...

Михаил Погребиский 29-05-2006 17:41

У Полтавській області міліція затримала дояра за жорстоке поводження з коровами
proUA / 30.08.2005 02:14
Працівники Управління міністерства внутрішніх справ у Полтавській області минулого тижня затримали 39-річного дояра і за сумісництвом сторожа фермерського господарства Лубенського району Полтавської області за те, що він відрізав хвости 12 коровам. Про це заявив представник УМВС у Полтавській області, повідомляють «Українські Новини».

За його словами, перебуваючи в нетверезому стані, затриманий був розсерджений тим, що відмахуючись від мух, його по обличчю сильно вшкварила одна з корів. «Не придумав нічого іншого, як повідтинати хвости коровам», - сказав представник. За його словами, розсерджений дояр вирішив відрізати хвости всім коровам і схаменувся лише тоді, коли тримав у руках хвіст 12-ї корови. При цьому корови сильно ревли від болю і втратили багато крові. Затриманий пояснив це тим, що у нього не витримали нерви.

Зараз працівники міліції порушили кримінальну справу згідно зі ст. 299 Кримінального кодексу (жорстоке поводження з тваринами).

Stepan 29-05-2006 17:41

Цитата:

Сообщение от Goldenfish
У вас юношеский максимализм. Перечитайте хорошо тему сначала, может наконец поймете, что мы здесь обсуждаем.

Мій максималізм закінчився роки десь три назад і я прекрасно знаю ,що тут обговорюєтся,вам противні страждання тварин то робіть щось,штампуйте листівки,в яких призивайте всіх не мучати тварин,пишіть листи президенту,ВР і так дальше,а не паплюжте тут Кокана,це його особистий вибір,і він вправі поступати так як він хоче сумніваюся ,що всі ваші вчинки хороші ,можливо ви думаєте,що ви правильно чините в багатьох ситуаціях,але в когось ваші вчинки можуть викликати сильне обурення.А просто так обговорювати цю тему на форумі кожен може,я дуже сильно почну вас поважати коли ви почнете роздавати листівки,перечисляти гроші в благодійні фонди порятунку тварин і тому подібне , але це наврят чи поможе ИМХО.
А скоро знайдутся і такі що скажуть що погано відривати листки рослинам заради поганого вигляду,погано обстригати кущі все таки це все живе.:024:

Михаил Погребиский 29-05-2006 17:44

Цитата:

Сообщение от Stepan
А скоро знайдутся і такі що скажуть що погано відривати листки рослинам заради поганого вигляду,погано обстригати кущі все таки це все живе.:024:

code75 А вони що, від цього загинуть?

blood 29-05-2006 17:44

Ні не загинуть... Як і корови...

Ekaterina 29-05-2006 17:45

Цитата:

Сообщение от Goldenfish
мне глубоко противны что скачки, что бои, что другие манипуляции с животными на развлечение толпе, в результате которых их жизнь и здоровье подвергается опастности....

Об этом можно долго рассуждать, но почему бы тогда Вам не вспомнить о зоопарках?
Может быть это нормально для общества и человека вообще - утром покормить собак косточками убиенных животных, а потом целый день рассуждать о злодеяниях других? Мне кажется, что ни один из нас не имеет на это право!
З.Ы. Это всего лишь ИМХО.

Stepan 29-05-2006 17:46

Цитата:

К риба узнає різницю: ДЕ ВОНА ЗНАХОДИТЬСЯ?

Те що ми думаємо,що вона не знає різниці,це зовсім не має означати,що вона не знає.

Михаил Погребиский 29-05-2006 17:48

Цитата:

Сообщение от blood
Ні не загинуть... Як і корови...

Мабуть рослинам "так само" боляче було, як і коровам? Тільки не кажи, звідки я знаю... Та й не знаю я випадків, щоб заради жорстокості рослинам листочки обрізали...code66

Stepan 29-05-2006 17:49

Цитата:

code75 А вони що, від цього загинуть?

Думаю Blood відповів на ваше питання.:024:

blood 29-05-2006 17:50

Рослинам листя обриваюсь та гілки ломають не з за жорстокості, а з приколу, чи від нічого робити...

А стосовно почуттів дерев... це ще велике питання чи є вони в них, чи ні...

Михаил Погребиский 29-05-2006 17:52

Цитата:

Сообщение от Stepan
Те що ми думаємо,що вона не знає різниці,це зовсім не має означати,що вона не знає.

Те що ми думаємо, взагалі не означає, що це МИ думаємо.code66
Припускати можна все що завгодно!

Stepan 29-05-2006 17:54

Цитата:

Сообщение от blood
Рослинам листя обриваюсь та гілки ломають не з за жорстокості, а з приколу, чи від нічого робити...

Скоро будуть такі,що будуть нас запевняти,що є і ми жорстокі садисти,а Олівера Кнота який показує всім своїм прикладом,як можна жорстоко поводитися з рослинами запропонують посадити в тюрму.

Goldenfish 29-05-2006 17:54

Цитата:

Сообщение от Stepan
Мій максималізм закінчився роки десь три назад і я прекрасно знаю ,що тут обговорюєтся,вам противні страждання тварин то робіть щось,штампуйте листівки,в яких призивайте всіх не мучати тварин,пишіть листи президенту,ВР і так дальше,а не паплюжте тут Кокана,це його особистий вибір,і він вправі поступати так як він хоче сумніваюся ,що всі ваші вчинки хороші ,можливо ви думаєте,що ви правильно чините в багатьох ситуаціях,але в когось ваші вчинки можуть викликати сильне обурення.А просто так обговорювати цю тему на форумі кожен може,я дуже сильно почну вас поважати коли ви почнете роздавати листівки,перечисляти гроші в благодійні фонди порятунку тварин і тому подібне , але це наврят чи поможе ИМХО.

Особистий вибір Кокана, делать с СОБОЙ все что ему взбредет в голову. А мой особистий вибір "роздавати листівки,перечисляти гроші в благодійні фонди порятунку тварин і тому подібне" и не позволять людям жестоко обращаться с животными. Если у вас есть какие то притензии к моим поступкам, пожалуйста, давайте обсудим это в отдельной ветке, без проблем.
Просто тема этой ветки: ГУМАННОЕ ОТНОШЕНИЕ К ЖИВОТНЫМ или НЕ ГУМАННОЕ.
А Вы пытаетесь философствовать на тему аквариумистики в целом. Если вам хочется обсудить абстрактные темы, давайте обсудим проблему Бытия и познаваемости мира, напишем трактат и получим нобелевскую премию. Просто к данной теме, что обсуждается сейчас - это отношения не имеет..... что я вам и пытаюсь обьяснить....

Михаил Погребиский 29-05-2006 17:55

Цитата:

Сообщение от blood

Ага...Тобто, якщо не знайшли ці недалекі вченні відповідного органу, відповідального за почуття у рослин ,це ще не означає, що його немає? Як я вже казав, припускати можна все що завгодно...І піддавати сумнівам також.

Stepan 29-05-2006 17:57

Цитата:

Те що ми думаємо, взагалі не означає, що це МИ думаємо.code66
Припускати можна все що завгодно!

Про , що я і кажу.code66

Stepan 29-05-2006 18:01

Цитата:

Просто тема этой ветки: ГУМАННОЕ ОТНОШЕНИЕ К ЖИВОТНЫМ или НЕ ГУМАННОЕ.
Тема цієї гілки продавці якщо ви не побачили,а такої гілки,як:ГУМАННОЕ ОТНОШЕНИЕ К ЖИВОТНЫМ или НЕ ГУМАННОЕ я взагалі не бачив.

Михаил Погребиский 29-05-2006 18:02

Цитата:

Сообщение от Stepan
Про , що я і кажу.code66

А я от звик оперувати фактами. А припускати нові без підстав не можу. Тобто, припускати, те, шо не дивлячись ні на що, риба в будь-якому акваріумі "знає", що вона в "тюрмі" - я не можу.

Stepan 29-05-2006 18:05

Цитата:

А я от звик оперувати фактами. А припускати нові без підстав не можу. Тобто, припускати, те, шо не дивлячись ні на що, риба в будь-якому акваріумі "знає", що вона в "тюрмі" - я не можу.

Я теж не можу пезпідставно,але й протилежне теж не можу припускати,бо це відомо тільки рибам і про це ми ще не скоро дізнаємося,якщо взагалі дізнаємося.

Михаил Погребиский 29-05-2006 18:09

Цитата:

Сообщение от Stepan
Я теж не можу пезпідставно,але й протилежне теж не можу припускати,бо це відомо тільки рибам і про це ми ще не скоро дізнаємося,якщо взагалі дізнаємося.

Якщо ти не можеш припускати, що в хорошому акваріумі рибам добре, бо вони довго живуть, не хворіють і розмножуються (це ФАКТИ ні про що?) - то ти взагалі нічого в цьому світі припускати не можеш! Цікаво, навіщо тобі акваріум, якщо там рибам погано?

Сергій 29-05-2006 18:14

Ого, до яких висновків дехто почав докочуватись! І дійсно, якщо дехто так переконаний, що риби у нього і так мучаться, то чи не пора з того зробити висновки?

Goldenfish 29-05-2006 18:15

Цитата:

Якщо ти не можеш припускати, що в хорошому акваріумі рибам добре, бо вони довго живуть, не хворіють і розмножуються (це ФАКТИ ні про що?) - то ти взагалі нічого в цьому світі припускати не можеш! Цікаво, навіщо тобі акваріум, якщо там рибам погано?

Степан спорит ради самого спора. Для 18 ти летнего парня это в норме вещей :)

Сергій 29-05-2006 18:16

Степане, ти вже як той Портос: "Я б'юсь, тому що я б'юсь!"

sasha 29-05-2006 18:18

Читаем КРИМІНАЛЬНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ.
СТАТТЯ 207'. ЖОРСТОКЕ ПОВОДЖЕННЯ З ТВАРИНАМИ
4. Суб'єктивна сторона злочину характеризується усвідомленням винним того, що він мучить тварину, і бажанням чинити так, а при жорстокому поводженні з твариною - усвідомленням такого характеру своїх дій, передбаченням можливості її загибелі або каліцтва та, як правило, бажанням або свідомим допущенням настання цих наслідків. Не виключений і легковажний розрахунок на відвернення таких наслідків. Мотиви поведінки винної особи можуть бути різними: помста власнику тварини, особисті неприязні стосунки тощо. Якщо жорстоке поводження з тваринами було обумовлено мотивами явної неповаги до суспільства і грубо порушувало громадський порядок. вчинене слід кваліфікувати як хуліганство за відповідною частиною ст.206.

Stepan 29-05-2006 18:19

Цитата:

А я не сказав,що моїм рибам погано,але не відкидаю такий варіант,а навіть,як погано все одно буду тримати ради свого задоволення:)

sasha 29-05-2006 18:20

там даже написано
2. Предметом розглядуваного злочину прийнято вважати вищих хребетних - ссавців та птахів. К Петушкам помоему это относится

Goldenfish 29-05-2006 18:23

Цитата:

Сообщение от Stepan
а навіть,як погано все одно буду тримати ради свого задоволення:)

вот кратко и ясно выразили свою точку зрения, а сколько дыма и красивых фраз было.....

Михаил Погребиский 29-05-2006 18:23

Цитата:

Сообщение от sasha
Читаем КРИМІНАЛЬНИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ.
СТАТТЯ 207'. ЖОРСТОКЕ ПОВОДЖЕННЯ З ТВАРИНАМИ
4. Суб'єктивна сторона злочину характеризується усвідомленням винним того, що він мучить тварину, і бажанням чинити так, а при жорстокому поводженні з твариною - усвідомленням такого характеру своїх дій, передбаченням можливості її загибелі або каліцтва та, як правило, бажанням або свідомим допущенням настання цих наслідків. Не виключений і легковажний розрахунок на відвернення таких наслідків. Мотиви поведінки винної особи можуть бути різними: помста власнику тварини, особисті неприязні стосунки тощо. Якщо жорстоке поводження з тваринами було обумовлено мотивами явної неповаги до суспільства і грубо порушувало громадський порядок. вчинене слід кваліфікувати як хуліганство за відповідною частиною ст.206.

Вся фішка в тому, що, крім самої статті, є ще її тлумачення. А в цьому плані, як я вже казав, юристи вирішили, що під тваринами слід розуміти лише ссавців та птахів. Все останнє можна мочити сміливо!
http://ksu.com.ua/rus/zakonod/krim_u...b2_10=&menu2=&

Ром 29-05-2006 18:25

Обалдеть....
Эту ветку можно читать с любого сообщения - так интересно!
Хотел сказать свое отношение, но, думаю, не стоит. Все уже забыли с чего все начиналось:)

Михаил Погребиский 29-05-2006 18:26

Цитата:

Сообщение от Stepan
а навіть,як погано все одно буду тримати ради свого задоволення:)

Оце я й хотів почути! Все всім ясно?

мадам Баттерфляй 29-05-2006 18:28

to Чебурген:
"Размещение информации о продавцах аквариумных рыб, растений, аквариумов и оборудования, кормов. Если Вы знаете хороший/плохой магазин или продавца, делитесь информацией. Обсуждение продавцов и магазинов "- так гласит описание этого раздела форума.
Не назвав имен ничего нельзя бы было обсуждать. Мое первое сообщение не является обсуждением личных качеств Кокана, а всего лишь констатацией свершившегося факта, что не запрещено. Фраза о прекращении публичной демонстрации садистских наклонностей не несет призыва к обсуждению таковых. Так что правила форума в моем первом посте не нарушены.
А на счет того что я могла и в зале объяснится, так все мои протесты были восприняты с улыбкой.
Администрации пожаловаться? Но честно говоря, думаю, что пользы от этого форума будет больше, чем если бы я пошла к администрации.
В конце концов, Кокан здесь не последний человек, может ему будет интересно почитать, что думают другие форумчане о его поступке.
Такого внимания я конечно не ожидала к этой теме, но видно она актуальна, раз столько людей участвовали в обсуждении.
И я рада, что многие расценивают поступок Кокана, также как и я.

Часовой пояс GMT +3, время: 10:41.

Русский vBulletin v3.5.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод сделал zCarot