![]() |
Чи можна робити отвір в акваріумі
Планую збільшити розмір акваріума. :rolleyes: У мене зараз 175 літровий з протокою. Новий акваріум буде 120х55х65. Питаннячко! Чи можна робити отвір в задній стінці акваріума для переливу протоки? Боюсь що біля отвору можуть утворитися мікротріщини і тоді під тиском води :013: ...Сверлити скло планую на заводі до склейки акваріума, але не знаю чи йти на цей крок. Ось...
|
Re: Чи можна робити отвір в акваріумі
Можна. Якщо на заводі не ...., то вони знають як це зробити. Тим більше, що скло буде обжиматись прокладками і т.д. Це не той тиск (якщо це саме для переливу) , щоб привести до аварії. Яка товщина скла в новому? Якщо більше 8мм, то не переймайтесь.
|
Скло планую 10 мм, сверлити на львівському слодзеркальному заводі (вони надають таку послугу). Думаю що там знають як сверлити, але також залежить хто конкретно прикладе свої рученьки до ціє справи (питання кадрів завжди є болючим). Але наразі дякую, втішили!
|
Цитата:
Узнай на 8-го березня, На ул. Балабана и есь еще пару мастерских нормальных. Это я про Львов. |
Не обязательно на заводе, мы сверлим обычной дрелью, и не редко аквариумы бывают с водой.
|
Часовой пояс GMT +3, время: 07:35. |
Русский vBulletin v3.5.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод сделал zCarot