Цитата:
мне глубоко противны что скачки, что бои, что другие манипуляции с животными на развлечение толпе, в результате которых их жизнь и здоровье подвергается опастности....
|
Я бачу вам це все дуже противно я в цьому не сумніваюся,а також ви писали,що ви вегетаріанка,можу вам сказати,що вчені відзначають роль мяса у нашому житті як дуже велику,вчені доказали , що мозок наших предків почав стрімко розвиватися після того , як наші предки перейшли зі споживання рослинної їжі на мясну , тому в принципі звідси логічний висновик що всі блага цивілізації,якими всі користуются в тому числі і ви побудовані на трупах тварин , вам не противно це,може перестанете користуватися цими благами?Може перестанете тримати рибок адже скільки їм приходится перетерпіти поки вони потраплять до вас у акваріум:вилов їх сачком , переміщення у якийсь вузький простір,утримання,у вузькому просторі коли біля них проходять сотні людей на ринку(багато з яких норовить щей постукати по посудині в якій вони находятся),потім знову вилов в сачок транспортування у пластиковому пакеті,невідомо хто купив цю рибу і які будуть умови її утримання.
Висновок:то може не будемо утримувати акваріумних рибок щоб цей вид задоволення і бізнесу вимер?, не будемо провокувати їх страждання заради свого задоволення і відмовимся від цього всього?
То як?