![]() |
Акваріуми "від Володі"
Ось і знайшов момент описати прроцес придбання нового акваріума (хоча придбав ще місяць тому) – може, комусь знадобиться. Маючи гіркий досвід з акваріумом “від Шури” (з магазину Акваріумна риба на Сімферопольскій, шкода, пост з описом митарств пропав після аварії бази), і не маючи фінансів на фірмовий, я вирішив піти на “Пташку”. І замовити банку в першого-ліпшого. Зіграти, так би мовити, в різновид російської рулетки.
Першим-ліпшим (як виявилося згодом, справді “ліпшим”) виявився чолов’яга років за 40, котрий представився Володимиром. Стоїть він першим або другим в ряду з акваріумами (від входу повернути трохи вправо). Акваріум на 250 л (100х50х50, під малавійців) та кришку він погодився зробити та доставити на місце за 100 вбитих єнотів. Перше, що приємно вразило в порівнянні з «фірмачами», це темпи. Від моменту «першого контакту» до доставки готового акваріума минуло менш ніж 5 діб. Друге – це ставлення до клієнта. Отримавши замовлення в неділю, в понеділок пан Володимир ганявся за мною по місту зі зразками обшивки для майбутньої кришки, перепитував, чи написана ним розписка про отримання завдатку відповідає моїм побажанням, і робив щоденні телефонні донесення про процес «акваріумобудування». В п’ятницю вранці (а не за тиждень, місяць і т.д., як то було з Акваріумною Рибою) акваріум став на нову підставку. Щодо якості “продукту”, то я б теж визнав її більш ніж непоганою. Акваріум зроблено з 8-мм скла хорошої якості (на зрізі воно дає ледь сірувату барву), з ребрами жорсткості і масивною стяжкою. Кришка під 2 люмнісцентні лампи (більше я не хотів, все рівно рослини в цей акваріум попадають для поїдання , за вийнятком яванського моху, його регулярно жують і випльовують; вигляд у нього відповыдний ;) ), а рибам, здається, байдуже. Якість кришки далеко краща, ніж у “шуриному” акваріумі. Є люк для годування риб на всю довжину кришки. Те, що він зі скла, спочатку насторожило (розіб’ється ж), але згодом навіть сподобалося. Товстеленне (більше 1 см) скло, при незначних розмірах битися і не збирається, а підсвічене знизу лампами виглядає... ну, як сканер з напівпрозорою серединою. Не обійшлося і без мінусів. Двох – більшого і маленького. Більший полягає в тому, що електрообладнання не надто водостійке, тому в комплекті з акваріумом було видано покривне скло з двох половинок. Що істотно зменшило перевагу люка “на всю довжину” – тепер доводиться “цілитися” кормом у щілину. І маленький – під самоклейкою на кришці в одному місці було трохи повітря. Яке повітря з допомогою голки і пристрасних погладжувань доводилося видаляти самостійно. Але загальне враження – цілком позитивне. “Кустарі”, принаймні в особі пана Володимира, виявилися людьми симпатичними і професійними. |
Тарас
А Вы бы не могли дать его телефон? Мне нужна крышка на 120 л банку... А он Вам крышку сделал из чего? |
Судя по написанному из стекла :)
(Скло (укр)=Стекло (рус)=Glass(AnglIsh)) ;) :) Прим. переводчика :) |
Как связаться с Владимиром подскажи?
Нужен нестандартный аквариум... |
to Vini & Oxtata
:) Та ні, кришка не зовсім зі скла. А з чого точно - не скажу. ;) У кришки є рама і опори (котрі опираються на стяжку) з якогось твердого і товстого пластику, верх - з тоншого. А кришечка на люк - і справді скляна, як правильно зазначив Перекладач. to Oxtata & Sebastian_ Його телефон (наче домашній) надсилаю приватом |
Пане Тарасе, а можна порівняльну характеристику його акваріума з продуктами Aquael ??
Дякую-веселих-свят :) |
То Bluz
Порівняльна характеристика: "пан Володимир" у нас вдома, а "Aquael" у Польщі. |
То Bluz
Детально порівняти мені складно, оскільки особисто в мене були тільки маленькі Aquael-і. Але з того що очевидно, то плюси Володі - нижча ціна, можливість конфігурувати виріб строго під свої потреби (розміри, форма, кількість світла, вид силікону, походження і товщина скла і т.д.). Плюси Aquael - трохи більш стильний вигляд пластикової кришки (хоча це - на любителя, в Володі можна підібрати самоклейку під колір меблів), певна базова збалансованість (для когось це плюс, для когось - мінус), можливість придбати все в комплакті - акваріум. фільтр, і т.д. Загалом, якщо є фінанси й не хочеться сильно заморочуватись - то можна брати Aquael. Якщо хочеться і можеться настроїти щось "під себе", гірше з фінансами або потрібне нестандартне рішення - тоді краще, як на мене. до Володі. Усім веселих свят! ;) |
2 M.D.Jeorgick
Так то залежить з якого боку дивитись - мені ближче до Польщі, аніж до пана Володимира :) Веселих свят ! |
телефончик
напишите телефончик Владимира
|
И мне телефончик черканите. Очень интересно, ибо хочу заказать новую банк с крышкой, тумбой и т.д.
|
Дайте телефон Володи. Очень надо.
|
Больше года назад приобрели у Володи первую его банку ( 120л ). Несколько месяцев назад ( срочно понадобилась банка 100л ) снова у него. В общем они не плохие, но не совсем удачные в обслуживании. Да и контрольные стекла при постоянном передвигании доставляют не мало хлопот... Случайно, на том же рынке вышли на другого производителя. Зовут его Андрей. Сам он на рынке не стоит. У него контейнер и работает продавец. Дык к чему мы это? Взяли мы у него уже 4-ю банку ( под заказ ). Время выполнения не более недели. Доставка прямо домой. Все банки с глухими крышками ( что задерживает испарение воды ). А вот свет вмонтирован прямо в аквариуме и защищен от воды. Очень удобно. code69 :009: Выполнит любой каприз за ваши деньги. Цены очень даже примлемые.
То Oxtata. Когда приедешь, просмотришь и одну и другую банку. |
готова к заказу аквариума
Очень прошу, кто знает телефон Володи, вышлите (изготовление аквариумов) и остальных производителей, нужен аквариум от 120-150 л. Я свой первый 80-литровник покупала готовым у Володи, сегодня были на птичьем, его не видели (правда, выползли на рынок после 14.00).
|
То Лана
Аквариум от Володи не советуем. Предлагаем другой телефон. Иванов Андрей - фирма " АКВАРИУМ" - 416-74-31, моб. 8-067-983-08-44. Если спросит где взяла телефон, скажешь Люда с Сашей с Маяковского дали. Он нам 4 банки делал под заказ. Изготовление - до недели. |
Часовой пояс GMT +3, время: 22:58. |
Русский vBulletin v3.5.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод сделал zCarot