Шкода, під час аварії бази форуму пропав мій "крик душі" на тему магазину "Акваріумна риба".
Станом на березень минулого року, коли я замовляв у них банку ситуація була наступна (не знаю, може зараз щось помінялося):
Банку вони зробили нормальну, тільки довго (більше 30-ти днів). Скло класне.
Кришка без накривного скла з гнучкого пластику, з ребрами жорсткості (закороткими) всеридині чорна без жодних відбивачів. Краї кришки невдовзі почали загинатися вверх, утворюючи щілини між кришкою і стінкою. Патрони під звичайні лампи - теж звичайні, а не "для агресвного середовища", так що лампи в них довго не живуть.
Тумба, як мені потім пояснили специ від меблів, була зроблена з фігового ДСП. Фіговим воно було тому, що складалося з великої клькості стружки і надто малої кількості клейкої речовини (формальдегідної смоли чи чогось іншого) Як результат, на кутках, де між обклейкою були шпарини, це гігроскопічне ДСП дуже добре набирало воду (я бачив як кілька крапель, впавши на кут тумби, до низу не дотекли - всмокталися). Як результат - за 2 місяці тумба нагадувала "сопки Манчжурії". Щоб банка не розвалилась, довелося замовити нову тумбу, яка успішно стоїть вже 8 місяців.
Отаке...
|