Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua

Аквариум - Форум аквариумистов Aquaforum.kiev.ua (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/index.php)
-   Корма и кормление (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/forumdisplay.php?f=11)
-   -   Карта водоемов г.Киева (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum_restored/showthread.php?t=636)

Lubes 19-09-2003 15:19

Карта водоемов г.Киева

Привет!

Предлагаю сообща подумать над проектом карты водоемов, где можно ловить живой корм, какой и когда.

Думаю, что такая информация будет очень интересна для форумчан.

Кстати, можно вместе организовывать пикники по водоемам: можно и пива попить, корма половить и пообщаться.

Михаил Погребиский 21-09-2003 22:42

Абсолютно согласен!!!!!!
Причем карта нужна не только по корму, но и по рыбам, растениям и пр. Что водится в близлежащих от меня водоемах я отлично знаю.:)

Lubes 22-09-2003 12:05

Привет!

Вчера целый день провел не природе. Был на Дидоровке, Мышеловке, Корчеватом.

Так вот на Дидоровке наловил кучу меленьких рачков и не знаю что это такое. На дафнию и циклопа не похожи, тех я хорошо в лицо знаю.

Что это еще может быть?

Кстати, на Корчеватом море дафнии-живородки, прямо вода красная!!! Мечта ...!!!

Антошка 22-09-2003 13:00

Як виглядають несхожі на дафнію та циклопа?

Lubes 22-09-2003 13:48

Розмір до 1мм. Виглядають збоку, як рачки. Швидко плавають. Складаються ніби з двох частин: животик трішки оранжевий, а голова чорненька. І їх там просто море!

Антошка 22-09-2003 14:31

Е-е-е... Складно зрозуміть. Ти, як буде наступна зустріч, налови та принеси - я їх ідентифікую.
А живородку негайно всю вилови і заморозь!

Lubes 22-09-2003 14:45

1) ОК. Я може спробую зробити макрознімок і прислати. Цікаво, що то за рачок. Дивився в неті лекцію по планктонології і не знайшов там відповіді.

2) Майже кілограм живородки уже в холодильнику. На днях ще поїду і наловлю!

Дякую!

Антошка 22-09-2003 15:12

Ех, мені б таке озеро та великий холодильник!

До речі, за якою технологією морозиш?
Я раджу морозити ма місці вилову використовуючи сухий лід.

Lubes 22-09-2003 16:36

:)

На місці складно робити, так як все болото заросло вольфією. :) Тому потрібно дома весь вилов перемивати.

А як ото сухим льодом ти морозиш? Поділись технологією, будь ласка.

В.В. 22-09-2003 23:52

присоединяюсь, а не то я соро со своими амер цихлидами в "трубу вылечу"

Михаил Погребиский 27-09-2003 02:08

Цитата:

Автор оригинала Lubes
Привет!
Вчера целый день провел не природе. Был на Дидоровке, Мышеловке, Корчеватом.

Це ж мої місця!:)

Lubes 29-09-2003 16:08

Так ти знаєш, що то за рачки на Дідорівці є? Дідорівка - це те озеро, що ближче до обсерваторії...

Михаил Погребиский 04-10-2003 22:35

Цитата:

Автор оригинала Lubes
Так ти знаєш, що то за рачки на Дідорівці є? Дідорівка - це те озеро, що ближче до обсерваторії...

Ну, там багато всяких рачків є!:) В тому числі і великі раки!
З рослин в тому озері є кабомба і стрілолист. Ну і всякі звичайні - роголистник(кушир), ряскові, річчия, елодея, рдести.
З риб - карасі двух видів, лини, бички, окуні, горчаки.
Багато всяких молюсків, в тому числі гігантські (до 18 см) двустворчаті молюски і маленькі двустворчаті шаровки.

Часовой пояс GMT +3, время: 16:41.

Русский vBulletin v3.5.2, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Перевод сделал zCarot