Цитата:
Сообщение от Stepan
Мій максималізм закінчився роки десь три назад і я прекрасно знаю ,що тут обговорюєтся,вам противні страждання тварин то робіть щось,штампуйте листівки,в яких призивайте всіх не мучати тварин,пишіть листи президенту,ВР і так дальше,а не паплюжте тут Кокана,це його особистий вибір,і він вправі поступати так як він хоче сумніваюся ,що всі ваші вчинки хороші ,можливо ви думаєте,що ви правильно чините в багатьох ситуаціях,але в когось ваші вчинки можуть викликати сильне обурення.А просто так обговорювати цю тему на форумі кожен може,я дуже сильно почну вас поважати коли ви почнете роздавати листівки,перечисляти гроші в благодійні фонди порятунку тварин і тому подібне , але це наврят чи поможе ИМХО.
А скоро знайдутся і такі що скажуть що погано відривати листки рослинам заради поганого вигляду,погано обстригати кущі все таки це все живе. 
|
Особистий вибір Кокана, делать с СОБОЙ все что ему взбредет в голову. А мой особистий вибір "роздавати листівки,перечисляти гроші в благодійні фонди порятунку тварин і тому подібне" и не позволять людям жестоко обращаться с животными. Если у вас есть какие то притензии к моим поступкам, пожалуйста, давайте обсудим это в отдельной ветке, без проблем.
Просто тема этой ветки: ГУМАННОЕ ОТНОШЕНИЕ К ЖИВОТНЫМ или НЕ ГУМАННОЕ.
А Вы пытаетесь философствовать на тему аквариумистики в целом. Если вам хочется обсудить абстрактные темы, давайте обсудим проблему Бытия и познаваемости мира, напишем трактат и получим нобелевскую премию. Просто к данной теме, что обсуждается сейчас - это отношения не имеет..... что я вам и пытаюсь обьяснить....