Показать сообщение отдельно
Старый 19-05-2006, 00:58   #28
Stepan
Живу я тут

Поблагодарил(а): 85
Поблагодарили 57 Раз(а) в 37 Сообщениях
Отправить сообщение для  Stepan с помощью ICQ
Re: Нужен совет, по поводу фильтрации

Я хочу спробувати зробити з цих помп:

http://arowana-im.com.ua/index.php?c...5fab 0141dfbe

А на рахунок термометра в мене така ідея як його винести з акви:
з низу до верху прорізати невеликої ширини дірку в фільтрі на вирізане місце приклеїти силіконом прозорий пластик якщо фільтр буде мати циліндричну форму,що швидше всього от дума добре підійде вирізаний пластик від дешевої солодкої водички чи мінералки так як вже буде мати округлу форму і нічого вигинати не прийдется. І ще думаю що буде краще якщо вирізана пластина буде десь у 3-4 рази більша за саму дірку
так як невідомо який тиск буде в середині (щоб не вирвало) клеїти думаю краще з середини і це буде також добре для того щоб дивитися рівень забрудненості фільтра чи кількість бактерій на субстраті думаю це цікаво тому як буду робити то обовязково такий варіант спробую так як я буду робити з каналізаційних труб,а вони дешеві тим більше,що там де будуть проходити трубки(з акви і назад) то це будуть заглушки і підійдуть як на прозорий так і на звичайний варіант,то можна зробити два варіанта один не прозорий а другий прозорий і потім вирішити який краще ...(але прозорий треба дуже сильно силіконити).А потім вставляєш термометр у фільтр і усе видно.

Последний раз редактировалось Stepan, 19-05-2006 в 14:20.
Stepan вне форума   Ответить с цитированием