Тема: освещение
Показать сообщение отдельно
Старый 11-07-2005, 19:00   #13
Михаил Погребиский
Член Всеукраинской Ассоциации аквариумистов

Поблагодарил(а): 308
Поблагодарили 234 Раз(а) в 131 Сообщениях
Re: освещение

Цитата:
Сообщение от ВОВЧИК
висота стовпа 50 см.добавка називається (sera floredepot) .На свої 250 л я дав одне відро 4,7 кг,На відрі написано що для всіх видів акваріумних рослин і т,д,А амазонку я садив два рази і вона пропадала,пропав також майор,крапчаті.Вкрутив тепер 2 лампи накалу і посадив амазонку знову,так є вже новий листок.Може взагалі воду підмінювати 1раз на місяць і не лізти до системи.Ефект зрушення я наблюдав, коли робив ремонт і недивився до акваріуму біля 3-х тижнів.

1. Треба попитать у користувачів "Sera floredepot" - які в них враження.
2. Тобто до трьох люменісцентних ламп ти додав ще дві лампи розжарюваня? Якщо вже є позитивні зміни, то не думаю що це саме від особливого спектру. Це просто від того, що світла стало більше - в основному локально, в зоні освітлення накалкою. Тим більше, що накалки "пробивають" світло глибше. Якщо немає проблеми з температурою, то так і залиш. Подивимось, що буде з єхінодорусами. Думаю, вичухаються.
3. Частота підмін 1/3 води 1 раз в тиждень - це деяка середня норма. Часто треба частіше або рідше. Давай спочатку розберемось, як вони себе поведуть при збільшенні освітлення.

Последний раз редактировалось Михаил Погребиский, 11-07-2005 в 19:02.
Михаил Погребиский вне форума   Ответить с цитированием