Капуста - береться листок, опускається в киплячу воду на 1-3 хвилини (залежно від того, чи це тонкий і зелений - верхній, чи білий і товстий - поближче до качана). Після чого ріжеться на шматки десь 2х2 чи 3х3 см. Все ховається в холодильник, можна прикрити блюдцем, щоб не засихало. І по 1-2 шматки в день - у акваріум. Якщо ще малі і не з'їдають - то рідше. Шпинат/салат так само, але в окропі 0.5-1 хв. Брюсельська капуста - теж (ні-ні, це я не їм а собі її купую

)
Гарбуз ріжеться на шматки десь 2х2х2 см і вариться 5-7 хвилин. Взагалі я його варю для цихлід і птеригопліхтів, але і в травник кидаю анциструсам - їдять...
to Vadim Art
мабуть голодом Ви, шановний, звіряток мучите.