Re: Установка аквариума !
Я розкажу як я тумбу робив вмрете від сміху.Значить приїхав я в Київ вчитися привіз із собою акваріум з усіма своїми пожитками,але ще до запуску він розбився і жив я два роки без акви і подумав,що так не годится значить взяв я гроші і поїхав на птичку вибрав собі акву 50 літрів поторгувався,купив,привіз в квартиру і тут питання,а куди ж її ставити,купляти тумбу то обійдется дорожче ніж сама аква,квартиру знімаю , а раптом треба буде переїжджати то мало того ,що акву треба перевозити, пральну машинку то ще і тумбу таскати ні думаю так не піде.Але кудись треба поставити,а куди без поняття і от захожу я на балкон,а там стоять 4 маленькі табурети краска облізла і страшні як атомна війна,але подивився наче міцні,приміряв до акви наче для неї робили і от як я зробив скрутив деревяними брусками і шурупами 2 табурети,поставив ще два 2 табурети їх так само скрутив одним словом вийшло з 4-х 2 табурети поставив їх одне на одного і скрутив таким же чином між собою і тут я думаю,а якщо це чудо інженерії не витримає 50л води,декілька кг каміння плюс вагу стікла,треба випробовувати,деякі люди на форумі пропонують тещу в якості першопрохідця,але в мене її ще нема,прийшлось випробовувати мені виліз я на це чудо(а я десь 70кг те що треба,в самий раз) і почав стрибати,а конструкція навіть не ворухнется думаю оце я молодець поставив на це все діло плиту дсп(була взята з полички в радянських меблях) поставив акву,запустив,молодець,але не тут то було естетичний вигляд портив усе враження від акви значить треба чимось закрити табурети,було вирішено прийняти такі міри,як піти на базар і купити кусок матерії,що і було зроблено і чим було закрито табурети.Ну не молодець я?
|