Показать сообщение отдельно
Старый 25-07-2005, 14:40   #1
Сергій
Живу я тут

Поблагодарил(а): 57
Поблагодарили 100 Раз(а) в 86 Сообщениях
Отправить сообщение для  Сергій с помощью ICQ Отправить сообщение для Сергій с помощью AIM Отправить сообщение для Сергій с помощью MSN Отправить сообщение для Сергій с помощью Yahoo
mod Потрібна допомога!

Шановні форумчани!
Звернутись до вас мене спонукала велика проблема, а саме - майбутнє поповнення моєї сім'ї, в зв'язку з яким я вирішив влізти в кредитування і придбати "невеличку хатинку", тільки не в Альпах, а у Києво-Святошинському районі (або, якщо пощастить знайти щось недороге, то у Києві).
Поки що мої знання підказують Вишневе як найбажаніший варіант, втім для мене головне, щоб було зручно в плані транспорту та інших комунікацій.
Орієнтовно хотілося б будиночок 10х10 або щось близько до того, зовсім необов'язково новий, головне - не частину будинка і не дачу. В принципі, якщо вже дуже цікава буде пропозиція, готовий взяти незавершений.
В крайньому випадку шукатиму нестару квартиру в районі Академмістечка, Борщагівки тощо.
Максимальна сума, на яку я можу розраховувати - 45-50 тисяч вічнозелених (буду брати кредит практично на всі 100% суми, оскільки відкласти поки що вдалось ну просто зовсім смішну суму, половина якої піде на оформлення кредиту в банк, а друга (у випадку співпраці з ріелтером) - на сплату посередницьких послуг).
Можливо, хтось із форумчан може допомогти заощадити на ріелтерах?
А може, хтось може допомогти вибрати кредитора?
Словом, допоможіть хто чим може...
Сергій вне форума   Ответить с цитированием