Показать сообщение отдельно
Старый 11-04-2006, 22:52   #15
Stepan
Живу я тут

Поблагодарил(а): 85
Поблагодарили 57 Раз(а) в 37 Сообщениях
Отправить сообщение для  Stepan с помощью ICQ
Re: Домоможіть равлики (улитки)пожирають рослини

Цитата:
Сообщение от Slavko
До речі, і у Степана, і у Димона невеличкі баночки: 50, 80 л. По-моєму, всіх равликів можна просто позбирати руками. Невже їх там мільйон? Я колись назбирав у себе штук 150 ампулярій... Правда, фізи скоро зявляться нові, бо кладки яєць практично не помітні... Ну то треба повторити процедуру ще пару разів...
А минулої суботи, до речі, збирав ряску у 200 л. Не залишив жодної . По-моєму, це важче, ніж збирати равликів

Я їх кожного дня збираю,якби не збирав то ні однієї рослини в банці б не залишилося розплоджуются з шаленою швидкістю і з такою ж ростуть тому всіх визбирати не получаєтся,придумав як хоч трохи мститися їм,я зловив їх декілька штук та кинув в 3-х літрову банку насипав туди корму нехай розмножаются а потім рибам скормлю,хоч це порадує.

Цитата:
Сообщение от Димон
Отловить всех креветок практически невозможно, их расплодилось штук 50. Возникла мысль,что можно попробовать выловить улиток на какую-нибудь приманку.Например опустить на нитке кусочек мяса или еще чего съестного, улитки будут собираться на него и потихоньку вытащить их за несколько приемов.(так раков в речке ловят)
Есть еще какие советы или идеи? Химию не хочу лить в аквариум.

Пробував не допомагає

Последний раз редактировалось Stepan, 11-04-2006 в 22:57.
Stepan вне форума   Ответить с цитированием