Шановному пану Benjamen'у!
Я дуже радий побачити вашу особисту реакцію на мій вислів стосовно проведення цього заходу. Також я дуже задоволений особисто, що ви та ваше люстерко зосталися сухими та незаплямованими.
Поперше,мене особисто ніяким чином не стосуються ваш багатий життевий досвід, і немає нічого поганого в тому, що люди висловлюють свої думки та побажання. Наголошую, що я зробив те саме - я висловив свою думку з цього приводу.
Подруге, якщо ви знайшли можливим цітувати мене повністю, не пожалкували часу та зусиль на досить велику відповідь, то я пораджу вам, шановний, знайти час та це раз перечитати те, що ви цітували, незважаючи на "слюни и щенячьи радости" ("слину та цуценячі радощі" укр.вар.). Ще раз повторюю, шановний пане Benjamen, якшо ви незрозуміли про шо я писав і на якє питання бажав отримати відповідь то є ваша особиста проблема і я в тому не винен. А якщо ви вважаєте, шо я якимось чином когось скривдив - то є ваша думка (особиста). Я задав конкретне питання стосовно регламенту.
Це те що я хотів вам відповісти стосовно мого висказування.
На майбутне. Я не маю а ні потреби, а ні наміру вибачатися перед кимось за свою думку. Також ваші припушення та міркування що до моєї поведінки після проголошення офіційного регламенту зустрічі вважаю неприпустимим та некоректними. Залиште ваші особисті думки при собі.
Ще в мене є особисте запитання до вас, шановний, чому для спілкування зі мною ви вибрали українську мову, адже ваші повідомлення на форумі здебільшого (приблизно 90 відсотків) російською мовою?
Quasi.