Показать сообщение отдельно
Старый 29-05-2006, 18:35   #4
Stepan
Живу я тут

Поблагодарил(а): 85
Поблагодарили 57 Раз(а) в 37 Сообщениях
Отправить сообщение для  Stepan с помощью ICQ
Re: А продавцы из Зоодома в детстве мучали котов?

Цитата:
Сообщение от Сергій
Степане, ти вже як той Портос: "Я б'юсь, тому що я б'юсь!"

Ну як почав то треба закінчувати,бо скажуть втік і ми перемогли от і спорю,а взагалі мене заїло,що хтось мені понизив репутаціюаж на десять балів за моє друге повідомлення у цій темі,хоча усім зрозуміло,що це моя особиста думка і в принципі до акваріумістики(тобто уміння утримання риб і облаштування їм найкращих умов життя по можливості чого я завжди прагну) це відношення немає то може не справедливо було понижувати мені репутацію,як і не справедливо було так поводитися з пєтушками,але в кожного свої моральні устої,правила,і поняття про справедливість,я не вважаю , що поступок Кокана був дуже правильним але не потрібно,писати такі заголовки як продавці зоодома знущалися в дитинстві над котами,думаю це хамство,і підчеркую подивися б з цікавістю на бій пєтушків , але це не значить , що получив би від цього задоволення і постійно практикував це дійство.

Думаю хамство писати такі заголовки і Мадам Батерфляй потрібно вибачитися перед Коканом.Вона чомусь уже пару годин спостерігая за повідомленнями в цій гілці і нічого не пише,може вона просто конкурент Кокану і зараз потирає руки від задоволення?
Stepan вне форума