Показать сообщение отдельно
Старый 01-12-2005, 20:37   #25
Сергій
Живу я тут

Поблагодарил(а): 57
Поблагодарили 100 Раз(а) в 86 Сообщениях
Отправить сообщение для  Сергій с помощью ICQ Отправить сообщение для Сергій с помощью AIM Отправить сообщение для Сергій с помощью MSN Отправить сообщение для Сергій с помощью Yahoo
Re: "Интересные" растения на рынках

Цитата:
Сообщение от Михаил Крокодил
Якраз щодо закону, то своїми діями я його порушую, бо згідно Розділу I (Загальні положення) статті 7 :
"Об'єкти Червоної книги України, надані відповідно до закону з дозволу спеціально уповноваженого центрального органу виконавчої влади з питань екології та природних ресурсів у приватну власність, розведені (отримані) у штучних умовах від законно набутих у приватну власність об'єктів Червоної книги України, а також ввезені в Україну з-за кордону або набуті в Україні в осіб, які мають право приватної власності на ці об'єкти, є приватною власністю юридичних або фізичних осіб.
Законність набуття у приватну власність об'єктів Червоної книги України повинна бути підтверджена відповідними документами."
Очевидно, це додали для боротьби з продавцями першоцвітів Ті люблять розповідати байки про те, що рослини, які вони продають, вирощені ними власноручно...
Доведеться тобі не продавати сальвінію, марсилію та інші червонокнижні види, а роздавати
Цитата:
"Спеціальне використання (добування, збирання) об'єктів Червоної книги України здійснюється у виняткових випадках лише у наукових і селекційних цілях, у тому числі для розмноження, розселення і розведення у штучно створених умовах, а також для відтворення популяцій за дозволом спеціально уповноваженого
центрального органу виконавчої влади з питань екології та природних ресурсів на підставі рішень Національної комісії з питань Червоної книги України, прийнятих відповідно до її повноважень."
Ти ж не добував і не збирав
Цитата:
Тобто я незаконно придбав об'єкти Червоної книги, а також в мене немає дозволу влади на розмноження,і розведення у штучно створених умовах, на що мені відверто наплювать.
А от відносно дозволу - ІМГО, у рамках ВАА можна було б розв'язати це питання