![]() |
Продам грунт - красный гранит 3-5 мм фракция
Продам грунт - красный гранит, 3-5 мм фракция.
Грунт перебранный, отсеянный с небольшой фракцией ракушек меланий и тиар, которые при залити водой всплывают и могут быть легко собраны ситечком. Это, видимо, один из наиболее подходящих вариантов, так как черный (хотя и более эффектный) -, как показала в последнее время практика, оказался не вполне подходящим для растений. Его у меня около 8 литров. uvira@ukr.net По цене думаю сторгуемся. |
Re: Продам грунт - красный гранит 3-5 мм фракция
Цитата:
|
Ні, шановний, Ви не запізнилися.
Я хочу продати грунт по 6 грн за літр - це небагато,хоча мабуть і не мало.... Бажано віддати його на Борщагівці - чи зручно це Вам? Напишіть, що б Вас влаштувало і не потрібно Вам чогось ще на додачу до грунту по невисокій ціні? Ну, наприклад рослини (які конкретно) чи література. Я маю такі чудові колекційні рослини: -карликловий анубіас, -анубіас ланцетовидний, -криптокорина ретроспіраліс, криптокорини кілька видів в тому числі й люценс - одну з найцінніших для переднього плану. роголисник бразильський, геміантус, пупок (чудова рослина, що нагаду. зелений маленький зонтик - поки що доволі рідкісна у нас рослина). Тощо. Сподіваюсь на контакт (буду ще раз сьогоді увечері перевіряти пошту). З повагою, Микола Рудь |
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Часовой пояс GMT +3, время: 16:16. |
Русский vBulletin v3.5.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод сделал zCarot