Показать сообщение отдельно
Старый 19-02-2004, 16:38   #58
Тарас
Живу я тут
 
Регистрация: Nov 2002
Адрес: Киев
Сообщения: 168
Поблагодарил(а): 0
Поблагодарили 0 Раз(а) в 0 Сообщениях
Репутация: 10
Капуста - береться листок, опускається в киплячу воду на 1-3 хвилини (залежно від того, чи це тонкий і зелений - верхній, чи білий і товстий - поближче до качана). Після чого ріжеться на шматки десь 2х2 чи 3х3 см. Все ховається в холодильник, можна прикрити блюдцем, щоб не засихало. І по 1-2 шматки в день - у акваріум. Якщо ще малі і не з'їдають - то рідше. Шпинат/салат так само, але в окропі 0.5-1 хв. Брюсельська капуста - теж (ні-ні, це я не їм а собі її купую )

Гарбуз ріжеться на шматки десь 2х2х2 см і вариться 5-7 хвилин. Взагалі я його варю для цихлід і птеригопліхтів, але і в травник кидаю анциструсам - їдять...

to Vadim Art
мабуть голодом Ви, шановний, звіряток мучите.
Тарас вне форума   Ответить с цитированием