Показать сообщение отдельно
Старый 23-05-2006, 23:01   #12
vanessa
Живу я тут

Поблагодарил(а): 64
Поблагодарили 90 Раз(а) в 50 Сообщениях
Re: Ура!!!! Є мальок!!!!

Річ у тім що банка ця і є на 12л. Моху у мене мало є, повільно росте (у порівнянні із річією ) і ще не вспів зарости. Зараз я батьків посадив у літрову банку, думав додому забрати та чомусь сам незміг остаточного рішення прийняти. Мальків, тих що відловив (штук 6-7) відпустив назад. Фільтр мабуть виключити потрібно, щоб не затяг малька. Як казав мені Ігор Ford аерція для цього виду необов'язкова (нагадаю, вид Fp.gardneri nigerianus 'M'), у мене самочка жила у 1л більше тижня, навіть без грєлки, і воду теж не міняв і нічого - відріс хвіст .
От я й думаю - забрати батьків додому у свою велику банку. А може краще все-таки відловити мальок і його забрати додому ? Справа в тому що у неділю я на роботу неходжу і, отже, 1 день небуде кому мальок годувати.... А вдома його дружина годуватиме.
І ще пинання: глянув був на термометр - 27 *С. покази точні - термодатчик цифровий. Не зашкодить їм така температура? У мене регулятор стоіть на 22-23 але на вулиці жарко тай ще додатково лампа та фільтр воду гріють...
vanessa вне форума   Ответить с цитированием