Ну, багато чим...

Натуральний - передбачаємо правильне зберігання. А от чи правильно зберігався з моменту випуску самий крутий фірмовий сухий корм ми не знаємо. Хоча по даті він ще свіжий ( дату і "перебить" можна!). Зараз, в жару купувать фірмові корма - особливо в розфасованих пакетиках, які печуться на сонці....
Так от в процесі неправильного зберігання (температура, вологість, контакт з повітрям) навіть самі теоретично повноцінні корма будуть не тільки втрачать свої якості, а й ще стануть шкідливими.
Та й не вірю я в "повноцінність " навіть повністю свіжого фірмового сухого корму - це показує практика. До речі, такі дискусії час від часу спалахують на всіх аквафорумах. Для мене все ще відкрите і гостре питання не стільки про якісний склад сухого корму, скільки про те, наскільки він "рідний" для риби по структурі та консістенцїї - навіть якшо в ньому "на словах" достатньо клітковини. І навіть, якщо він добре змочується в процесі їжі.
P.S. І взагалі, якщо риб не багато, то живий корм власного розведення мінімум на 50% може покрити раціон. В основному, вирощують дафнію, моіну.
P.P.S. Для зовсім чайників все ж часто беспечніше починать з повноцінного сухого, правильно його зберігаючи.