Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua

Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/index.php)
-   Флейм (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/forumdisplay.php?f=177)
-   -   Потрібна допомога! (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/showthread.php?t=6294)

Сергій 25-07-2005 14:40

Потрібна допомога!

Шановні форумчани!
Звернутись до вас мене спонукала велика проблема, а саме - майбутнє поповнення моєї сім'ї, в зв'язку з яким я вирішив влізти в кредитування і придбати "невеличку хатинку", тільки не в Альпах, а у Києво-Святошинському районі (або, якщо пощастить знайти щось недороге, то у Києві).
Поки що мої знання підказують Вишневе як найбажаніший варіант, втім для мене головне, щоб було зручно в плані транспорту та інших комунікацій.
Орієнтовно хотілося б будиночок 10х10 або щось близько до того, зовсім необов'язково новий, головне - не частину будинка і не дачу. В принципі, якщо вже дуже цікава буде пропозиція, готовий взяти незавершений.
В крайньому випадку шукатиму нестару квартиру в районі Академмістечка, Борщагівки тощо.
Максимальна сума, на яку я можу розраховувати - 45-50 тисяч вічнозелених (буду брати кредит практично на всі 100% суми, оскільки відкласти поки що вдалось ну просто зовсім смішну суму, половина якої піде на оформлення кредиту в банк, а друга (у випадку співпраці з ріелтером) - на сплату посередницьких послуг).
Можливо, хтось із форумчан може допомогти заощадити на ріелтерах?
А може, хтось може допомогти вибрати кредитора?
Словом, допоможіть хто чим може...

Benjamen 25-07-2005 15:04

Re: Потрібна допомога!

Сергію, допомогти не можу, але є питання: а чи варто мешканцю Соцміста робити такі різкі рухи? Район йде під нову забудову, отримання нової квартири - дуже ймовірна річ. Тим більше, що тепер вас стане більше. Чув про це із ЗМІ, розумію, що реальність може бути не зовсім така, або зовсім не така, але ж... диму без вогню...
Чи переважає бажання з порогу стрибати у росу? :) Але ж у криниці вода жорстка для акваріума. code64

Сергій 25-07-2005 15:10

Так я ж тільки винаймаю житло.

Benjamen 25-07-2005 15:14

Перепрошую! Про це я не подумав...

Сергій 25-07-2005 15:16

Отож. "Самі ми нє мєсниє, очі у нас чєсниє" ;)

Сергій 29-07-2005 12:46

Словом, після уточнення ситуації на ринку і обговорень з батьками вирішив розширити коло пошуку.
Отже:
1. Необов'язково будинок.
2. Необов'язково у Вишневому.

zhdanick 29-07-2005 13:19

Сергей, если ты работаешь на левом берегу, то тебе Бровары подошли бы. Можно и частный дом купить и квартиру. Как в новом доме, так и на вторичном рынке. Инфрастуктура у нас развита отлично, с транспортом проблем нет - на маршрутке 20 мин. до метро "Лесная". Ну и так вообще, город ухоженный.
Есть знакомый риэлтор, я через него участок покупал. Товарищ он, конечно, мутный, но у меня все прошло замечательно :)

Сергій 29-07-2005 13:31

Цитата:

Сообщение от zhdanick
Сергей, если ты работаешь на левом берегу, то тебе Бровары подошли бы. Можно и частный дом купить и квартиру. Как в новом доме, так и на вторичном рынке. Инфрастуктура у нас развита отлично, с транспортом проблем нет - на маршрутке 20 мин. до метро "Лесная". Ну и так вообще, город ухоженный.
Есть знакомый риэлтор, я через него участок покупал. Товарищ он, конечно, мутный, но у меня все прошло замечательно :)

Так у тому то і річ, що через півроку-рік я буду працювати на правому березі :(

zhdanick 29-07-2005 15:10

А-а-а...
Но я, собственно, и сам на Соломенской площади работаю. Из Броваров туда добраться быстрей, чем с Троещины

Сергій 29-07-2005 15:18

Цитата:

Сообщение от zhdanick
А-а-а...
Но я, собственно, и сам на Соломенской площади работаю. Из Броваров туда добраться быстрей, чем с Троещины

Так Троєщину я давно забракував ;)

Сергій 02-08-2005 01:45

Цитата:

Сообщение от zhdanick

Подумав я і вирішив хоча б цінами поцікавитись... Все ж таки на лівому березі кращого варіанту немає (ще б якби перемогла концепція розвитку Києва імені Омельченка, а не імені Жовтяка, було б взагалі чудово), хіба що вздовж метро, а там ціни... Словом, "та скільки там тої зими" ;)

Antonio 02-08-2005 08:58

2 Сергей
Квартирный вопрос я решил относительно недавно на Позняках. Я доволен на все 100! Конечно, до этого я потерял задаток, так как НБУ заморозил движение по валюте во время оранжевой революции.
Могу порекомендовать опытнейшего брокера - классного спеца.
А также где брал я и мои корифаны кредиты (в смысле банка)
Гы

zhdanick 02-08-2005 10:24

Цитата:

Сообщение от Сергій
...хоча б цінами поцікавитись...

Авизо

Сергій 02-08-2005 10:39

Цитата:

Сообщение от zhdanick

code12 А що ж такий розкид серйозний? І 650, і 700, і 800, і 1000, і 1100 :(

zhdanick 02-08-2005 11:27

Это, я так понимаю, цены за метр кв.?
От района, видимо, зависит. Торгмаш и ул. Олимпийская - это отдаленный район.

Сергій 06-08-2005 02:14

А ніхто часом не в курсі, де в Інтернеті можна отримати максимально можливо повну інформацію по всіх новобудовах Києва та околиць?

zhdanick 06-08-2005 08:56

www.realt.kiev.ua

В Броварах, кстати, пару новых домов достраивают.

kran 06-08-2005 10:16

Ирпень и буча - цены ниже Киевских, Правый берег, Лесная зона. Вобщем - бывшая курортная зона.... Есть и новостройки, и так много продаеться.

Сергій 07-08-2005 04:15

Ну, якщо інформація з www.realt.kiev.ua претендує на максимально можливо повну інформацію по всіх новобудовах Києва та околиць, то я буду шукати житло ще довго :(
Вже місяць час від часу на цей сайт заходжу - нічого путного :( Ніде немає актуальної інфи по реальних цінах, а головне - по реальній готовності будинку :(

Сергій 07-08-2005 04:38

Цитата:

Сообщение от kran
Ирпень и буча - цены ниже Киевских, Правый берег, Лесная зона. Вобщем - бывшая курортная зона.... Есть и новостройки, и так много продаеться.

Та варіант наче непоганий, навіть якщо незважати на славу "населених пунктів чорнобильського напрямку", але дружина активно протестує - наслухалась оповідок про люмпенів та наркоманів :(

Сергій 07-08-2005 04:39

Отже, на даний момент, з урахуванням пошуків та аналізу інфи через Інтернет, стан справ такий:
- з будиночком, схоже, пролітаю - нормальні дорого, а щоб брати щось інше, треба розбиратись в будівництві;
- з новобудовою, схоже, теж - купляти з других рук дорого, а у забудовників нереалізованих квартир в будинках, які будуть реально запущені в експлуатацію протягом найближчих трьох місяців, здається теж немає; довше ж чекати немає можливості;
- отже, схоже, доведеться дивитись на вторинний ринок, тож без ріелтера (і належних йому 2-3-5%), не обійтись :( Теоретично за анонсовану мною суму можна придбати трикімнатну квартиру, причому необов'язково "хрущовку", як воно буде на практиці - навіть страшно уявити :(

zhdanick 07-08-2005 08:37

В Броварах квартиры в новостройках продает непосредственно застройщик - ДСК (домостроительный комбинат) "Меркурий". И, насколько мне известно, есть два дома, в которых есть непроданные квартиры или будут сданы в ближайшее время.

dmitryknd 07-08-2005 10:30

посмотри здесь:

iskra2.com/about.php
ibk.kiev.ua/propose.htm
www.megakvartal.com/
www.blagovest.com/realty/
www.zhitlo-invest.kiev.ua/
www.ksbud.com.ua/
www.kievflat.net/

kran 07-08-2005 10:40

Цитата:

Сообщение от Сергій
Та варіант наче непоганий, навіть якщо незважати на славу "населених пунктів чорнобильського напрямку", але дружина активно протестує - наслухалась оповідок про люмпенів та наркоманів :(

code69 А еще у нас ооткрытое общество КУКЛУСКЛАН есть, и вурдолаки по ночам бегают! :006: А ураном -238 почти все засыпано! Собрал и продал. :D :D :D

Сергій 08-08-2005 00:38

Цитата:

Сообщение от zhdanick
В Броварах квартиры в новостройках продает непосредственно застройщик - ДСК (домостроительный комбинат) "Меркурий". И, насколько мне известно, есть два дома, в которых есть непроданные квартиры или будут сданы в ближайшее время.

Хм, це вже цікаво, спробую подивитись, наскільки це реально...

Сергій 08-08-2005 00:42

Цитата:

Сообщение от dmitryknd
посмотри здесь:

iskra2.com/about.php
ibk.kiev.ua/propose.htm
www.megakvartal.com/
www.blagovest.com/realty/
www.zhitlo-invest.kiev.ua/
www.ksbud.com.ua/
www.kievflat.net/

Дякую.
Дещо з цього я бачив, дещо ні, те, що бачив, чесно кажучи, по-перше засмутило, по друге, насторожило суперечливістю інформації :(

Сергій 08-08-2005 00:47

Цитата:

Сообщение от kran
code69 А еще у нас ооткрытое общество КУКЛУСКЛАН есть, и вурдолаки по ночам бегают! :006: А ураном -238 почти все засыпано! Собрал и продал. :D :D :D

Та я вірю, що не все так сумно, та й через перспективу працювати на правому березі цей варіант виглядає більш привабливим, ніж Бровари (хоча імхо з Броварами із супутників хіба що Вишневе та Вишгород можуть потягатись, та й то навряд чи). Однозначно треба дивитись, порівнювати...

Сергій 08-08-2005 01:01

Блін, тут сьогодні мені такий подарунок на день народження зробили - висипали такий мішок інформації, що начебто на вторинці вже ціни переплюнули 40 тисяч за занюхану однокімнатну хрущовку на Лісовому, а трикімнатні в будь-якому стані і будь-якої конфігурації менше 70 не бувають, а інфа в Інтернеті та газетах абсолютно не відповідає дійсності :(
Якби це не сказала тітка дружини, у якої є подруга-ріелтер (яку вона мені порекомендувала як абсолютно надійну людину, а тітка явно незацікавлена в тому, щоб ми переплачували або залишились без житла), не повірив би :(

Др. Нилыч 08-08-2005 01:46

Цитата:

Сообщение от Сергій
імхо з Броварами із супутників хіба що Вишневе та Вишгород можуть потягатись, та й то навряд чи...

"-Видел я эту Италию на карте... Сапог - сапогом!" code69
Со мной работает судебно-медицинский эксперт, которая раньше работала в Броварах, а сейчас живёт в Буче. Она говорит, что Ирпень однозначно лучше.
Ты подъедь, сходим куда надо - глянешь. Домики отгрохали и правда дивненькие.

Сергій 08-08-2005 10:23

Ок. Головне, щоб було на що дивитись.
Ну а потім code33 на радощах, чи з горя - це вже як вийде.

Сергій 12-08-2005 01:13

Шановні колеги!
Дякую всіх за підтримку, але пригоди ще не закінчились і потрібна ще деяка інформація. Пройшовшись по списку новобудов (дякую Vesterly), знайшов декілька цікавих (а головне майже готових) об'єктів, а саме:
- Гостомель, вул.Пушкіна; забудовник МЖК Облбуд (тут можлива проблема з кредитом, оскільки забудовник не акредитований в банках, та й місце менш відоме, ніж ті ж таки Бровари, Ірпінь, Буча тощо);
- Ірпінь, вул.Миру, 3-б; забудовник Укрбудінвест (розкішний варіант, втім дорогуватий, оскільки лишились тільки 4 та 5-кімнатні, втім у Києві кв.м. мінімум вдвічі дорожчий з усіма наслідками, до того ж будинок начебто вже заселений);
- Бровари, вул.Лагунової, 20; забудовник ВАТ "Постійно – діючий будівельний поїзд-2" (трошки дорогувато, питання в доступності житла, та й неясно, чому замість забудовника квартири реалізує Нова Адреса);
- Бровари, вул.Черняховського, 21; забудовник ІБК Місто (трошки дорогувато, великі квартири малої кімнатності, наприклад 2к тягне аж на 90 м2, проблеми з кредитом - забудовник працює лише з Броварським банком реконструкції та розвитку, через що відпадає державна компенсація відсотків);
- Новосілки, вул.Садова; забудовник СпецБудРесурс (ну тут я дещо знаю, втім інформація зайвою не буває).
Також є цікаві проекти від Укрелітжитла у Вишгороді та Коцюбинському, але є сумніви щодо цього забудовника та реальності його обіцянок.
Прохання наступне - якщо хтось щось знає про ці будинки та забудовників - поділіться інфою.
Ну і плюс цікавить можливість провести купівлю нового житла в кредит за процедурою прийнятою для вторинного ринку (враховуючи майже повну завершеність цих об'єктів).

ПС Дуже шкодую, що немає цікавих будиночків за прийнятною ціною :(

kran 12-08-2005 05:53

Позволю поумничать. Гостомель - неприемлимо, Ирпень, ул.Мира- далековато от ж-д вокзала, но маршрутки ходят всегда, и с Валерой (Дуремаром) по соседству, в Буче строиться комплекс возле "Сузiр"я" не узнавал? Прямо на Варшавском шоссе. И еще : почему б не купить частный сектор??? Я из всех своих 30 только 3 прожил в коробке :006: code20 больше НИБУДУ.
А кредиты выдают и под "вторичный рынок" под которым подразумеваеться частный сектор... Кстати : в частном если банка протечет то в суд только мыши подать смогут (если доберуться) code66 .
И тещю погонять можно... code75 code75 code75 . Вокруг хаты :024: Сегодня буду в городе, соберу инфу,скину в приват. И не лучше ли даже брокеру отдать 3%, но купить в 2 раза дешевле чем в Киеве, чем в Киеве...

zhdanick 12-08-2005 09:08

В Броварах еще много домов строится, которые строит Броварской ДСК "Меркурий". На Лагуновой - это единственный в Броварах монолитно-каркасный дом, не знаю кто его строит. Сегодня, в течении дня, постараюсь узнать телефон этого ДСК, напишу.

Сергій 12-08-2005 10:36

Цитата:

Сообщение от kran
Гостомель - неприемлимо

А чим, коли не секрет?
Цитата:

Сообщение от kran
Ирпень, ул.Мира- далековато от ж-д вокзала, но маршрутки ходят всегда, и с Валерой (Дуремаром) по соседству

Тут в розміщенні більше питання такого роду - що там за заводики поблизу? Та й , чесно кажучи, квартирки залишились тільки великі, це непогано на перспективу, але саме зараз дорого, практично непідйомно :(
Цитата:

Сообщение от kran
в Буче строиться комплекс возле "Сузiр"я" не узнавал? Прямо на Варшавском шоссе.

По Бучі інформації не знайшов. Що це за "Сузір'я"?
Цитата:

Сообщение от kran
почему б не купить частный сектор??? Я из всех своих 30 только 3 прожил в коробке :006: code20 больше НИБУДУ.

Немає інфи по будинках, що продаються, а брокери (київські) практично приваткою не займаються :(
Цитата:

Сообщение от kran
А кредиты выдают и под "вторичный рынок"

Більше того - під вторинний ринок взяти кредит простіше, ніж під вказані новобудови. Правда, з приватним сектором будуть свої "особливості", втім все одно це простіше буде, а може і дешевше...
Цитата:

Сообщение от kran
брокеру отдать 3%, но купить в 2 раза дешевле чем в Киеве, чем в Киеве...

А якщо ще й без брокера (який може злупити і 5%) хатинку знайти, то стільки банок можна наліпити :rolleyes:

Сергій 12-08-2005 10:43

Цитата:

Сообщение от zhdanick
В Броварах еще много домов строится, которые строит Броварской ДСК "Меркурий". На Лагуновой - это единственный в Броварах монолитно-каркасный дом, не знаю кто его строит. Сегодня, в течении дня, постараюсь узнать телефон этого ДСК, напишу.

З Лагуновою - прольот, залишилось тільки декілька квартир на Черняховського... Про Меркурій в інтернеті взагалі нічого не знайшов...

Bobfalker 12-08-2005 10:57

В Чабанах дом достраивается по улице Машиностроительной 1, сдача осенью, на те деньги что планируешь, можно 3 комнатную купить.
Без всяких посредников едешь в строительное управление, узнаешь что есть и подписываешь договор.

Сергій 12-08-2005 11:01

Цитата:

Сообщение от Bobfalker
В Чабанах дом достраивается по улице Машиностроительной 1, сдача осенью, на те деньги что планируешь, можно 3 комнатную купить.
Без всяких посредников едешь в строительное управление, узнаешь что есть и подписываешь договор.

В інтернеті інфи по цьому будинку не знайшов. Хоча б координати забудовника :(

Др. Нилыч 12-08-2005 11:06

1. дом, который по ул. Мира, в Ирпене - не то что по соседству со мной, а, можно сказать - окно-в-окно! Дом ОФИГЕННЫЙ! Ок. 500 м заброшенный, неподъёмный кирпичный завод, вернее - место, которое от него осталось. Район - ну что сказать... Старый, но обретающий (причём активно) вторую молодость. Весь спектр услуг: Магазины, школа, детский сад (вплоть до ночного клуба - через год-два) :) Всё это находится среди множества сосен (видать, в прошлой жизни, тут был реальный лес. Маршрутка прям от подъезда на Святошин. Мне очень нравится. Я тут уже 13 лет.
2. Буча - вариант не хуже. Однозначно. А по связи с Киевом даже заметно выигрывает за счёт транзитного транспорта. Это находится возле моей работы.
3. Гостомель - это не населённый пункт - это ДИАГНОЗ. Дом там может быть хоть из золота, но жить в нём захотят лишь те, кио не знает местного калорита. А затем будут прилагать все усилия, чтобы на каких угодно условиях от туда съехать.
Вот, пожалуй, вкратце, обстановка по вышеупомянутым объектам ирпенского региона.

Bobfalker 12-08-2005 11:10

2390160
2390653
Татьяна Савична
дом по ул. Машиностроительная,1Б

звони спрашивай что есть и вперед, может соседями будем :)

Не интернетом единым мир наш живет

kran 12-08-2005 14:02

Цитата:

Сообщение от Дуремар
1. дом, который по ул. Мира, в Ирпене - не то что по соседству со мной, а, можно сказать - окно-в-окно! Дом ОФИГЕННЫЙ! Ок. 500 м заброшенный, неподъёмный кирпичный завод, вернее - место, которое от него осталось. Район - ну что сказать... Старый, но обретающий (причём активно) вторую молодость. Весь спектр услуг: Магазины, школа, детский сад (вплоть до ночного клуба - через год-два) :) Всё это находится среди множества сосен (видать, в прошлой жизни, тут был реальный лес. Маршрутка прям от подъезда на Святошин. Мне очень нравится. Я тут уже 13 лет.
2. Буча - вариант не хуже. Однозначно. А по связи с Киевом даже заметно выигрывает за счёт транзитного транспорта. Это находится возле моей работы.
3. Гостомель - это не населённый пункт - это ДИАГНОЗ. Дом там может быть хоть из золота, но жить в нём захотят лишь те, кио не знает местного калорита. А затем будут прилагать все усилия, чтобы на каких угодно условиях от туда съехать.
Вот, пожалуй, вкратце, обстановка по вышеупомянутым объектам ирпенского региона.

:009: :009: :009: Полностлью согласен! А по поводу брокеров - -в Ирпене возле вокзала есть кантора. Возьму телефон в субботу. Уних инфы валом, и по частному сектору.
"Возле "Сузiр"Я" - Садишся на 381 маршрутку на Святошино. И едеш. Там спросиш. Застройщик- Будинвест или Житлоинвест. А все-таки - ИРПЕНЬ- курортная зона!!! code38

Часовой пояс GMT +3, время: 11:58.

Русский vBulletin v3.5.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод сделал zCarot